رفتن به مطلب

نظر خواهي در مورد جنگ نرم(برنامه فارسي1)

ارسال های توصیه شده

icon5.gifشركت در نظر خواهي جنگ نرم( برنامه تلويزيوني فارسي1)

جگ نرم ، جنگی که هر جا میریم حرفی ازش هست...

تلویزیون...دانشگاه...مسجد... خلاصه هر جا تریبونی باشه به این مسئله جنگ نرم میپردازه.

توی دانشگاه که امسال خیلی زیاد بود.... مرد عنکبوتی 1 و 2و 3 و .... و n برگزار شد. یه چیز دیگه با عنوان دجال هم برگزار شد.

آیا واقعا ما توهم دشمن سازی برای خودمون داریم یا جنگ نرمی در حال رخ دادنه؟؟!!

skull.bmp.jpg

هدف جنگ نرم

انجام اقدامات روانی و تبلیغاتی که طرف مقابل را به تغییر رفتار و یا شکست وادار میکند.

جنگ نرم به روحیه، به عنوان یکی از عوامل قدرت ملی خدشه وارد می کند، عزم و اراده ملت را از بین می برد، فروپاشی روانی یک ملت می تواند مقدمه ای برای فروپاشی سیاسی- امنیتی و ساختارهای آن باشد.

اما هدف از این بحث پیش آمده و این مطلب نوشته شده شبکه ای است که ۴۸ درصد ایرانی هائی که ماهواره دارند این شبکه را حداقل روزی دو ساعت نگاه میکنند .... درصدی که برای شبکه بی بی سی قطعا کمتر خواهد بود....

آیا راه اندازی شبکه های ماهواره ای مثل فارسی وان(farsi 1) به این دلیل است که عاشق چشم و ابروی ما ایرانیان هستند یا اهدافی پشت راه اندازی این چنین شبکه هایی وجود دارد؟؟!!این شبکه ماهواره ای توسط روپرت مرداک سرمایه دار یهودی الاصل راه اندازی شده. از نوع فیلم هایش کاملا مشخص است که چه اهدافی رو دنبال میکند....محور اصلي فيلم‎‎ها و سريال‎‎هاي فارسي‎وان، تبليغ سبك زندگي غربي ؛ چيزي كه باعث شده توجه مخاطبان دختر و پسر نوجوان و جوان به آن جلب شود. البته بديهي است موارد متعددي همچون مشروب‎خواري، ارتباط نامشروع و خيانت ميان زوج‎‎ها به‎وفور در اين سريال‎‎ها مشاهده مي‎شود كه در تضاد كامل با ارزش‎‎هاي ايراني و اسلامي قرار دارد، اما نقشه فارسي‎وان به موذيانه‎ترين شكل و به‎نحوي كه مخاطب را دفع نكند و كانال را تغيير ندهد، انجام مي‎شود. همه مردم صاحب قوه تحليل رسانه‎اي نيستند و نبايد انتظار داشت از پس سريال‎‎هاي سرگرم‎كننده، به اهداف جنگ نرم پي ببرند! علت ديگر جذابيت فارسي‎وان، دنباله‎دار بودن برنامه‎‎ها به‎صورت هر شب است. اين برنامه‎‎ها مخاطب را ر‎ها نمي‎كند، خاصيت دراماتيك، عشقي و كمدي اين سريال‎‎ها باعث شده تا مخاطب عام به‎خصوص مخاطب غيرسياسي كه خسته از كار روزانه به‎دنبال رسانه‎اي غيرخبري و غيرسياسي و غيرجدي به‎دنبال پر كردن اوقات استراحت خود است، بر روي اين كانال‎‎ها متمركز شود.

wh770arim7i0arlnhrs.jpg

آیا میدانید این شبکه بین کشورهای فارسی زبان ۱۲۰ میلیون بیننده دارد؟!!

به نظر شما آیا این شبکه جز تخریب و تضعیف روحیه دینی کشور ما کاری انجام میدهد؟؟

با دیدی باز تر به مسائل بنگریم19.gif

(این داستان ادامه دارد39.gif)

لطفاً فقط كلمه موافقم ويا مخالفم را تيك زده و به نظرات ديگران احترام گذاشته و كاري نداشته باشيد از مطرح نمودن مسائل فرعي و توهين نيز پرهيز كنيد بگذاريد در آخر راي دوستان نظر نهائي را نمايان كند.

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 96
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

آره عزیز... جنگ نرم هست... ما هم روزی 24 ساعت نگاه میکنیم... تبلیغش رو هم میکنیم... بره مردم فرکانسشم درست میکنیم تا نگاه کنند... فرهنگ غربی , بی دینی , بی خدای , کفر رو هم تبلیغ میکنیم... من خودم بره صهیونیست ها کار میکنم اصلا... جنگ نرم , جنگ سفت , جنگ خشک خشک و .... همه جورش رو بره نظام آماده کردیم... هر چه تو گفتی نکنیم آن کنیم... تا کور شود هر آنکه نتواند دید...

• Like 9
لینک به دیدگاه
میگم بپایید دوستان با عضویت 1 ساعته نیان رای بدن

خو چه فرقی میکنه!

هرکی میخواد ببینه میبینه و هرکی نخواست ببینه به درک!

با این چیزا چه نتیجه ای میشه گرفت!!!!؟:ws52:

• Like 4
لینک به دیدگاه
ببخشید

این جنگ نرم که میگن چه هست؟

جدی میگی ؟

نه بابا ؟؟

یعنی شما مثلا همین الان اومدی عضو شدی ؟ بعد اولین پستت رو هم دقیقا تو این تاپیک زدی ؟ بعد اتفاقا عجیب اینجاست که نمیدونی جنگ نرم هم چی هست اصلا... عجیبه ها...

• Like 2
لینک به دیدگاه
آقا مگه اینجا یه مملکت آزاد نیست ؟ (حالا الکی..فرض کنیم)

مگه شک داری!!!؟ :167:

به کسی چه ربطی داره مردم تو خونه شون چی میبینن؟

ماها عقلمون نمیرسه و یکی باید ارشادمون کنه که منحرف نشیم خو! :ws52:

ضمنا : مطلب 30یاC !!!؟:167::167::167:

• Like 1
لینک به دیدگاه
جمعه ها مطب دندون پزشکیت تعطیله!!؟ :ws52:

همت و کار مضاعف چی میشه پس!!؟ :ws52:

ببخشید شما من را با کس دیگر اشتباه گرفته اید .

من مطب دندان پزشکی ندارم .

کار من چیز دیگری هست.

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...