aemfire 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۸۹ پرسپولیسی های قهرمان این فایل رو دانلود کنین و حالشو ببرین استقلالی ها شما حتما دان کنید و آتیش بگیرین:banel_smiley_52: فقط اگه خیلی آتیش گرفتین فوش ندینا:w00: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۸۹ پرسپولیسی های قهرمان این فایل رو دانلود کنین و حالشو ببریناستقلالی ها شما حتما دان کنید و آتیش بگیرین:banel_smiley_52: فقط اگه خیلی آتیش گرفتین فوش ندینا:w00: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام :vahidrk::w13::2525s::w74::ubhuekdv133q83a7yy7 2 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ کل کل استقلالیها و پرسپولیسیها این فصل قهرمانی برای پرسپولیسه دوستان دقت كنين بحثاتون فقط جنبه شوخي داشته باشه وتوهيني به همديگه و به تيم ومليت وقوميت خاصي نكنين تاكسي ناراحت نشه خيلي ممنون ميشم همگي رعايت كنين (سمي) 4 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ شاید همینجور که تو میگیامسال استقلال آبرو همه رو برده اون از داربیش تو تهران اونم از حذف شدنش!!! من نمی دونم چرا حنیف عمران زاده دعوت شده به تیم ملی !!! به این قشنگی به خودمون گل میزنه !!! کیانوش رحمتی سوتی میده و به بازیکن حریف پاس گل میده! واقعا که ! باورم نمیشه شما اس اسی باشیاین چه طرز حرف زدن در مورد پرافتخارترین ومحبوب ترین تیم ایرانه؟؟؟پرسپولیس بره تیم داغون خودشو جمع کنه..شماها که اصلا تو هیچ کورسی نیستین از چی تیمتون حمایت میکنین من نمیفهمم 2 لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۲ آخه پرسپولیس ارزش اینو داره من انگشتامو خسته کنم در موردش نظر بدم. والا.. 1 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۲ یه افتخار تو آسیا حسرت پرسپولیسیها همین واسشون بسه 1 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۲ کل کل استقلالیها و پرسپولیسیهااین فصل قهرمانی برای پرسپولیسه :ws28:واقعا ممنون تا حالا این همه از ته دل نخندیده بودم..جک قشنگی بود.. 3 لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۲ :w16::w16::w16::w16::w16::w16::w16::w16: ای ول بابا همینه. :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۲ دقیقا همینه .... گل بدم خدمتتون خیلی خیلی توپ بود 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده