armin.eleman 5393 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ هرارا گدیم؟!گتمیرم.... سنَ دیرم گِت :w00: تورکلَر چون تاپیک وار comming soon! ایشالا....بیز دَ گلّوخ حتماً! بیز هرکسی اورگشمیروک گیلکینی گتی باشون چین؟:brodkavelarg: 2 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ :imoksmiley: امین جان من خودم ان جال گیرم تو تره اذیت نوکون آبای 2 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ بیز هرکسی اورگشمیروک گیلکینیگتی باشون چین؟:brodkavelarg: اوش گوراخ...سیز آموزش ورسز من اورگشرم...سیزین الیزده دئیر کی... لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ اوش گوراخ...سیز آموزش ورسز من اورگشرم...سیزین الیزده دئیر کی... پس بونی اول ده تکرار اله گینن:w00: انزلی چی آبایه .............. 2 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ رههههههههههههههههههههههههههههههههه :w00: واچینید شمره تره بو خودا....... بره ایه گیلکیه بلا می سر ....... :icon_pf (34): بیگانه صحبت نوکون ............... :w00: خداااااااااااااااااااااااا................ براااااااااااااا............... شمره به خودا گیلکی..... 2 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ می شه زیر نویس بزارید؟ممنون چشم پیله خاخور.... :w410: زیر نویس فارسی: چشم آبجی بزرگ..... :w410: آما زاکونه گیلانه خاییمی فوکونیم آیه ایته سلام علیکی بزنم رگه میین..... زیر نویش فارسی: ما بچه های گیلان رو میخواییم اینجا جمع کنیم و همدیگه رو بشناسیم و یه سلام و علیک و آشنایی ای با هم داشته باشیم.... اینا نی زیر نویس بوگودیم امی پیله خاخور وسی..... زیر نویس فارسی: این هم به خاطر آبجی بزرگ زیرنویس فارسی کردیم..... 3 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ نمنه؟انزلی پوچو آبایه؟! تو مگه از اون 12 سیلندرهایی؟ 2 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ نه....24 تا! :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): پس تو کله ی تو نمیشه حرف فرو کرد من دلمو خوش کردم 8 سیلندرم تو 3تای منی یکی بیاد این امینو متوجه کنه که اینجا واسه گیلکای 2 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ من آبرار میخام:cryingf: یه آبرار نیست بیاد باهم کل کل کنیم 1 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ برااااااااااااااااااااااااا ................ :w00: ایه زاکونه گیلکه شینه............ 1 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ من آبرار میخام:cryingf:یه آبرار نیست بیاد باهم کل کل کنیم آ پیله گی مردای......... زنانه شکلک چره بنای بلا می سر امی آبروی ببردی رههههههه......... :icon_pf (34): من تی نوکر نیممممممممم.............. 2 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ :w127:بی نفر گلسین دسین بو نه دییر؟!! ایستیسن آیهانا دییم گلسین بورا با هم دانیشاخ؟! دِ گینن گلسین 48 سیلندر اولارسوز تاپیک پاتتییر آ پیله گی مردای......... زنانه شکلک چره بنای بلا می سر امی آبروی ببردی رههههههه......... :icon_pf (34): من تی نوکر نیممممممممم.............. خوب من آبرارانه دوس دِرِم دِ اَ اَمینم کی نایه 1 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ اينقدر تركي صوبت بوگوديد امي گيلكي يادَ شو:w00: سلام 4 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ اينقدر تركي صوبت بوگوديد امي گيلكي يادَ شو:w00:سلام سلام خوب ایسی؟ خوش بومویی:icon_gol: کایا شین ایسی تو؟ 3 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ سلام خوب ایسی؟خوش بومویی:icon_gol: کایا شین ایسی تو؟ تي قربان لنگرود 4 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ تي قربانلنگرود خاهش کونم خاخور جان خوش بومویی امی جمع دورون:icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ شي مي جمعه ميِن خوشحالم عيسم خيلي خوب نمي تونم صحبت كنم...sorry:ws3: 2 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ شي مي جمعه ميِن خوشحالم عيسمخيلي خوب نمي تونم صحبت كنم...sorry:ws3: اشکال نداره حتما که نباید گیلکی بحرفی فارسیم حسابه 1 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ اشکال ندارهحتما که نباید گیلکی بحرفی فارسیم حسابه ممنون تورکی دَ حیساب ده؟!:w127: نه فقط فارسي و گيلكي:w00: 2 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ ممنون نه فقط فارسي و گيلكي:w00: تو اون 24 سیلندرو ولش کن حرف تو کلش نمیره. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده