میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ M=dR2=20*d/2=> d=0.2?????????????? چرا d تقسیم 2؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ چرا d تقسیم 2؟؟؟ کوپل گرفتم.و مرکز تقارن را روز مرکز چرخ 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ کوپل گرفتم.و مرکز تقارن را روز مرکز چرخ من تقسیم 2 ش رو نفهمیدم واسه چیه؟ جوابت هم درسته فکر کنم چون 0.2 فوت رو به اینچ تبدیل کنی میشه 2.4 جواب احتمالا بر حسب اینچ نوشته ول یاشتباه واحد گذاشته 2 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ منم به زودی به جمعتون میپیوندم.... باید از اول یکی یکی حل کنم بیام جلو....یکم طول میکشه!:45645: لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ من تقسیم 2 ش رو نفهمیدم واسه چیه؟ جوابت هم درسته فکر کنم چون 0.2 فوت رو به اینچ تبدیل کنی میشه 2.4 جواب احتمالا بر حسب اینچ نوشته ول یاشتباه واحد گذاشته جواب رو با توضیح بعدا اسکن میکنم.من هم حدس زدم واحد رو تغییر داده.ولی کنارش نوشته فوت:jawdrop: 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ جواب رو با توضیح بعدا اسکن میکنم.من هم حدس زدم واحد رو تغییر داده.ولی کنارش نوشته فوت:jawdrop: اشتباه نوشته چون 2.4 فوت میشه حدود 28 اینچ کل شکل 30 اینچ هست یعنی نیرو رو هوا ست نمدونم که 2 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام گشتاور 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ سوال هفتم: نظرتون در مورد این سوال چیه؟ 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ نظرتون در مورد این سوال چیه؟ سوال چی رو میخواد اصلا؟ 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ سوال چی رو میخواد اصلا؟ تصویر نیرویی که کابل به صفحه وارد میکند را بر روی خط bc میخواهد. 3 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ M=dR2=20*d/2=> d=0.2??????????????[/quote من اینو تا فردا واستون حل می کنم الان حل کردم ولی خونه اسکن ندارم تا براتون بفرستم فردا از کافی نت می فرستم :icon_pf (44): 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ M=dR2=20*d/2=> d=0.2??????????????[/quote من اینو تا فردا واستون حل می کنم الان حل کردم ولی خونه اسکن ندارم تا براتون بفرستم فردا از کافی نت می فرستم :icon_pf (44): اگر بتونید با گوشی هم عکس بگیرید خوبه:icon_gol:ممنونم از حضورتون 3 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ اگر بتونید با گوشی هم عکس بگیرید خوبه:icon_gol:ممنونم از حضورتون شرمنده دوست عزیز من گوشیم از اون عتیقه هاست :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ من عقب موندم میرسونم خودمو راسسسسسسی یه تاپیک هم اینجا آموزش استاتیک هست همکار یکنین با هم خو http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?p=220682#post220682 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ .... آقا تجزیه نیروی 3 بعدی رو یه توضیح مختصر میدیییییی؟ 2 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ آقا تجزیه نیروی 3 بعدی رو یه توضیح مختصر میدیییییی؟ خیلی سادس . ببینید من یه استاد استاتیک داشتم همیشه یه حرفی میزد . میگفت توی استاتیک هیچوقت گول شکلا رو نخورید . در مورد تحلیل 3 بعدی هم همینطوره . ببینید مثی 2 بعدی هست . فقط در صفحه رو بطور مجزا و بحالت 2 بعدی نگاه کنید خودش حل میشه 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ ممنون دوست عزیز ولی بهتر نیست راه حل خودمون رو بنویسیم؟ 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ من عقب موندم میرسونم خودمو راسسسسسسی یه تاپیک هم اینجا آموزش استاتیک هست همکار یکنین با هم خو http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?p=220682#post220682 در این تاپیک من در یه پست آدرس این صفحه رو داده بودم و گفته بودم که اینجا برای حل تمرین مناسبه.اگر دقت کرده باشید پسته پاک شده. 2 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ ممنون دوست عزیز ولی بهتر نیست راه حل خودمون رو بنویسیم؟ ببخشید که این حقیر دخالت میکنم ولی در علم مهم پاسخ اخر ملاکه و نه راه حل ... حتی در صنعت هم همینطور ... ببینید وقتی سوالی از شما پرسیده میشه از شما جواب اخر رو میخوان که بایست صحیح باشه حال از هر راهی هم حل بشه .... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده