* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ راستی؛ اگه پستی میدید ؛ تشکر رو بزنین ؛ تا بفهمیم اینجایینو....:icon_gol: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ با یو هستم من که شیطون نیسم لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ زاکان جااااااااااااااااااااااااااااااااااان چی خبر کویا ایسایید ؟ امی جنبش ملی(گیلانیانه شین) به کویا فارسه؟:62izy85: 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ زاکان جااااااااااااااااااااااااااااااااااان چی خبر کویا ایسایید ؟ امی جنبش ملی(گیلانیانه شین) به کویا فارسه؟:62izy85: سلام خاخور جان ؛ دیروز زاکان بوگوفتد که از عن به بعد آیدو پرجمه بالا برد؛ اما پیدا میدا نید لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ توجه توجه کلیه جقلان تانید ثبت نام بوکونید کلاس خصوصی بایید می ویجا رشتی یاد بیگیرید من خودم ان زبانه طی 6 سال به صورت نا فشرده یاد بیگیفتم میخواهم به شومانم یاد بدم منم ایا نسابوم ایصفهان بوم می زبان گیلکی ایفتیضاح بو اما هسه می زبان توپه:dancegirl2: 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ سلام خاخور جان ؛ دیروز زاکان بوگوفتد که از عن به بعد آیدو پرجمه بالا برد؛ اما پیدا میدا نید تره ناراحت ناواکودن بلا میسر اشانه گوشه گیرم آورم ایه:persiana__hahaha: 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ توجه توجه کلیه جقلان تانید ثبت نام بوکونید کلاس خصوصی بایید می ویجا رشتی یاد بیگیرید من خودم ان زبانه طی 6 سال به صورت نا فشرده یاد بیگیفتم میخواهم به شومانم یاد بدم منم ایا نسابوم ایصفهان بوم می زبان گیلکی ایفتیضاح بو اما هسه می زبان توپه:dancegirl2: بابا استااااااااااااااااااااااد اگه همکار خواستی در خدمتیم لینک به دیدگاه
wamba 274 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ توجه توجه کلیه جقلان تانید ثبت نام بوکونید کلاس خصوصی بایید می ویجا رشتی یاد بیگیرید من خودم ان زبانه طی 6 سال به صورت نا فشرده یاد بیگیفتم میخواهم به شومانم یاد بدم منم ایا نسابوم ایصفهان بوم می زبان گیلکی ایفتیضاح بو اما هسه می زبان توپه:dancegirl2: اگر اَتو ایسه من شومی استادم چون از کودکی تنستیم اطویی گب بَزَنم البته شُمَیَم خب حرف زَنیدی تی لهجه جا معلومه که اصله رشتِشینی اما اَ برر(میلاد) ایپچه اَنه لهجه فرق کُونه مشخصه که رشته شین نیِ:ws2: ونوس جانم هَتُ ونوس جان تی جانَ قوربان اَمِرِ بُگو کی تی اصلات به کُ شهر وِگَردِ؟ 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ اگر اَتو ایسه من شومی استادم چون از کودکی تنستیم اطویی گب بَزَنمالبته شُمَیَم خب حرف زَنیدی تی لهجه جا معلومه که اصله رشتِشینی اما اَ برر(میلاد) ایپچه اَنه لهجه فرق کُونه مشخصه که رشته شین نیِ:ws2: ونوس جانم هَتُ ونوس جان تی جانَ قوربان اَمِرِ بُگو کی تی اصلات به کُ شهر وِگَردِ؟ دیدی اشتباه کردی من مال خود رشتم؛ اصلیتمم رشتیه فقط مشکل اینه که من تا حالا با کسی گیلکی حرف نزدم؛ فقط همینجا با برو بچ گیلکی میحرفم؛:62izy85: دیروز که اینجا باهاتون گیلکی حرفیدم؛ بعدش با هرکی میحرفیدم تیکه های رشتی مینداختم لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ تره ناراحت ناواکودن بلا میسر اشانه گوشه گیرم آورم ایه:persiana__hahaha: :167: گیلکن سلام من بامم لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ سلام خاخور جان ؛ دیروز زاکان بوگوفتد که از عن به بعد آیدو پرجمه بالا برد؛ اما پیدا میدا نید خاخور رو سیاه بوکورد مرا اما پرچم بالاست لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ توجه توجه کلیه جقلان تانید ثبت نام بوکونید کلاس خصوصی بایید می ویجا رشتی یاد بیگیرید من خودم ان زبانه طی 6 سال به صورت نا فشرده یاد بیگیفتم میخواهم به شومانم یاد بدم منم ایا نسابوم ایصفهان بوم می زبان گیلکی ایفتیضاح بو اما هسه می زبان توپه:dancegirl2: خاخور ایجازه دی می همکلاسیان باین بعد کلاسو تشکیل بدیم یا از همین اول خصوصی با خودم و خاخور ونوس کار کنی لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ اگر اَتو ایسه من شومی استادم چون از کودکی تنستیم اطویی گب بَزَنمالبته شُمَیَم خب حرف زَنیدی تی لهجه جا معلومه که اصله رشتِشینی اما اَ برر(میلاد) ایپچه اَنه لهجه فرق کُونه مشخصه که رشته شین نیِ:ws2: ونوس جانم هَتُ خاخور کا استی :w874: پس کو معلم وکلاس :icon_pf (12): لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ خاخور رو سیاه بوکورد مرا اما پرچم بالاست هاااان؟؟؟ فارسیشم میگی لطفا لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ سلام خاخور جان ؛ دیروز زاکان بوگوفتد که از عن به بعد آیدو پرجمه بالا برد؛ اما پیدا میدا نید همون از دیر کردنمون رو سیاه شدیمو بس لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ همون از دیر کردنمون رو سیاه شدیمو بس آهاااااان اشجال نداره که مهم اینه که گاهی وختا اینورا بیای و پرچمو بالا ببری لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ مثل اینکه جدا" یه دوره باید برم خوایی من ترا یاد فادم؟ لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ خوایی من ترا یاد فادم؟ خاخور تا اینجا 3استاد گرفتیمو هیچکدومم نیومدن یادمون بدن حالا ببینم شما چکار میکنید لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده