Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ هرجور میلتونهمن چون قول دادم کاری به اون شخص نداشته باشم کاری به تاپیکهای مربوط به اونم ندارم تا مدیرای دیگه چی صلاح بدونن!!!!!!!! چقد رسمی باشه قفلش کن 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ چقد رسمیباشه قفلش کن بیبقچید نه آخه قول دام زیرش نزنم بیتره شبنمی بریم بستنی بخولیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ بیبقچیدنه آخه قول دام زیرش نزنم بیتره شبنمی بریم بستنی بخولیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ باوشه اخه الان و اینجا؟ :girl_blush2: 1 لینک به دیدگاه
Behrooz CE 550 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ من خیلی دلم براش سوخت این که بدتر بود. کسی که رَویه ای رو ورمیداره/مثلن میخواد رک و بی رودروایستی بحث کنه/ باید انتظار همچین برخوردایی رو هم داشته باشه. من باهاش کنتاکتی نداشتم به اون صورت ولی فکر کنم عقب نشینیشش برابر با شکسته.حتمن که بر میگرده/کجاست مگه؟/ 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ این که بدتر بود.کسی که رَویه ای رو ورمیداره/مثلن میخواد رک و بی رودروایستی بحث کنه/ باید انتظار همچین برخوردایی رو هم داشته باشه. من باهاش کنتاکتی نداشتم به اون صورت ولی فکر کنم عقب نشینیشش برابر با شکسته.حتمن که بر میگرده/کجاست مگه؟/ نمیدونم از خودش بپرس؟ 2 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ فکور افکار خاص خودش رو داشت و بنا به خواست خودش اخراج شد پس هیچ ترحمی نباید بهش باشه ...... درغیاب اون هم خوب نیست حرفی بزنیم ممنون شبنمی قفل شد 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده