هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ برادر گرامی از اینکه این همه به بنده لطف دارید ممنونم.بنده نمی دانم چرا با دیگران اشتباه می شوم . شما دوستان کاربری بنده را با چه کسی اشتباه گرفته اید نمی دانم . اگر آن کاربر عزیز را به بنده معرفی کنید خیلی ممنون می شوم. امیدوارم این نام کاربریتان موقتی نباشد............خدمتتان عرض میکنم..... 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ برادر گرامی از اینکه این همه به بنده لطف دارید ممنونم.بنده نمی دانم چرا با دیگران اشتباه می شوم . شما دوستان کاربری بنده را با چه کسی اشتباه گرفته اید نمی دانم . اگر آن کاربر عزیز را به بنده معرفی کنید خیلی ممنون می شوم. خودتی اخوی لینک به دیدگاه
(:| 31 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ خودتی اخوی خانم زیبا رو شما چرا دیگر به بنده می تازید؟ مگر بنده قبلا به شما بدی کردم ؟ لینک به دیدگاه
(:| 31 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ امیدوارم این نام کاربریتان موقتی نباشد............خدمتتان عرض میکنم..... بنده هم امیدوارم بیشتر در خدمت شما و بقیه دوستان کاربری باشم . لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ خانم زیبا رو شما چرا دیگر به بنده می تازید؟مگر بنده قبلا به شما بدی کردم ؟ دقیقا منظورتون کدوم قبلا بود...؟!!!!!!!! لینک به دیدگاه
(:| 31 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ دقیقا منظورتون کدوم قبلا بود...؟!!!!!!!! دوست بزرگوار سوتفاهم نشود. دوستان از وقتی که بنده عضو شدم بخصوص خواهران محترم به بنده با عرض تعجب می تازند! نمی دانم قبلا این خواهران بنده را جایی دیده اند می شناسند بنده را یا... برای همین سوال کردم. لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ دوست بزرگوار سوتفاهم نشود.دوستان از وقتی که بنده عضو شدم بخصوص خواهران محترم به بنده با عرض تعجب می تازند! نمی دانم قبلا این خواهران بنده را جایی دیده اند می شناسند بنده را یا... برای همین سوال کردم. آخی...فکر نکنم اون باشه..... اذیتش نکنیم... لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ سالوادور میمیرد ، تهمت نمیپذیرید وای اگر که اسکار ، حکم جهادم دهد 5 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ فارسی وان خره! :jawdrop: تکبیر!!!!!!!:imoksmiley: 1 لینک به دیدگاه
mohammad 87 سبز 2382 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ ببین دوست عزیز مسئله رو باید اینطوری دید که چرا این طور شبکه ای تو ایران انقدر طرفدار داره؟ ایا کانالای ما جوابگوی سلیقه ها و نیازهای مردم هست؟ چرا حکومت تو ماهواره برای اونوری هابرنامه های جذاب و تو دل برو میزاره ولی برای مصرف داخلی خیر؟ پنج شنبه جمعه خانواده ها دور هم میشنن مزخرف و خزعبلات تحویل مردم میدن تلویزیون میبینن از 7 8 تا شبکه 5 یا 6 تاشون منبر نشون میدم و موعظه و ترسوندن از خدا ؟؟ مردم مجبورن انزجار داشته باشن از شبکه های داخلی اخبار تکراری و غیره... معلومه باید فارسی 1 و غیره رو ببینن خودم سال تا سال تلویزیون داخلی رو مگر فقط برای دیدن فوتبال نگاه کنم 1 لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ ببین دوست عزیز مسئله رو باید اینطوری دید که چرا این طور شبکه ای تو ایران انقدر طرفدار داره؟ایا کانالای ما جوابگوی سلیقه ها و نیازهای مردم هست؟ چرا حکومت تو ماهواره برای اونوری هابرنامه های جذاب و تو دل برو میزاره ولی برای مصرف داخلی خیر؟ پنج شنبه جمعه خانواده ها دور هم میشنن مزخرف و خزعبلات تحویل مردم میدن تلویزیون میبینن از 7 8 تا شبکه 5 یا 6 تاشون منبر نشون میدم و موعظه و ترسوندن از خدا ؟؟ مردم مجبورن انزجار داشته باشن از شبکه های داخلی اخبار تکراری و غیره... معلومه باید فارسی 1 و غیره رو ببینن خودم سال تا سال تلویزیون داخلی رو مگر فقط برای دیدن فوتبال نگاه کنم خوب چرا فارسی 1 رو ببینن؟انقدر شبکه ایرانی؟ 1 لینک به دیدگاه
