* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ خاخور تا اینجا 3استاد گرفتیمو هیچکدومم نیومدن یادمون بدن حالا ببینم شما چکار میکنید از همین جملت شروع میکنم, اوکی؟ #خاخور تا ایه 3 اوستاد فیگیفتیم؛ ه دانه نامود؛ تا اماره یاد فادن حالا بیدینیم ؛ شوما چی کونید # لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ خاخور تا ایه 3 اوستاد فیگیفتیم؛ ه دانه نامود؛ تا اماره یاد فادن حالا بیدینیم ؛ شوما چی کونید خاخور بیدیدی چه زود یاد فاگرفتم لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ خاخور تا ایه 3 اوستاد فیگیفتیم؛ ه دانه نامود؛ تا اماره یاد فادن حالا بیدینیم ؛ شوما چی کونید خاخور بیدیدی چه زود یاد فاگرفتم خاخور بیده ای چی زود یاد فیگیفتم تقلب نکن :w888: لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ خاخور بیده ای چی زود یاد فیگیفتم تقلب نکن :w888: تقلب اصلا"چیه دیگه اینم درس جدیده فیگیفتم-فیگیفتم-فیگیفتم لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ تقلب اصلا"چیه دیگه اینم درس جدیدهفیگیفتم-فیگیفتم-فیگیفتم آهان؛ حداقل نوشته خودمو برا خودم میزاری رنگشو عوض کن لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ خاخور بیدیدم تی سلیقه خو است هت رنگ بیکردم راستی جدا" از جن میترسی لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ خاخور بیدیدم تی سلیقه خو است هت رنگ بیکردمراستی جدا" از جن میترسی میترسیدم؛ الانم یکم لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ اول اینکه جن واین چیزا دورو ور ما هستن درست اما اینکه ترس نداره تا کاری به کارشون نداشته باشی باهات کار ندارن مثلا"اگه حرفشونو بزنی یه موقع میبینی پشت سرته اما ما که حرفشونو نمی زنیم دومن ما کار بررای جدید برای امتیاز دادن محدودیت داریم شما چطور سوما .... لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ اول اینکه جن واین چیزا دورو ور ما هستن درست اما اینکه ترس نداره تا کاری به کارشون نداشته باشی باهات کار ندارن مثلا"اگه حرفشونو بزنی یه موقع میبینی پشت سرته اما ما که حرفشونو نمی زنیمدومن ما کار بررای جدید برای امتیاز دادن محدودیت داریم شما چطور سوما .... اولا که الان حرفشو زدیم :banel_smiley_52: دوما ؛ما نه؛ رو تشکر نمیتونین بزنین؟ سوما چی؟ لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ اولا"حرفشو نزدیم و تایپش کردیم دوما" نه تا 24ساعت دیگه امتیاز نمیتونم بدم سوما"الان کار دارم شب باز میام از اونجایی کا امتیاز ندارم خودتون یه سر بزنید چهارما"این خاخور ومبا هم ازش خبری نیست امشب نگهش داراگه امکان داره فعلا" لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ اولا"حرفشو نزدیم و تایپش کردیمدوما" نه تا 24ساعت دیگه امتیاز نمیتونم بدم سوما"الان کار دارم شب باز میام از اونجایی کا امتیاز ندارم خودتون یه سر بزنید چهارما"این خاخور ومبا هم ازش خبری نیست امشب نگهش داراگه امکان داره فعلا" باهشههههه بشو برار؛ به سلامت :flowerysmile: لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ مِشد مِشد مِشد بدو بابا جا نمونی 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ مِشد مِشد مِشدبدو بابا جا نمونی اینجا ایستگاه مشهدنیست؛ اشتباه اومدی لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ مِشد مِشد مِشدبدو بابا جا نمونی خاخور آدمین انجمن که گوین ام ایست 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ زاکان جانه بلا میسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسر من باموم:dancegirl2: دو تا ریز بایید کلاسا شرو واکونیم:dancegirl2: 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ اگر اَتو ایسه من شومی استادم چون از کودکی تنستیم اطویی گب بَزَنمالبته شُمَیَم خب حرف زَنیدی تی لهجه جا معلومه که اصله رشتِشینی اما اَ برر(میلاد) ایپچه اَنه لهجه فرق کُونه مشخصه که رشته شین نیِ:ws2: ونوس جانم هَتُ ونوس جان تی جانَ قوربان اَمِرِ بُگو کی تی اصلات به کُ شهر وِگَردِ؟ آها مار جان من رشتیه اصیلم هر جا گب بزنم زود فهمید:persiana__hahaha: هیف بوشویی اماره تنها بنیی به تدریس تی زبان احتیاج داشتیم ولی مره تنها بنیی می قلبه رو پا بنیی:w821: 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ خاخور ایجازه دی می همکلاسیان باین بعد کلاسو تشکیل بدیم یا از همین اول خصوصی با خودم و خاخور ونوس کار کنی سالاااااااااااااااااااااااااام برار جانه قوربان:flowerysmile: خوب ایسی؟:dancegirl2: تو کی احتیاج به کلاس فشرده داری :ws18: از ایمروز شروع کنی روزی 10 کاغذه دورون نیویسی من تانم درس ایمروز 1-سلام غلطه وقتی ایید باید بیگید سالااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام جانه خاخور یا جانه برار 2-اون دی که اون جور بینیویشتی غلطه اجازه دیهی 3-باین نه ره اون که تو گی فومنیه باید بیگی بایید 4-کلاسو نه کلاسه 5- تشکیل بدیم نه تشکیل بیدیم 6- همین نه هن 7-خودم نه رهههههههههههههههه:ws18:می امرا خوب درس جلسه اول تومانه بو امیدوارم که شه مره سودمند ببوسته بی تا جلسه بعد خدا نیگه دار:dancegirl2: 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ مِشد مِشد مِشدبدو بابا جا نمونی دادا ایین ور اومدی کله ماشینو بپیچون سمت راست یه گاز دادی رسیدی اونور نقشه مِشد مُگم هم ای بچه ها رَم با خودت مُبری یَک حال و هوایی عوض کنن؟ 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ سالااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام جانه خاخور من تانم-من تانم-من تانم-نتانم- بتانم -ره تانم-اوووووو تانستم جانه خاخور می ادبیات با خاخور ونوسک قرار فادم تی مرا جغرافیا یاد فاده خاخور کلاسه جغرافیا 11 شه تشکیل دیهی خو اسه:banel_smiley_52: دبیران اوشان جلسه استه دیر نیاید 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده