Atre Baroon 19624 مالک ارسال شده در 28 مهر، 2010 هرجور میلتونهمن چون قول دادم کاری به اون شخص نداشته باشم کاری به تاپیکهای مربوط به اونم ندارم تا مدیرای دیگه چی صلاح بدونن!!!!!!!! چقد رسمی باشه قفلش کن 1
am in 25041 ارسال شده در 28 مهر، 2010 چقد رسمیباشه قفلش کن بیبقچید نه آخه قول دام زیرش نزنم بیتره شبنمی بریم بستنی بخولیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1
Atre Baroon 19624 مالک ارسال شده در 28 مهر، 2010 بیبقچیدنه آخه قول دام زیرش نزنم بیتره شبنمی بریم بستنی بخولیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ باوشه اخه الان و اینجا؟ :girl_blush2: 1
Behrooz CE 550 ارسال شده در 28 مهر، 2010 من خیلی دلم براش سوخت این که بدتر بود. کسی که رَویه ای رو ورمیداره/مثلن میخواد رک و بی رودروایستی بحث کنه/ باید انتظار همچین برخوردایی رو هم داشته باشه. من باهاش کنتاکتی نداشتم به اون صورت ولی فکر کنم عقب نشینیشش برابر با شکسته.حتمن که بر میگرده/کجاست مگه؟/ 3
Atre Baroon 19624 مالک ارسال شده در 28 مهر، 2010 این که بدتر بود.کسی که رَویه ای رو ورمیداره/مثلن میخواد رک و بی رودروایستی بحث کنه/ باید انتظار همچین برخوردایی رو هم داشته باشه. من باهاش کنتاکتی نداشتم به اون صورت ولی فکر کنم عقب نشینیشش برابر با شکسته.حتمن که بر میگرده/کجاست مگه؟/ نمیدونم از خودش بپرس؟ 2
soheiiil 24251 ارسال شده در 28 مهر، 2010 فکور افکار خاص خودش رو داشت و بنا به خواست خودش اخراج شد پس هیچ ترحمی نباید بهش باشه ...... درغیاب اون هم خوب نیست حرفی بزنیم ممنون شبنمی قفل شد 5
ارسال های توصیه شده