mohammad 87 سبز 2382 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ خوب چرا فارسی 1 رو ببینن؟انقدر شبکه ایرانی؟ خب بخاطر سریالاش میبینن و دوبله شده و تبلیغ بین سریالاش کمه ببیننده سر رشته کار از دست نمیده البته نظر شخصیم گفتم تنوع سریالاش هیچ کانالی نداره کیفیت تصویرش بالاست لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ خب بخاطر سریالاش میبینن و دوبله شده و تبلیغ بین سریالاش کمه ببیننده سر رشته کار از دست نمیده البته نظر شخصیم گفتمتنوع سریالاش هیچ کانالی نداره کیفیت تصویرش بالاست آخه 80% سریالاش محتوای جالبی ندارن...من نمی گم تلویزیون خودمون خوبه ولی من به شخصه وقتی حال نمی کنم با جفتشون از بیرون سریال می گیرم:پریزون-لاست-جریکو-فیرینچ-ویدز-فرندز...این همه سریال بخوای نیگاشون کنی یه سال طول می کشه...سال بعد هم که سریال های جدیدتر میاد...از لحاظ دوبله هم که کارای فارسی 1 دوبله فوق العاده افتضاحی داره من با همون زیرنویس بیشتر حال می کنم 1 لینک به دیدگاه
mohammad 87 سبز 2382 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ آخه 80% سریالاش محتوای جالبی ندارن...من نمی گم تلویزیون خودمون خوبه ولی من به شخصه وقتی حال نمی کنم با جفتشون از بیرون سریال می گیرم:پریزون-لاست-جریکو-فیرینچ-ویدز-فرندز...این همه سریال بخوای نیگاشون کنی یه سال طول می کشه...سال بعد هم که سریال های جدیدتر میاد...از لحاظ دوبله هم که کارای فارسی 1 دوبله فوق العاده افتضاحی داره من با همون زیرنویس بیشتر حال می کنم قبول دارم باهات سر محتواش .... محتوای جالبی ندارن... باید ببینی که چه قشری و باچه سن و سالی نگاه میکنن این سریالا رو اکثرا خانومای خونه دار هستن که نگاه میکنن سن و سال بالا حوصله نداره به زیر نویس دیدن و چشماشون زود خسته میشه دوبله فارسی وان جالب نیست اصلا ولی مردم عادت کردن بهشون من خودم تاحالا یه قسمت از سریالاش نگاه نکردم خوشم نمیاد ولی خب خانوما که اکثرا خونه دارن دنبالش میکنن لاست فوق العادست پریزون هم همینطور 24 هم بد نیست موافقم.... 1 لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ قبول دارم باهات سر محتواش ....محتوای جالبی ندارن... باید ببینی که چه قشری و باچه سن و سالی نگاه میکنن این سریالا رو اکثرا خانومای خونه دار هستن که نگاه میکنن سن و سال بالا حوصله نداره به زیر نویس دیدن و چشماشون زود خسته میشه دوبله فارسی وان جالب نیست اصلا ولی مردم عادت کردن بهشون من خودم تاحالا یه قسمت از سریالاش نگاه نکردم خوشم نمیاد ولی خب خانوما که اکثرا خونه دارن دنبالش میکنن لاست فوق العادست پریزون هم همینطور 24 هم بد نیست موافقم.... نمی دونم والله...من هر دختری که دیدم می شینه این شبکه رو نیگا می کنه به یکیشون friends رو دادم گفتم بهش باحاله نیگا کن فرداش اومده تو روی من می گه خجالت نمی کشی به این چیز چرت و پرت(البته اون یه چیز دیگه هم گفت) می گی سریالمنم دیگه بهش سریال ندادمخوب آدم این چیزا رو می بینه هی به خودش میگه مگه این شبکه با اون دوبله مزخرفش چی پخش می کنه؟ولی در نهایت بازم می گم به من مربوط نیست که مردم چی می بینن ولی امیدوارم یه روزی بیاد که صدا و سیمای ایران حرف تازه ای برای گفتن داشته باشه 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ نمی دونم والله...من هر دختری که دیدم می شینه این شبکه رو نیگا می کنه به یکیشون friends رو دادم گفتم بهش باحاله نیگا کن فرداش اومده تو روی من می گه خجالت نمی کشی به این چیز چرت و پرت(البته اون یه چیز دیگه هم گفت) می گی سریالمنم دیگه بهش سریال ندادمخوب آدم این چیزا رو می بینه هی به خودش میگه مگه این شبکه با اون دوبله مزخرفش چی پخش می کنه؟ولی در نهایت بازم می گم به من مربوط نیست که مردم چی می بینن ولی امیدوارم یه روزی بیاد که صدا و سیمای ایران حرف تازه ای برای گفتن داشته باشه جدی؟ عجب.... friends یکی از بهترین سریالهای دنیاست..حتما شوخیارو نمیگرفته....... البته خوب همه میگن سطح سریالهای آمریکایی بالاست و سریالای آمریکای لاتین برای بقیه دنیا جذاب تره 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده