Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ سلااام برام خیلی جای سواله که چرا ما با فکور اینجور رفتار میکردیم میدونم فکور خیلی تند برخورد میکرد و رک حرفشو میزد و طرفو ناراحت میکرد یا یجورایی حرف حرف خودش بود و حتی وقتایی که پستشو میخوندم که میگفت اینجا جای این تاپیک نیستو...من بجای استرتر تاپیک ازش ناراحت میشدم و تعجب میکردم این چحور روانشناسیه... ولی به نظرم ماهم خیلی با فکور بد رفتار کردیم و باید با ارامش و مهربونی باهش رفتار میکردیم تا خودش خجالت میکشید و سعی میکرد با ماهم خوب رفتار کنه من خیلی دلم براش سوخت 6 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ یادمه وختی خیلی کوچیک بودم یه داستان واسم تعریف کردن داستان یه مورچه بود به جای اینکه بره و آذوقه جمع کنه فقط میرفت و حیوونای دیگه رو گاز میگرفت حیوونای دیگه به خاطر کوچیک بودن مورچه بهش چیزی نمیگفتن اما یه بار یه مورچه خوارو گاز گرفت مورچه خوارم .......... حال تو حدیث و این حرفا رو بخوان!!!!!!! 6 لینک به دیدگاه
saba888 1746 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ سلااامبرام خیلی جای سواله که چرا ما با فکور اینجور رفتار میکردیم میدونم فکور خیلی تند برخورد میکرد و رک حرفشو میزد و طرفو ناراحت میکرد یا یجورایی حرف حرف خودش بود و حتی وقتایی که پستشو میخوندم که میگفت اینجا جای این تاپیک نیستو...من بجای استرتر تاپیک ازش ناراحت میشدم و تعجب میکردم این چحور روانشناسیه... ولی به نظرم ماهم خیلی با فکور بد رفتار کردیم و باید با ارامش و مهربونی باهش رفتار میکردیم تا خودش خجالت میکشید و سعی میکرد با ماهم خوب رفتار کنه من خیلی دلم براش سوخت شما مطمئني ايشون الان با يه اسم ديگه اينجا نيستن!!!!!:ws52: 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ شما مطمئني ايشون الان با يه اسم ديگه اينجا نيستن!!!!!:ws52: اون که ممکنه ولی من منظورم رفتار ما در برابر فکوره نه نام کاربریای دیگش 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ اون که ممکنه ولی من منظورم رفتار ما در برابر فکوره نه نام کاربریای دیگش ببین شبنمی من الان یقین دارم اینجا خیلیا از من بدشون میاد ولی کاری نکردم کسی ازم متنفر بشه!!! ولی بعضیا کاری میکنن که بعضیای دیگه تو دنیای مجازی هم ازشون متنفر بشن من منظورم شخص خاصی نیست خودمم سعی میکنم با کسی دچار کینه و عداوت نشم اما وختی شخصی باشی که کینت شتری باشه مطمئنا نمیتونی تو اجتماع فعالیت کنی!!! 6 لینک به دیدگاه
saba888 1746 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ اون که ممکنه ولی من منظورم رفتار ما در برابر فکوره نه نام کاربریای دیگش خوب اميدوارم كه الان اينجا باشن!! حالا من يه سوالي از شما دارم!! به نظرتون كاري كه ايشون كردن كار درستي بود؟؟!! هرچند من مطمئنم ايشون به بعضي از يوزراشون اشاره نكردن!!!! 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ ببین شبنمی من الان یقین دارم اینجا خیلیا از من بدشون میادولی کاری نکردم کسی ازم متنفر بشه!!! ولی بعضیا کاری میکنن که بعضیای دیگه تو دنیای مجازی هم ازشون متنفر بشن من منظورم شخص خاصی نیست خودمم سعی میکنم با کسی دچار کینه و عداوت نشم اما وختی شخصی باشی که کینت شتری باشه مطمئنا نمیتونی تو اجتماع فعالیت کنی!!! کاملا درست فک کردی 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ ببین شبنمی من الان یقین دارم اینجا خیلیا از من بدشون میادولی کاری نکردم کسی ازم متنفر بشه!!! ولی بعضیا کاری میکنن که بعضیای دیگه تو دنیای مجازی هم ازشون متنفر بشن من منظورم شخص خاصی نیست خودمم سعی میکنم با کسی دچار کینه و عداوت نشم اما وختی شخصی باشی که کینت شتری باشه مطمئنا نمیتونی تو اجتماع فعالیت کنی!!! درسته اون بد رفتار میکرد ولی ما باید باهش خوب رفتار میکردیم دقیقا مثل حکایتی که سمندون نوشته بود اینجور کسا روحیشون مریضه و ما باید مداواشون کنیم خوب اميدوارم كه الان اينجا باشن!!حالا من يه سوالي از شما دارم!! به نظرتون كاري كه ايشون كردن كار درستي بود؟؟!! هرچند من مطمئنم ايشون به بعضي از يوزراشون اشاره نكردن!!!! درسته کارش خیلی بد بود ولی رفتار ماهم بد بود ما میتونستیم با ارامش بهش میگفتیم کاملا درست فک کردی چرا؟؟؟:w00: 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ درسته اون بد رفتار میکرد ولی ما باید باهش خوب رفتار میکردیم دقیقا مثل حکایتی که سمندون نوشته بود اینجور کسا روحیشون مریضه و ما باید مداواشون کنیم درسته کارش خیلی بد بود ولی رفتار ماهم بد بود ما میتونستیم با ارامش بهش میگفتیم چرا؟؟؟:w00: به قول یه یارویی هرکه با نادان درآویزد آبروی خود ریزد دخیخا به همین دلیل من چنروزی بود با ایشون هیچ کاری نداشتم!!!!! 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ کلا جر و بحث هايي که بين طرفين شد خيلي جالب نبود که من هر دو طرف رو مقصر ميدونم ولي در مورد اکانت مختلف فکور اينو بگم که اصلا ازش انتظار اين کار رو نداشتم!! 5 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ یادمه وختی خیلی کوچیک بودم یه داستان واسم تعریف کردنداستان یه مورچه بود به جای اینکه بره و آذوقه جمع کنه فقط میرفت و حیوونای دیگه رو گاز میگرفت حیوونای دیگه به خاطر کوچیک بودن مورچه بهش چیزی نمیگفتن اما یه بار یه مورچه خوارو گاز گرفت مورچه خوارم .......... حال تو حدیث و این حرفا رو بخوان!!!!!!! مورچه خوار بودی نمیدونستیم. چه مزه ای هست؟؟؟؟؟:ws3: 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ مورچه خوار بودی نمیدونستیم.چه مزه ای هست؟؟؟؟؟:ws3: من مورچه خوار نیستم:w00: من اسب یکیم که اول و آخرش "م" داره!!!! 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ من مورچه خوار نیستم:w00:من اسب یکیم که اول و آخرش "م" داره!!!! معما طرح میکنی..نمیدونی من خنگم. :167: 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ معما طرح میکنی..نمیدونی من خنگم.:167: نوشد بگم :shame: خودت برو کشفش کن!!!!! لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ کلا جر و بحث هايي که بين طرفين شد خيلي جالب نبود که من هر دو طرف رو مقصر ميدونمولي در مورد اکانت مختلف فکور اينو بگم که اصلا ازش انتظار اين کار رو نداشتم!! من مورچه خوار نیستم:w00:من اسب یکیم که اول و آخرش "م" داره!!!! کیه؟بگوووووووووو من کنجکاو شدم من فوضول نیستم 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ کیه؟بگوووووووووو من کنجکاو شدم من فوضول نیستم میشود مادرم 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ کلا جر و بحث هايي که بين طرفين شد خيلي جالب نبود که من هر دو طرف رو مقصر ميدونمولي در مورد اکانت مختلف فکور اينو بگم که اصلا ازش انتظار اين کار رو نداشتم!! دقیقا منم وختی فهمیدم یه مقدار ازش ناراحت شدم چون با اون شخصیتی که ازش تو ذهنم ساخته بودم خیلی منافات داشت 4 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ دقیقامنم وختی فهمیدم یه مقدار ازش ناراحت شدم چون با اون شخصیتی که ازش تو ذهنم ساخته بودم خیلی منافات داشت دو طرف نیست یه طرف یه نفر با چنتا نقاب و سلاح تحقیر اونطرف چندین نفر خب وختی به همه توهین میکنه با عناوین مختلف و به بهانه های واهی نباید توقعی جز این داشت که کلا به نظرم این بحث کش پیدا نکنه بهتره!!!!! 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ دو طرف نیستیه طرف یه نفر با چنتا نقاب و سلاح تحقیر اونطرف چندین نفر خب وختی به همه توهین میکنه با عناوین مختلف و به بهانه های واهی نباید توقعی جز این داشت که کلا به نظرم این بحث کش پیدا نکنه بهتره!!!!! یعنی قفل بشه؟ 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ یعنی قفل بشه؟ هرجور میلتونه من چون قول دادم کاری به اون شخص نداشته باشم کاری به تاپیکهای مربوط به اونم ندارم تا مدیرای دیگه چی صلاح بدونن!!!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده