M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ حالا خوبه که مو مشهدی غلیظ صحبت نِمُکنم اگه نه که دیگه هیچی ….اگه ماخاست به گردنبند بگم ( خِفتی ) و به النگو بگم (چوری ) که زنم موره سه طلاقه مِکِرد دیگه ….! حالا زن ما که تهرونیه ایرادی بهش نیست اما خیلی ازی زن و دخترای مشهدی توی حرف زدنشا مخصوصا…مخصوصا… با جنس مخالف اصرار دارن که تهرونی صحبت کنن…!! همچی صداشاره نازک مُکنن ارررره…….. اررره مُکنن که انگار تخمشاره تو ناف تهرون کاشتن…! خدا نکنه که دوتا کلمه خارجی هم یاد بگیرن…. خدا رو بنده نیستن دیگه ….هی اوکی اوکی مکنن و مگن ای وای دپرس شدم….! البته خیلی ازینا فقط اره اره گفتن و من من کردن رو یاد گرفتن والا همیشه بند رو اب میدن و افتضاح به بار میارن تو صحبت کردن….! دختره میبینی تا دیروز خانه باباش فقط چای جوشیده مخورده با گل گاوزبون…..!! حرفم که ماخاسته بزنه خِلاش اویزون بوده مگفته سِله به چُخت دِلنگونه ….!! حالا خودشه عین چُوله غِزَک درست کرده مگه من فقط مِسکافه مُخورَم یا قهوه فرانسوی باشیر…!! اولا که جوُنُمَرگ رفته مِسکافه نیست و نسکافه درسته…!! بعدشم که توکه تا دیروز اِشکنه تخم مرغ مُخوردی با ابگوشت مَرزه حالا تا نومزدت مگه چی مُخوری مِگی وای من خیلی هوس پیتزای پپرونی کِردُم …؟! مو نِمُگم پیتزا و نسکافه و قهوه بَده بُخدا….! مو مُگم اینا کلاس نیست…! مو مُگم خودت باش دختر جان….! اگه دلت سیراب شیردون مِخه با شوهرت برو فلکه دروازه قوچون….یا اگه هوس دوسیخ جیگر کردی برو فلکه صاحب الزمان….! بشقاب داغ و ذرت مکزیکی و چیز برگر اگه دوست ندری بزور نخور بگو به به …..!! مو که مِدنُم همه ای حرفا کشکه…مو که مِدنُم تا چند سال دیگه هیشکی به گنجشک نِمِگه چُغُک …به مارمولک نِمگه کِلپاسه…! مو که مِدنم دیگه هیشکی نمگه جُل جُل نکن…! مِس مِس نکن….! سُرسُر نکن….! کُخ نریز….! مو که مِدنم ( کِله وَنگ ) و( اوشتولی ) و( چُسماره ) و( سَقه سِنده بُر) همه از یاد مِره….!! مو که مِدنم لهجه مَشَدی بر باد مِره…. با اینکه نصفشو نفهمیدم ولی جالب بود!! 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ سنی اولدوزلارا اوخشادیرام . اونلار قدر چکیجی و گوزه لسن .آمما آرانیزدا تک بیر فرق وار :اونلار میلیون لارجا سن ایسه بیر دنه سن.. این که گفتی یعنی چههههههههههههههه 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ این که گفتی یعنی چههههههههههههههه اونی که براش نوشتم میدونه چیه.......... 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ اینم اون چیزی که قول داده بودم!!!!!!! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام محققان می گویند که نوشیدن الکل نه تنها می تواند علائم آرتروز روماتیسمی را تخفیف دهد بلکه به نظر می رسد که در مجموع از شدت این بیماری نیز می کاهد. دانشمندان در دانشگاه شفیلد از دو گروه از بیماران مبتلا و غیرمبتلا به آرتروز خواستند که اطلاعاتی درباره عادات خود در زمینه نوشیدن الکل ارائه کنند. آنها دریافتند که بیمارانی که بیشتر الکل می نوشیدند از درد و تورم مفصلی کمتری رنج می بردند. متخصصان می گویند که بیماران نباید این یافته را چراغ سبزی برای نوشیدن بیشتر الکل تعبیر کنند. بیماران این مطالعه بیش از میزان توصیه شده توسط دولت بریتانیا یعنی حداکثر 10 بار در هفته الکل نمی نوشیدند. در این مطالعه 873 بیمار مبتلا به آرتروز روماتیسمی با 1004 نفر که به آن مبتلا نبودند مقایسه شدند. از هر دو گروه خواسته شد بگویند که در یک ماه منتهی به زمان شروع مطالعه چقدر الکل نوشیده اند. بیماران یک پرسشنامه را پر کردند، مورد عکسبرداری رادیوگرافی و آزمایش خون قرار گرفتند و پرستار مفاصل آنها را معاینه کرد. 'خسارت کمتر' دکتر جیمز ماکسول مشاور روماتولوژی و نویسنده اصلی این مقاله در باره نتایج آن توضیح داد. او گفت: "ما دریافتیم که شدت علائم بیماری در بیمارانی که بیشتر الکل نوشیده بودند در مقایسه با کسانی که اصلا الکل نمی خوردند یا خیلی کم می خوردند کمتر بود." محققان دریافتند که عکس های رادیوگرافی نشان داد که مفاصل آنها آسیب کمتری دیده بود و آزمایش خون نیز نشان دهنده میزان تورم پایین تر بود و درد و تورم و ناتوانی کمتری در مفاصل حس می کردند. آنها می گویند که هنوز نمی دانند چرا نوشیدن الکل از شدت آرتروز روماتیسمی و آسیب پذیری مردم در ابتلا به آن می کاهد. دکتر ماکسول گفت شواهدی هست که نشان می دهد الکل فعالیت سیستم مصونیت بدن را کاهش می دهد و این ممکن است مسیرهای گسترش آرتروز را مختل کند. 4 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ اینم اون چیزی که قول داده بودم!!!!!!! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام محققان می گویند که نوشیدن الکل نه تنها می تواند علائم آرتروز روماتیسمی را تخفیف دهد بلکه به نظر می رسد که در مجموع از شدت این بیماری نیز می کاهد. دانشمندان در دانشگاه شفیلد از دو گروه از بیماران مبتلا و غیرمبتلا به آرتروز خواستند که اطلاعاتی درباره عادات خود در زمینه نوشیدن الکل ارائه کنند. آنها دریافتند که بیمارانی که بیشتر الکل می نوشیدند از درد و تورم مفصلی کمتری رنج می بردند. متخصصان می گویند که بیماران نباید این یافته را چراغ سبزی برای نوشیدن بیشتر الکل تعبیر کنند. بیماران این مطالعه بیش از میزان توصیه شده توسط دولت بریتانیا یعنی حداکثر 10 بار در هفته الکل نمی نوشیدند. در این مطالعه 873 بیمار مبتلا به آرتروز روماتیسمی با 1004 نفر که به آن مبتلا نبودند مقایسه شدند. از هر دو گروه خواسته شد بگویند که در یک ماه منتهی به زمان شروع مطالعه چقدر الکل نوشیده اند. بیماران یک پرسشنامه را پر کردند، مورد عکسبرداری رادیوگرافی و آزمایش خون قرار گرفتند و پرستار مفاصل آنها را معاینه کرد. 'خسارت کمتر' دکتر جیمز ماکسول مشاور روماتولوژی و نویسنده اصلی این مقاله در باره نتایج آن توضیح داد. او گفت: "ما دریافتیم که شدت علائم بیماری در بیمارانی که بیشتر الکل نوشیده بودند در مقایسه با کسانی که اصلا الکل نمی خوردند یا خیلی کم می خوردند کمتر بود." محققان دریافتند که عکس های رادیوگرافی نشان داد که مفاصل آنها آسیب کمتری دیده بود و آزمایش خون نیز نشان دهنده میزان تورم پایین تر بود و درد و تورم و ناتوانی کمتری در مفاصل حس می کردند. آنها می گویند که هنوز نمی دانند چرا نوشیدن الکل از شدت آرتروز روماتیسمی و آسیب پذیری مردم در ابتلا به آن می کاهد. دکتر ماکسول گفت شواهدی هست که نشان می دهد الکل فعالیت سیستم مصونیت بدن را کاهش می دهد و این ممکن است مسیرهای گسترش آرتروز را مختل کند. اسپم نکن........... 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ اینم اون چیزی که قول داده بودم!!!!!!! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام محققان می گویند که نوشیدن الکل نه تنها می تواند علائم آرتروز روماتیسمی را تخفیف دهد بلکه به نظر می رسد که در مجموع از شدت این بیماری نیز می کاهد. دانشمندان در دانشگاه شفیلد از دو گروه از بیماران مبتلا و غیرمبتلا به آرتروز خواستند که اطلاعاتی درباره عادات خود در زمینه نوشیدن الکل ارائه کنند. آنها دریافتند که بیمارانی که بیشتر الکل می نوشیدند از درد و تورم مفصلی کمتری رنج می بردند. متخصصان می گویند که بیماران نباید این یافته را چراغ سبزی برای نوشیدن بیشتر الکل تعبیر کنند. بیماران این مطالعه بیش از میزان توصیه شده توسط دولت بریتانیا یعنی حداکثر 10 بار در هفته الکل نمی نوشیدند. در این مطالعه 873 بیمار مبتلا به آرتروز روماتیسمی با 1004 نفر که به آن مبتلا نبودند مقایسه شدند. از هر دو گروه خواسته شد بگویند که در یک ماه منتهی به زمان شروع مطالعه چقدر الکل نوشیده اند. بیماران یک پرسشنامه را پر کردند، مورد عکسبرداری رادیوگرافی و آزمایش خون قرار گرفتند و پرستار مفاصل آنها را معاینه کرد. 'خسارت کمتر' دکتر جیمز ماکسول مشاور روماتولوژی و نویسنده اصلی این مقاله در باره نتایج آن توضیح داد. او گفت: "ما دریافتیم که شدت علائم بیماری در بیمارانی که بیشتر الکل نوشیده بودند در مقایسه با کسانی که اصلا الکل نمی خوردند یا خیلی کم می خوردند کمتر بود." محققان دریافتند که عکس های رادیوگرافی نشان داد که مفاصل آنها آسیب کمتری دیده بود و آزمایش خون نیز نشان دهنده میزان تورم پایین تر بود و درد و تورم و ناتوانی کمتری در مفاصل حس می کردند. آنها می گویند که هنوز نمی دانند چرا نوشیدن الکل از شدت آرتروز روماتیسمی و آسیب پذیری مردم در ابتلا به آن می کاهد. دکتر ماکسول گفت شواهدی هست که نشان می دهد الکل فعالیت سیستم مصونیت بدن را کاهش می دهد و این ممکن است مسیرهای گسترش آرتروز را مختل کند. ببخشید امین نپیتون جان :167: این بنگاه شایعه پراکنی جز منابع نا معتبر خبری نیست :ws3: از شما مدیر ها بعیده که خلاف قانون عمل کنییییید :jawdrop: منم برم از این بنگاه شایعه پراکنی یه 2 تا خبر توپ بیارم 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ :167: :w00: :167: :w00: :167: :w00: :167: :w00: :167: . . . . . :banel_smiley_52: این داستان ادامه دارد.......... 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ سنی اولدوزلارا اوخشادیرام . اونلار قدر چکیجی و گوزه لسن .آمما آرانیزدا تک بیر فرق وار :اونلار میلیون لارجا سن ایسه بیر دنه سن.. مرسی اما داداشی میشه به فارسی بگی زیاد جمله دومشو نفهمیدم 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ مرسیاما داداشی میشه به فارسی بگی زیاد جمله دومشو نفهمیدم من تو رو شبیه ستاره ها میدونم،چون به اندازه اونا زیبا هستی.ولی یه فرقی بین تو و اونا هست که :ستاره ها چند هزار ت هستن اما تو یه دونه ای عزیزم... 1 لینک به دیدگاه
m.urbanism 186 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ بی بی سی : طبق یافته های جدید محققان، نوشیدن مشروبات الکلی نه تنها می تواند دردهای ناشی از آرتروز رماتیسمی را تسکین دهد، بلکه منجر به کاهش شدت این بیماری نیز می گردد. مورد مطالعه گروهی از بیماران دانشگاه پزشکی شفیلد بودند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام وای چه بد پس من صدص در صد آرتروز می گیرم...آخه تا حالا نخوردم و از امتحان کردنشم بدم میاد:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ من تو رو شبیه ستاره ها میدونم،چون به اندازه اونا زیبا هستی.ولی یه فرقی بین تو و اونا هست که :ستاره ها چند هزار ت هستن اما تو یه دونه ای عزیزم... مرسی داداشی 2 لینک به دیدگاه
salvador 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ ارتروز من داره يواش يواش درد ميگيره ! بيار بخوريم داداش 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ فواید شراب قرمز – بهبود سلامت شما اگر شما نوشیدن مشروبات الکلی و سپس شما قطعا باید در مورد نوشیدن شراب قرمز فکر می کنم. مزایای بهداشتی بسیاری از نوشیدن شراب قرمز وجود دارد.. تجربه ای بسیار لذت بخش و نوشیدنی خواهد بود گزینه منطقی برای شما. اجازه بدهید به ما یک نگاه دقیق در فواید شراب قرمز. دانشمندان به شدت معتقدند که کلیدی است برای بهره مندی از سلامت شراب قرمز است آنتی اکسیدان ها در آن حاضر. اینها نیز به عنوان فلاونوئیدها شناخته شده. کار فلاونوئیدها نسبت به کاهش لیپوپروتئین های کم چگال LDL یا تولید. LDL است نیز به عنوان 'بد کلسترول شناخته می شود. شراب قرمز نیز نقش زیادی در افزایش تولید HDL یا لیپوپروتئین با چگالی بالا یا 'خوب کلسترول در بدن. اثرات توام کاهش LDL و افزایش HDL در کمک زیادی در جلوگیری از لخته شدن خون و افزایش چربی در مشخصات کلی. شراب قرمز است همچنین یک منبع سرشار از فیتوکمیکال. این ترکیبات فعال بیولوژیکی یافت شده در گیاهان. پلی فنول ها فیتوکمیکال های موجود در شراب قرمز. کاتچین و پلی فنول رسوراترول آنها دو عمده موجود در شراب قرمز. هر دو این پلی فنل ها ، آنتی اکسیدان هستند. آنتی اکسیدان ها در کاهش آسیب اکسیداتیو در بدن کمک کند. این نوع از آسیب رادیکال های اکسیژن آزاد داخل بدن ایجاد می شود است. حمله رادیکال های آزاد مولکول ها از طریق گرفتن الکترون و پس از آن تبدیل ساختارهای شیمیایی. برخی از محققان نیز ادعا می کنند که نوشیدن شراب را ترویج سلامت قلب و عروق و تسهیل رشد تماس عادی و پیری سالم به علت حضور رسوراترول موجود در آن. پلی دیگر, کاتچین نقش مهمی در به حداقل رساندن خطر ابتلا به بیماری های قلبی. Saponin یکی دیگر از آنتی اکسیدان های موجود در شراب قرمز است. این آنتی اکسیدان نیز فراهم می کند حفاظت مطلوب به قلب. این است که به راحتی توسط بدن جذب می شود. اما, فواید نوشیدن شراب قرمز می کند تا تنها منافع قلبی عروقی را محدود نمی کند. بسیاری از مطالعات و تحقیقات ثابت کرد که حاضر رسوراترول موجود در شراب قرمز می تواند از کاهش رشد تومورهای سرطانی را تسهیل. این آنتی اکسیدان نیز شامل خواص که ممکن است مفید باشد در تشکیل سلول های عصبی است و می تواند کمک در درمان برخی از بیماری های عصبی مانند آلزایمر و پارکینسون. با منافع بسیاری از سلامت نوشیدن شراب قرمز, افراد ممکن است عشق را به افراط در نوشیدن بیش از حد. اما, این مهم است که بدانید که نوشیدن در اعتدال تنها ارائه مزایای فوق به سلامت. بیش از حد از شراب قرمز ممکن است اثرات سوء بر بدن دارند. شما ممکن است از شرایط سلامت مانند چاقی رنج می برند, فشار خون بالا, آریتمی قلبی, کلسترول و سکته مغزی با نوشیدن بیش از حد شراب قرمز. از این رو, شما باید بیش از مصرف شراب قرمز مقاومت در برابر. مصرف متوسط از شراب قرمز به شما اجازه لذت بردن از تمام خواص درمانی آن را به سمت ارائه منع استعمال مشروبات الکلی. مصرف متوسط به معنای 01:59 لیوان در روز برای مردان و یک لیوان در روز برای زنان. کن, اگر شما فکر می کنم که شما می توانید از نوشیدن شراب قرمز به مدت یک هفته خودداری و پس از آن مصرف مقدار مناسب از آن را در طول تعطیلات آخر هفته. شما کاملا اشتباه است. این ناسالم است. شراب قرمز. این سالم. آیا بیش از آن نمی کنند ،. فقط مصرف متوسط خواهد شگفتی های کار برای سلامتی شما. 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ بی بی سی : طبق یافته های جدید محققان، نوشیدن مشروبات الکلی نه تنها می تواند دردهای ناشی از آرتروز رماتیسمی را تسکین دهد، بلکه منجر به کاهش شدت این بیماری نیز می گردد. مورد مطالعه گروهی از بیماران دانشگاه پزشکی شفیلد بودند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام عوضش خوردن زیادش کبد داغون میکنه 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ عوضش خوردن زیادش کبد داغون میکنه باهات موافقم لینک به دیدگاه
HaMeD-GibsoN 1859 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ بی بی سی : طبق یافته های جدید محققان، نوشیدن مشروبات الکلی نه تنها می تواند دردهای ناشی از آرتروز رماتیسمی را تسکین دهد، بلکه منجر به کاهش شدت این بیماری نیز می گردد. مورد مطالعه گروهی از بیماران دانشگاه پزشکی شفیلد بودند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام من نمیگم نمیخورم ولی میدونم زمانی که سیگار کشیدن هم مد بود دانشمندان زیادی در فواید سیگار مقاله نوشتن تا بالاخره یکی لو داد که به خاطر رشوه های کلان شرکتهای تولید کننده این مقالات چاپ میشده اما الکل واسه بدن لازمه 2 لینک به دیدگاه
REZA111 1182 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۰ دوستان توصیه میکنم به این حرفا گوش ندین مث من معدتون سولاخ میشه میفتبن گوشه بیمارستان بعد روزی هزار بار ارزو میکنید کاش ارتروز و از این حرفا داشتم 2 لینک به دیدگاه
842 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده