رفتن به مطلب

نظر خواهي در مورد جنگ نرم(برنامه فارسي1)

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 96
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

icon5.gifشركت در نظر خواهي جنگ نرم( برنامه تلويزيوني فارسي1)

جگ نرم ، جنگی که هر جا میریم حرفی ازش هست...

تلویزیون...دانشگاه...مسجد... خلاصه هر جا تریبونی باشه به این مسئله جنگ نرم میپردازه.

توی دانشگاه که امسال خیلی زیاد بود.... مرد عنکبوتی 1 و 2و 3 و .... و n برگزار شد. یه چیز دیگه با عنوان دجال هم برگزار شد.

آیا واقعا ما توهم دشمن سازی برای خودمون داریم یا جنگ نرمی در حال رخ دادنه؟؟!!

skull.bmp.jpg

هدف جنگ نرم

انجام اقدامات روانی و تبلیغاتی که طرف مقابل را به تغییر رفتار و یا شکست وادار میکند.

جنگ نرم به روحیه، به عنوان یکی از عوامل قدرت ملی خدشه وارد می کند، عزم و اراده ملت را از بین می برد، فروپاشی روانی یک ملت می تواند مقدمه ای برای فروپاشی سیاسی- امنیتی و ساختارهای آن باشد.

اما هدف از این بحث پیش آمده و این مطلب نوشته شده شبکه ای است که ۴۸ درصد ایرانی هائی که ماهواره دارند این شبکه را حداقل روزی دو ساعت نگاه میکنند .... درصدی که برای شبکه بی بی سی قطعا کمتر خواهد بود....

آیا راه اندازی شبکه های ماهواره ای مثل فارسی وان(farsi 1) به این دلیل است که عاشق چشم و ابروی ما ایرانیان هستند یا اهدافی پشت راه اندازی این چنین شبکه هایی وجود دارد؟؟!!این شبکه ماهواره ای توسط روپرت مرداک سرمایه دار یهودی الاصل راه اندازی شده. از نوع فیلم هایش کاملا مشخص است که چه اهدافی رو دنبال میکند....محور اصلي فيلم‎‎ها و سريال‎‎هاي فارسي‎وان، تبليغ سبك زندگي غربي ؛ چيزي كه باعث شده توجه مخاطبان دختر و پسر نوجوان و جوان به آن جلب شود. البته بديهي است موارد متعددي همچون مشروب‎خواري، ارتباط نامشروع و خيانت ميان زوج‎‎ها به‎وفور در اين سريال‎‎ها مشاهده مي‎شود كه در تضاد كامل با ارزش‎‎هاي ايراني و اسلامي قرار دارد، اما نقشه فارسي‎وان به موذيانه‎ترين شكل و به‎نحوي كه مخاطب را دفع نكند و كانال را تغيير ندهد، انجام مي‎شود. همه مردم صاحب قوه تحليل رسانه‎اي نيستند و نبايد انتظار داشت از پس سريال‎‎هاي سرگرم‎كننده، به اهداف جنگ نرم پي ببرند! علت ديگر جذابيت فارسي‎وان، دنباله‎دار بودن برنامه‎‎ها به‎صورت هر شب است. اين برنامه‎‎ها مخاطب را ر‎ها نمي‎كند، خاصيت دراماتيك، عشقي و كمدي اين سريال‎‎ها باعث شده تا مخاطب عام به‎خصوص مخاطب غيرسياسي كه خسته از كار روزانه به‎دنبال رسانه‎اي غيرخبري و غيرسياسي و غيرجدي به‎دنبال پر كردن اوقات استراحت خود است، بر روي اين كانال‎‎ها متمركز شود.

wh770arim7i0arlnhrs.jpg

آیا میدانید این شبکه بین کشورهای فارسی زبان ۱۲۰ میلیون بیننده دارد؟!!

به نظر شما آیا این شبکه جز تخریب و تضعیف روحیه دینی کشور ما کاری انجام میدهد؟؟

با دیدی باز تر به مسائل بنگریم19.gif

(این داستان ادامه دارد39.gif)

لطفاً فقط كلمه موافقم ويا مخالفم را تيك زده و به نظرات ديگران احترام گذاشته و كاري نداشته باشيد از مطرح نمودن مسائل فرعي و توهين نيز پرهيز كنيد بگذاريد در آخر راي دوستان نظر نهائي را نمايان كند.

این شبکه بدترین تاثیرو رو بچه ها ونو جوانان میگذاره و فسادو راحت وارد کشوری مثل ایران میکنه

درسته شاید ایران خیا

لی فساد داره ولی بازم مردم چون تو خفقانن تاثیر ش چن برابر میشه و مرودمو به سمت خیانت و

خیلی چیزای دیگه زخ میده

این شبکه ها رو مردمی که دانششون فقط به چشمشونه بازم تاثیرش بیشتر میشه

• Like 3
لینک به دیدگاه
این شبکه بدترین تاثیرو رو بچه ها ونو جوانان میگذاره و فسادو راحت وارد کشوری مثل ایران میکنه

درسته شاید ایران خیا

لی فساد داره ولی بازم مردم چون تو خفقانن تاثیر ش چن برابر میشه و مرودمو به سمت خیانت و

خیلی چیزای دیگه زخ میده

این شبکه ها رو مردمی که دانششون فقط به چشمشونه بازم تاثیرش بیشتر میشه

آخ آخ... دیدی فاسد شدیم ؟ دیدی خیانت کردیم ؟ دیدی "بنیان خانواده" سست شد ؟ دیدی اسلام در خطره ؟ دیدی چطوری این کفار ما رو مورد تهاجم فرهنگی قرار دادند ؟ دیدی این صهیونست ها بلاخره کار خودشون رو کردند ؟ دیدی بیچاره شدیم ؟

اصلا نباید این چیزها رو دید... باید صبح تا غروب کلمون رو بچسبونیم به زمین و ماتحتمون رو ببریم به آسمون... بعد کانال جمهوری اسلامی رو نگاه کنیم تا چندتا آخوند ریشو بهمون نشون بدن و بعدشم بشینیم قیافه ی مموتی رو ببینیم تا پایه های اسلام و دین و خانواده و جامعه حسابی قوت بگیره...

• Like 4
لینک به دیدگاه
قبل از اینکه این شبکه هم بیاد خیانت و فساد کم نبوده

بوده اما در خفا

اما الان میگن چون مارگریتا کرده خوبه چون سالوادور کرده خوبه

تا ملت خرند رندان خرسواری میکنند

چه اینوری چه اونوری!!!!!!!

• Like 3
لینک به دیدگاه
بوده اما در خفا

اما الان میگن چون مارگریتا کرده خوبه چون سالوادور کرده خوبه

تا ملت خرند رندان خرسواری میکنند

چه اینوری چه اونوری!!!!!!!

والله من که نشنیدم کسی اینو بگه...:jawdrop:

اون 2 جمله آخرتم بله..درسته

• Like 4
لینک به دیدگاه
والله من که نشنیدم کسی اینو بگه...:jawdrop:

اون 2 جمله آخرتم بله..درسته

چرا من دیدم

شنیدن که دیگه عادت کردیم باور نکنیم!!!!!!!!

• Like 2
لینک به دیدگاه
آخ آخ... دیدی فاسد شدیم ؟ دیدی خیانت کردیم ؟ دیدی "بنیان خانواده" سست شد ؟ دیدی اسلام در خطره ؟ دیدی چطوری این کفار ما رو مورد تهاجم فرهنگی قرار دادند ؟ دیدی این صهیونست ها بلاخره کار خودشون رو کردند ؟ دیدی بیچاره شدیم ؟

اصلا نباید این چیزها رو دید... باید صبح تا غروب کلمون رو بچسبونیم به زمین و ماتحتمون رو ببریم به آسمون... بعد کانال جمهوری اسلامی رو نگاه کنیم تا چندتا آخوند ریشو بهمون نشون بدن و بعدشم بشینیم قیافه ی مموتی رو ببینیم تا پایه های اسلام و دین و خانواده و جامعه حسابی قوت بگیره...

واقعا ادم باید عقلش کم باشه که باور کنه اینهمه بکش بکش هست این شوهر اون یکی رو قاپ میزنه. اونکی زن یارو رو قاپ میزنه. همه راحت به هم خیانت میکنن و................. 

این فقط از یه عقل ناقص سرچشمه میگیر

کی دوس داره زنش بهش خیانت کنه

یا کی دوس داره شوهرش بره با یکی دیگه بخوابه

هرکی دوس داره میتونه اینجا اعلام کنه

• Like 2
لینک به دیدگاه
واقعا ادم باید عقلش کم باشه که باور کنه اینهمه بکش بکش هست این شوهر اون یکی رو قاپ میزنه. اونکی زن یارو رو قاپ میزنه. همه راحت به هم خیانت میکنن و.................

:w58::w58::w58::w58:

من متوجه نشدم که این حرف شما به اون حرف من چه ربطی داشت...

مگه بنده عرض کردم که اینها نیست ؟

خیلی هم هست... خیلی هم زیاده...

اگر این چیزهایی که دارید میگید در مورد فارسی 1 هست هم باید عرض کنم که من عقلم کم نیست که برم وقت بزارم و خزعبلات فارسی 1 و یا هر شبکه ی ایرانی آمریکایی دیگری رو نگاه کنم...

• Like 1
لینک به دیدگاه
از بس مردم محروم نگه داشته شدن:ws3:

چون مردومو تو محرومیت از اون لحاظ نگه داشتن مجبورن به هم خیانت کنن نه

شاید تو دوران مجردی این چیزا خوب باشه ولی تو تاهل تمامش خیانت میشه

ربطی هم به دین نداره

• Like 2
لینک به دیدگاه
:w58::w58::w58::w58:

من متوجه نشدم که این حرف شما به اون حرف من چه ربطی داشت...

مگه بنده عرض کردم که اینها نیست ؟

خیلی هم هست... خیلی هم زیاده...

اگر این چیزهایی که دارید میگید در مورد فارسی 1 هست هم باید عرض کنم که من عقلم کم نیست که برم وقت بزارم و خزعبلات فارسی 1 و یا هر شبکه ی ایرانی آمریکایی دیگری رو نگاه کنم...

تو اصلا اول تاپیکو خوندی درباره چیه :ws28::ws28::ws28::ws28:

لینک به دیدگاه
چون مردومو تو محرومیت از اون لحاظ نگه داشتن مجبورن به هم خیانت کنن نه

شاید تو دوران مجردی این چیزا خوب باشه ولی تو تاهل تمامش خیانت میشه

ربطی هم به دین نداره

شما حالت خوبه؟؟:banel_smiley_4:

میگم مردم اینجور سریالها و فیلمارو ندیدن.تا میبینن جوگیر میشن

نه تو مجردی خوبه نه تو تاهل

لینک به دیدگاه
تو اصلا اول تاپیکو خوندی درباره چیه :ws28::ws28::ws28::ws28:

آره عزیز... خوندم... جای شما خالی...

خوب بنده بازم متوجه نشدم حرف شما توی اون پست چه ربطی به حرف من داره...

لینک به دیدگاه
شما حالت خوبه؟؟:banel_smiley_4:

میگم مردم اینجور سریالها و فیلمارو ندیدن.تا میبینن جوگیر میشن

نه تو مجردی خوبه نه تو تاهل

اشتباهی چپه شد ببخشید:icon_redface::icon_redface::icon_redface:

لینک به دیدگاه
آره عزیز... خوندم... جای شما خالی...

خوب بنده بازم متوجه نشدم حرف شما توی اون پست چه ربطی به حرف من داره...

خوب بخونی متوجه میشی

تفسیر:برنامه فارسی وان فقط میخواد ج.......... رواج بده به بقیه کانالا هم کار ندارم من خودم دوس ندارم بچه هام این کانالو نگاه کنن

• Like 2
لینک به دیدگاه

بنده بعد از توضیحات زیبای شما متوجه منظورتون شدم... بد نبود اگر تو این متن اشاره میکردید که آیا دارید در مورد جامعه حرف میزنید یا در مورد برنامه های یک کانال تلویزیونی...

باید خدمت شما عرض کنم که دقیقا به همین دلیل من هم این خزعبلات رو نگاه نمیکنم... ولی با این حرف شما که این مسئله برای گسترش فساد یا به قول شما "ج........." هست مخالفم...

اگر اینطور بود الان همه ی مردم آمریکا و اروپا فاسد بودند دیگه... شما این رو قبول دارید که همه ی مردم اونجا فاسد هستند ؟

در ضمن یک انسان عاقل میدونه که اینها یک سری داستان بیشتر نیستند و در جامعه ی واقعی همچین کارهایی هزار و یک مشکل ایجاد میکنه و اخلاقی نیست... اگر روزی تلویزیون برنامه ای نشون بده که صد نفر با هم از بالای برج ایفل به پایین میپرند شما هم تحت تاثیر قرار میگیری و میری اینکار رو میکنی ؟ نشون دادن اون برنامه باید قائدتا باعث بالا رفتن تعداد مرگ و خودکشی در کشور بشه... درسته ؟

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...