mos_sadeghi 33 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ شركت در نظر خواهي جنگ نرم( برنامه تلويزيوني فارسي1) جگ نرم ، جنگی که هر جا میریم حرفی ازش هست... تلویزیون...دانشگاه...مسجد... خلاصه هر جا تریبونی باشه به این مسئله جنگ نرم میپردازه. توی دانشگاه که امسال خیلی زیاد بود.... مرد عنکبوتی 1 و 2و 3 و .... و n برگزار شد. یه چیز دیگه با عنوان دجال هم برگزار شد. آیا واقعا ما توهم دشمن سازی برای خودمون داریم یا جنگ نرمی در حال رخ دادنه؟؟!! هدف جنگ نرم انجام اقدامات روانی و تبلیغاتی که طرف مقابل را به تغییر رفتار و یا شکست وادار میکند. جنگ نرم به روحیه، به عنوان یکی از عوامل قدرت ملی خدشه وارد می کند، عزم و اراده ملت را از بین می برد، فروپاشی روانی یک ملت می تواند مقدمه ای برای فروپاشی سیاسی- امنیتی و ساختارهای آن باشد. اما هدف از این بحث پیش آمده و این مطلب نوشته شده شبکه ای است که ۴۸ درصد ایرانی هائی که ماهواره دارند این شبکه را حداقل روزی دو ساعت نگاه میکنند .... درصدی که برای شبکه بی بی سی قطعا کمتر خواهد بود.... آیا راه اندازی شبکه های ماهواره ای مثل فارسی وان(farsi 1) به این دلیل است که عاشق چشم و ابروی ما ایرانیان هستند یا اهدافی پشت راه اندازی این چنین شبکه هایی وجود دارد؟؟!!این شبکه ماهواره ای توسط روپرت مرداک سرمایه دار یهودی الاصل راه اندازی شده. از نوع فیلم هایش کاملا مشخص است که چه اهدافی رو دنبال میکند....محور اصلي فيلمها و سريالهاي فارسيوان، تبليغ سبك زندگي غربي ؛ چيزي كه باعث شده توجه مخاطبان دختر و پسر نوجوان و جوان به آن جلب شود. البته بديهي است موارد متعددي همچون مشروبخواري، ارتباط نامشروع و خيانت ميان زوجها بهوفور در اين سريالها مشاهده ميشود كه در تضاد كامل با ارزشهاي ايراني و اسلامي قرار دارد، اما نقشه فارسيوان به موذيانهترين شكل و بهنحوي كه مخاطب را دفع نكند و كانال را تغيير ندهد، انجام ميشود. همه مردم صاحب قوه تحليل رسانهاي نيستند و نبايد انتظار داشت از پس سريالهاي سرگرمكننده، به اهداف جنگ نرم پي ببرند! علت ديگر جذابيت فارسيوان، دنبالهدار بودن برنامهها بهصورت هر شب است. اين برنامهها مخاطب را رها نميكند، خاصيت دراماتيك، عشقي و كمدي اين سريالها باعث شده تا مخاطب عام بهخصوص مخاطب غيرسياسي كه خسته از كار روزانه بهدنبال رسانهاي غيرخبري و غيرسياسي و غيرجدي بهدنبال پر كردن اوقات استراحت خود است، بر روي اين كانالها متمركز شود. آیا میدانید این شبکه بین کشورهای فارسی زبان ۱۲۰ میلیون بیننده دارد؟!! به نظر شما آیا این شبکه جز تخریب و تضعیف روحیه دینی کشور ما کاری انجام میدهد؟؟ با دیدی باز تر به مسائل بنگریم (این داستان ادامه دارد) لطفاً فقط كلمه موافقم ويا مخالفم را تيك زده و به نظرات ديگران احترام گذاشته و كاري نداشته باشيد از مطرح نمودن مسائل فرعي و توهين نيز پرهيز كنيد بگذاريد در آخر راي دوستان نظر نهائي را نمايان كند. 6 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ به نظر شما آیا این شبکه جز تخریب و تضعیف روحیه دینی کشور ما کاری انجام میدهد؟؟ . 11 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ خوب کاری میکنه... دستش درد نکنه سرگممون میکنه.. 10 لینک به دیدگاه
mos_sadeghi 33 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ با سلام لطفاً موافقم يا مخالفم را تيك بزن. 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ این فارسی1 رو که من باش حال نمیکنم نمیزاره به pmc و voa و bbc برسم!!!!!!!:imoksmiley: رو اعصابمه!!!!!!!!!:banel_smiley_90: 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ آره عزیز... جنگ نرم هست... ما هم روزی 24 ساعت نگاه میکنیم... تبلیغش رو هم میکنیم... بره مردم فرکانسشم درست میکنیم تا نگاه کنند... فرهنگ غربی , بی دینی , بی خدای , کفر رو هم تبلیغ میکنیم... من خودم بره صهیونیست ها کار میکنم اصلا... جنگ نرم , جنگ سفت , جنگ خشک خشک و .... همه جورش رو بره نظام آماده کردیم... هر چه تو گفتی نکنیم آن کنیم... تا کور شود هر آنکه نتواند دید... 9 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ بگذاريد در آخر راي دوستان نظر نهائي را نمايان كند. میگم بپایید دوستان با عضویت 1 ساعته نیان رای بدن 4 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ میگم بپایید دوستان با عضویت 1 ساعته نیان رای بدن خو چه فرقی میکنه! هرکی میخواد ببینه میبینه و هرکی نخواست ببینه به درک! با این چیزا چه نتیجه ای میشه گرفت!!!!؟ 4 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ آقا مگه اینجا یه مملکت آزاد نیست ؟ (حالا الکی..فرض کنیم) به کسی چه ربطی داره مردم تو خونه شون چی میبینن؟ 5 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ ببخشید این جنگ نرم که میگن چه هست؟ جدی میگی ؟ نه بابا ؟؟ یعنی شما مثلا همین الان اومدی عضو شدی ؟ بعد اولین پستت رو هم دقیقا تو این تاپیک زدی ؟ بعد اتفاقا عجیب اینجاست که نمیدونی جنگ نرم هم چی هست اصلا... عجیبه ها... 2 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ ببخشید این جنگ نرم که میگن چه هست؟ جنگی که سفت نباشه! 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ ببخشید این جنگ نرم که میگن چه هست؟ از آغا بپرس لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ آقا مگه اینجا یه مملکت آزاد نیست ؟ (حالا الکی..فرض کنیم) مگه شک داری!!!؟ :167: به کسی چه ربطی داره مردم تو خونه شون چی میبینن؟ ماها عقلمون نمیرسه و یکی باید ارشادمون کنه که منحرف نشیم خو! ضمنا : مطلب 30یاC !!!؟:167::167::167: 1 لینک به دیدگاه
(:| 31 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ جنگی که سفت نباشه! یعنی درحد بالشتک و متکا هست ؟ لینک به دیدگاه
(:| 31 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ از آغا بپرس مگر من سخن خنده دار زدم که شما می خندید؟ لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ یعنی درحد بالشتک و متکا هست ؟ اووهووم! لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ مگر من سخن خنده دار زدم که شما می خندید؟ جمعه ها مطب دندون پزشکیت تعطیله!!؟ همت و کار مضاعف چی میشه پس!!؟ 3 لینک به دیدگاه
(:| 31 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ جمعه ها مطب دندون پزشکیت تعطیله!!؟ همت و کار مضاعف چی میشه پس!!؟ ببخشید شما من را با کس دیگر اشتباه گرفته اید . من مطب دندان پزشکی ندارم . کار من چیز دیگری هست. لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ مگر من سخن خنده دار زدم که شما می خندید؟ این آواتارت زشته..برش دار...زلزله میاد 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده