هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ میخور که فلک بهر هلاک من و تو قصدی دارد بجان پاک من و تو در سبزه نشین و می روشن میخور کاین سبزه بسی دمد ز خاک من و تو ای روزگار...... این قافله عمر عجب میگذرد دریاب شبی که با طرب میگذرد ساقی غم فردای حریفان چه خوری؟ پیش آر پیاله را که شب میگذرد ها یره... 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ الا یا ایها اساقی......:imoksmiley:چی چی چی چی حافظا الا یا ایها الساقی ادرکسا و ناولها که حالم به میخورد از قیافه نحس آخ.....ا 1 لینک به دیدگاه
hilari 2413 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ مومناش میخورن..............توکه از دین گذشتی تو اون تاپیک..........ادم حسابیای دنیا هم میخورن..........چندتا رئیس جمهور و دانشمند و دکتر و پروفسور و ورزشکار جهانیو ....اینا نام ببرم.........فقط رو حساب کتاب باید خورد..........هر کاری یه رسمی داره....... :w165: 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ من می نه ز بهر تنگدستی نخورم یا از غم رسوایی و مستی نخورم من می ز برای خوشدلی میخوردم اکنون که تو بر دلم نشستی نخورم ها یره رو خوب اومدی............ 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ دروغ میگه به حرفاش گوش نده................میخواد گولت بزنه بیا و کشتی ما در شط شراب انداز خروش و ولوله در جان شیخ و شاب انداز میای بریم کوسنگی یره....... 1 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ برو .......برا دخترا خوب نیست........ خوب یعنی چی؟مگه ما آرتوروز نمی گیریم؟!واسه پادرد..دست درد..خوب نیست؟اونها رو که میگیریم...آقا به ما هم بدین دیگه:w00: لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ الا یا ایها الساقی ادرکسا و ناولهاکه حالم به میخورد از قیافه نحس آخ.....ا منم منم لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ بیا و کشتی ما در شط شراب اندازخروش و ولوله در جان شیخ و شاب انداز میای بریم کوسنگی یره....... ببین الانم میخواد منو گول بزنه ببره کوهسنگی لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ :w165: برای کوشولوها خوب نیست..........:icon_gol: لینک به دیدگاه
بيتا 1214 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ اين خانم براي درمان ارتروزمفصلش شراب خورد ولي وقتي مست شد ؛ مثانه اش دچار ارتروز شد :ws28: لینک به دیدگاه
بيتا 1214 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ بيچاره رئيس جمهور هم ارتروزش درد دارد لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ من می نه ز بهر تنگدستی نخورم یا از غم رسوایی و مستی نخورم من می ز برای خوشدلی میخوردم اکنون که تو بر دلم نشستی نخورم ها یره رو خوب اومدی............ دل من اگر که بشکست بفدای چشم مستت سر خم می سلامت شکند اگر سبویی اینو موخاستم تو کوهسنگی بوگوم...... 2 لینک به دیدگاه
hilari 2413 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ برای کوشولوها خوب نیست..........:icon_gol: خو وقتی بزرگترها میگن خوبه واسه کوشولوها بد آموزی داره دیگه :vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ اومدم تو خط روزه یکسو شد و عیـد آمد و دلهــــا برخاست می زخمخانه به جـوش آمد و می باید خواست 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ خوب یعنی چی؟مگه ما آرتوروز نمی گیریم؟!واسه پادرد..دست درد..خوب نیست؟اونها رو که میگیریم...آقا به ما هم بدین دیگه:w00: ها بیا یه نفر کم داریم میخوایم حکم 4 نفره بزنیم.........اون سبو رم بیار ابجی.هدا 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ دل من اگر که بشکست بفدای چشم مستتسر خم می سلامت شکند اگر سبویی اینو موخاستم تو کوهسنگی بوگوم...... :ws28: 1 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ ها بیا یه نفر کم داریم میخوایم حکم 4 نفره بزنیم.........اون سبو رم بیار ابجی.هدا مگه قرار نبود دور هم یکم بخوریم...گولم زدین که یارتون جورشه:w00: 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ اومدم تو خط روزه یکسو شد و عیـد آمد و دلهــــا برخاست می زخمخانه به جـوش آمد و می باید خواست روزه دارم منو افطارم از آن لعل لب است آری افطار رطب در رمضان مستحب است اره ..ابجی.... 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ اومدم تو خط روزه یکسو شد و عیـد آمد و دلهــــا برخاست می زخمخانه به جـوش آمد و می باید خواست پس به تو میسپارم ادامه کار رو رو سفیدم کنی 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ امشب شب مهتابه حبیبم رو میخوام :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده