Atre Baroon 19624 ارسال شده در 28 مهر، 2010 سلااام برام خیلی جای سواله که چرا ما با فکور اینجور رفتار میکردیم میدونم فکور خیلی تند برخورد میکرد و رک حرفشو میزد و طرفو ناراحت میکرد یا یجورایی حرف حرف خودش بود و حتی وقتایی که پستشو میخوندم که میگفت اینجا جای این تاپیک نیستو...من بجای استرتر تاپیک ازش ناراحت میشدم و تعجب میکردم این چحور روانشناسیه... ولی به نظرم ماهم خیلی با فکور بد رفتار کردیم و باید با ارامش و مهربونی باهش رفتار میکردیم تا خودش خجالت میکشید و سعی میکرد با ماهم خوب رفتار کنه من خیلی دلم براش سوخت 6
am in 25041 ارسال شده در 28 مهر، 2010 یادمه وختی خیلی کوچیک بودم یه داستان واسم تعریف کردن داستان یه مورچه بود به جای اینکه بره و آذوقه جمع کنه فقط میرفت و حیوونای دیگه رو گاز میگرفت حیوونای دیگه به خاطر کوچیک بودن مورچه بهش چیزی نمیگفتن اما یه بار یه مورچه خوارو گاز گرفت مورچه خوارم .......... حال تو حدیث و این حرفا رو بخوان!!!!!!! 6
saba888 1746 ارسال شده در 28 مهر، 2010 سلااامبرام خیلی جای سواله که چرا ما با فکور اینجور رفتار میکردیم میدونم فکور خیلی تند برخورد میکرد و رک حرفشو میزد و طرفو ناراحت میکرد یا یجورایی حرف حرف خودش بود و حتی وقتایی که پستشو میخوندم که میگفت اینجا جای این تاپیک نیستو...من بجای استرتر تاپیک ازش ناراحت میشدم و تعجب میکردم این چحور روانشناسیه... ولی به نظرم ماهم خیلی با فکور بد رفتار کردیم و باید با ارامش و مهربونی باهش رفتار میکردیم تا خودش خجالت میکشید و سعی میکرد با ماهم خوب رفتار کنه من خیلی دلم براش سوخت شما مطمئني ايشون الان با يه اسم ديگه اينجا نيستن!!!!!:ws52: 3
Atre Baroon 19624 مالک ارسال شده در 28 مهر، 2010 شما مطمئني ايشون الان با يه اسم ديگه اينجا نيستن!!!!!:ws52: اون که ممکنه ولی من منظورم رفتار ما در برابر فکوره نه نام کاربریای دیگش 2
am in 25041 ارسال شده در 28 مهر، 2010 اون که ممکنه ولی من منظورم رفتار ما در برابر فکوره نه نام کاربریای دیگش ببین شبنمی من الان یقین دارم اینجا خیلیا از من بدشون میاد ولی کاری نکردم کسی ازم متنفر بشه!!! ولی بعضیا کاری میکنن که بعضیای دیگه تو دنیای مجازی هم ازشون متنفر بشن من منظورم شخص خاصی نیست خودمم سعی میکنم با کسی دچار کینه و عداوت نشم اما وختی شخصی باشی که کینت شتری باشه مطمئنا نمیتونی تو اجتماع فعالیت کنی!!! 6
saba888 1746 ارسال شده در 28 مهر، 2010 اون که ممکنه ولی من منظورم رفتار ما در برابر فکوره نه نام کاربریای دیگش خوب اميدوارم كه الان اينجا باشن!! حالا من يه سوالي از شما دارم!! به نظرتون كاري كه ايشون كردن كار درستي بود؟؟!! هرچند من مطمئنم ايشون به بعضي از يوزراشون اشاره نكردن!!!! 3
سمندون 19437 ارسال شده در 28 مهر، 2010 ببین شبنمی من الان یقین دارم اینجا خیلیا از من بدشون میادولی کاری نکردم کسی ازم متنفر بشه!!! ولی بعضیا کاری میکنن که بعضیای دیگه تو دنیای مجازی هم ازشون متنفر بشن من منظورم شخص خاصی نیست خودمم سعی میکنم با کسی دچار کینه و عداوت نشم اما وختی شخصی باشی که کینت شتری باشه مطمئنا نمیتونی تو اجتماع فعالیت کنی!!! کاملا درست فک کردی 2
Atre Baroon 19624 مالک ارسال شده در 28 مهر، 2010 ببین شبنمی من الان یقین دارم اینجا خیلیا از من بدشون میادولی کاری نکردم کسی ازم متنفر بشه!!! ولی بعضیا کاری میکنن که بعضیای دیگه تو دنیای مجازی هم ازشون متنفر بشن من منظورم شخص خاصی نیست خودمم سعی میکنم با کسی دچار کینه و عداوت نشم اما وختی شخصی باشی که کینت شتری باشه مطمئنا نمیتونی تو اجتماع فعالیت کنی!!! درسته اون بد رفتار میکرد ولی ما باید باهش خوب رفتار میکردیم دقیقا مثل حکایتی که سمندون نوشته بود اینجور کسا روحیشون مریضه و ما باید مداواشون کنیم خوب اميدوارم كه الان اينجا باشن!!حالا من يه سوالي از شما دارم!! به نظرتون كاري كه ايشون كردن كار درستي بود؟؟!! هرچند من مطمئنم ايشون به بعضي از يوزراشون اشاره نكردن!!!! درسته کارش خیلی بد بود ولی رفتار ماهم بد بود ما میتونستیم با ارامش بهش میگفتیم کاملا درست فک کردی چرا؟؟؟:w00: 1
am in 25041 ارسال شده در 28 مهر، 2010 درسته اون بد رفتار میکرد ولی ما باید باهش خوب رفتار میکردیم دقیقا مثل حکایتی که سمندون نوشته بود اینجور کسا روحیشون مریضه و ما باید مداواشون کنیم درسته کارش خیلی بد بود ولی رفتار ماهم بد بود ما میتونستیم با ارامش بهش میگفتیم چرا؟؟؟:w00: به قول یه یارویی هرکه با نادان درآویزد آبروی خود ریزد دخیخا به همین دلیل من چنروزی بود با ایشون هیچ کاری نداشتم!!!!! 2
pianist 31129 ارسال شده در 28 مهر، 2010 کلا جر و بحث هايي که بين طرفين شد خيلي جالب نبود که من هر دو طرف رو مقصر ميدونم ولي در مورد اکانت مختلف فکور اينو بگم که اصلا ازش انتظار اين کار رو نداشتم!! 5
danielo 15239 ارسال شده در 28 مهر، 2010 یادمه وختی خیلی کوچیک بودم یه داستان واسم تعریف کردنداستان یه مورچه بود به جای اینکه بره و آذوقه جمع کنه فقط میرفت و حیوونای دیگه رو گاز میگرفت حیوونای دیگه به خاطر کوچیک بودن مورچه بهش چیزی نمیگفتن اما یه بار یه مورچه خوارو گاز گرفت مورچه خوارم .......... حال تو حدیث و این حرفا رو بخوان!!!!!!! مورچه خوار بودی نمیدونستیم. چه مزه ای هست؟؟؟؟؟:ws3: 1
am in 25041 ارسال شده در 28 مهر، 2010 مورچه خوار بودی نمیدونستیم.چه مزه ای هست؟؟؟؟؟:ws3: من مورچه خوار نیستم:w00: من اسب یکیم که اول و آخرش "م" داره!!!! 1
danielo 15239 ارسال شده در 28 مهر، 2010 من مورچه خوار نیستم:w00:من اسب یکیم که اول و آخرش "م" داره!!!! معما طرح میکنی..نمیدونی من خنگم. :167: 1
am in 25041 ارسال شده در 28 مهر، 2010 معما طرح میکنی..نمیدونی من خنگم.:167: نوشد بگم :shame: خودت برو کشفش کن!!!!!
Atre Baroon 19624 مالک ارسال شده در 28 مهر، 2010 کلا جر و بحث هايي که بين طرفين شد خيلي جالب نبود که من هر دو طرف رو مقصر ميدونمولي در مورد اکانت مختلف فکور اينو بگم که اصلا ازش انتظار اين کار رو نداشتم!! من مورچه خوار نیستم:w00:من اسب یکیم که اول و آخرش "م" داره!!!! کیه؟بگوووووووووو من کنجکاو شدم من فوضول نیستم 2
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 28 مهر، 2010 کلا جر و بحث هايي که بين طرفين شد خيلي جالب نبود که من هر دو طرف رو مقصر ميدونمولي در مورد اکانت مختلف فکور اينو بگم که اصلا ازش انتظار اين کار رو نداشتم!! دقیقا منم وختی فهمیدم یه مقدار ازش ناراحت شدم چون با اون شخصیتی که ازش تو ذهنم ساخته بودم خیلی منافات داشت 4
am in 25041 ارسال شده در 28 مهر، 2010 دقیقامنم وختی فهمیدم یه مقدار ازش ناراحت شدم چون با اون شخصیتی که ازش تو ذهنم ساخته بودم خیلی منافات داشت دو طرف نیست یه طرف یه نفر با چنتا نقاب و سلاح تحقیر اونطرف چندین نفر خب وختی به همه توهین میکنه با عناوین مختلف و به بهانه های واهی نباید توقعی جز این داشت که کلا به نظرم این بحث کش پیدا نکنه بهتره!!!!! 3
Atre Baroon 19624 مالک ارسال شده در 28 مهر، 2010 دو طرف نیستیه طرف یه نفر با چنتا نقاب و سلاح تحقیر اونطرف چندین نفر خب وختی به همه توهین میکنه با عناوین مختلف و به بهانه های واهی نباید توقعی جز این داشت که کلا به نظرم این بحث کش پیدا نکنه بهتره!!!!! یعنی قفل بشه؟ 1
am in 25041 ارسال شده در 28 مهر، 2010 یعنی قفل بشه؟ هرجور میلتونه من چون قول دادم کاری به اون شخص نداشته باشم کاری به تاپیکهای مربوط به اونم ندارم تا مدیرای دیگه چی صلاح بدونن!!!!!!!! 1
ارسال های توصیه شده