Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ استاد ما گفته همیشه هر چیزی رو که دستتون رسید تجزیه کنید به محور های X , Y درسته. اما الزاما محورهای x , y افقی و عمودی نیستند. بلکه میتوان محور x را در راستای یکی از نیروها گرفت تا محاسبات آسانتر شود. 3 لینک به دیدگاه
ashegh20 1559 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ سلام 1)توی شکل بالا سمت راست توی گشتاور نسبت به نقطه A _جهل نیوتون(40) رو از کجا اورده؟ 2)توی شکل بالا سمت راست توی گشتاور نسبت به نقطه B شصت نیوتون(60) رو از کجا اورده؟ 3 2 لینک به دیدگاه
ashegh20 1559 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ این هم ادامه مثال هست 0.12 که توی شکل معلوم نیست ؟ از کجا اومده؟ 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ سلام 1)توی شکل بالا سمت راست توی گشتاور نسبت به نقطه a _جهل نیوتون(40) رو از کجا اورده؟ 2)توی شکل بالا سمت راست توی گشتاور نسبت به نقطه b شصت نیوتون(60) رو از کجا اورده؟ 3 1- چهل نیوتن اختلاف دو نیروی 160 و 120 نیوتن است که حول مرکز قرقره گشتاورهایی در جهت مخالف ایجاد میکنند. 2- 60 نیوتن هم اختلاف 210 و 150 هست. توجه کنید که جهت گشتاور ها فرق میکند،برای همین نیروها از هم کم میشوند و در فاصله ضرب میشوند. 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ این هم ادامه مثال هست 0.12 که توی شکل معلوم نیست ؟ از کجا اومده؟ از هندسه مسئله هست دیگه،نیروها را قشنگ نجزیه کنین. 4 لینک به دیدگاه
ashegh20 1559 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ با سلام من توی کشیدن نمودار M مشکل دارم مثلا شکلی که من کشیدم کلا قرینه شکل بالا بود 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ نمودار M رو از روی نمودار v میکشن به اینصورت که مساحت هرکدوم از مستطیلها رو از شکل بالایی بدست میاری و با قبلی جمع مکنی. کوچکترین اشتباه توی محاسبه نیروها شکل نمودار رو تغییر میده. اون جمع کردنه خیلی مهمه (باعلامت) البت استاد اسی قصد جسارت نداشتما... 3 لینک به دیدگاه
ashegh20 1559 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ ببخشید ولی توی این مثال مساحت ذوزنقه که مثبت هست ! چرا M رو ار منفی شروع کرده؟ 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ با سلام من توی کشیدن نمودار M مشکل دارم مثلا شکلی که من کشیدم کلا قرینه شکل بالا بود این جدولی را که بهتون میدم را حفظ کنین و همیشه بکشین. اونوقت هر نمودار برشی را که داشته باشین،میتوانید از روی آن نمودار خمشی را رسم کنید. فقط توجه کنید،حتما باید مقدار M0 یعنی گشتاور در نقطه X=0 را ابتدا از روابط تعادل به دست بیارین سپس با جدول زیر عمل کنین. 4 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ این جدولی را که بهتون میدم را حفظ کنین و همیشه بکشین. اونوقت هر نمودار برشی را که داشته باشین،میتوانید از روی آن نمودار خمشی را رسم کنید. فقط توجه کنید،حتما باید مقدار m0 یعنی گشتاور در نقطه x=0 را ابتدا از روابط تعادل به دست بیارین سپس با جدول زیر عمل کنین. فکر میکنم برای تست زدن هم خیلی روش خوب و سریعی باشه.درسته؟ 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ ببخشید ولی توی این مثال مساحت ذوزنقه که مثبت هست ! چرا M رو ار منفی شروع کرده؟ ابتدا نمودار برشی v را رسم میکنیم. سپس بسیار مهم است که مقدار گشتاور m در نقطه x=0 را به دست بیاوریم. اگر طبق قرارداد برای m مثبت،عمل کنیم،مقدار m در تکیه گاه یکسر گیردار منفی است. حال که این مقدار منفی را روی نمودار خمشی وارد کردیم،مطابق جدول بالا از روی v نمودار m را رسم میکنیم. جهت قرار داد مطابق شکل زیر است. یعنی همواره هرگونه که برش بزنیم،یک M به صورت زیر وارد میکنیم و مقدار آن را میابیم. 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ فکر میکنم برای تست زدن هم خیلی روش خوب و سریعی باشه.درسته؟ البته روش ابداعی خودمه،خیلی سریع همه جا جواب میده،همه جا پخشش نکنین. 5 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ تو روش سطح زیر نمودار ، مقدار m برابر است با مساحط زیر هر قسمت v و شیبش هم همونی هست که اسی گفت 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ تو روش سطح زیر نمودار ، مقدار m برابر است با مساحط زیر هر قسمت v و شیبش هم همونی هست که اسی گفت حالا به نظرت با توجه به این بدیهیات میتوانیم، از روی بارهای روی تیر ، نمودار نیروی برشی را هم رسم کنیم؟ :JC_thinking: 4 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ حالا به نظرت با توجه به این بدیهیات میتوانیم، از روی بارهای روی تیر ، نمودار نیروی برشی را هم رسم کنیم؟ :JC_thinking: حامد یالا جواب بده راهنمایی:برو سراغ رابطه بین بار و نیروی برشی توی تیرها 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ خب معلومه میشه ؛ پس شما از روی چی رسم میکنین؟ رسمش هم تابلو هست 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ خب معلومه میشه ؛ پس شما از روی چی رسم میکنین؟ رسمش هم تابلو هست مثلا نمودار نیروی برشی تیری که دو بار متمرکز در l/4 , 3l/4 دارد را چگونه رسم میکنی،با توجه به همون جدولی که دادم. 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ مثلا نمودار نیروی برشی تیری که دو بار متمرکز در l/4 , 3l/4 دارد را چگونه رسم میکنی،با توجه به همون جدولی که دادم. ولمون کن داداش من از وقتی چشمامو باز کردم از اینا حل کردم اینجا دیگه ولمون کن من فقط نفهمیدم چرا پستای بالاییم پاک شد؟ اسپم تشخیص داده شد؟ یکمی دیرتر میشد پاک بشه ها 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ ولمون کن داداش من از وقتی چشمامو باز کردم از اینا حل کردم اینجا دیگه ولمون کن من فقط نفهمیدم چرا پستای بالاییم پاک شد؟ اسپم تشخیص داده شد؟ یکمی دیرتر میشد پاک بشه ها ای بابا...... تیر دان ، تیر پرور ، تیر آنالیزر ، تیر دوست ، تیر افکن و..... بلی پست هایی که جنبه گفتگوی غیر درسی باشند،استثنا در این تاپیک های درسی پاک میشوند. مال خودم هم پاک کردم ندیدی،فقط مال خودت پاک شد دیدی. 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ تیردان بودن افتخار نیست ؛ به دلیل رشته ام مجبورا تیردانم کردن اوکی برادر مشکلی نست ؛ این رو هم پاک کن ملالی نیست 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده