Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۲ این مقایسه رو ببینید و کیسه کشا برین یه هفته غیب بشید 2 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۲ همین علی کریمی به عنوان پر ضرر ترین خرید تاریخ باشگاه بایرن انتخاب شد 1 لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۲ بازم این لیگیا توهم زدن افتخار یعنی قهرمانی توی قاره نه لیگ ایران لیگ ایران خیلی وقته واسه ما اهمیت نداره چیزی که واسه شما رویاست واسه ما خیلی وقته خاطره شده من جای شما بودم یک سال از خونه بیرون نمیومدم 1 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کاش در مورد داور دیگه دهن منو باز نمیکردین دیگه همه ملت و حتی فردوسی بورم گفت که داوری اگه نبود شما پارسال قهرمان نمیشدین از محسن جان ترکی چه خبر 1 لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۲ علکی کریمیتون توی جام جهانی 2006به بهانه این که علی دائی پیره و نباید توی تیم باشه کل تیمو بهم زد و تیم بهم خورد و حالا بعد از 8 سال خودش چرا میخواد توی جام جهانی بازی کنه خودش پیر نیست؟ کاپیتان سابقتون حرف زدنش این شکلیه بهر حال ..... بهر حال. .. .بهر حال . و بازم بهر حال نه جون من دفت کنین توی حرفاش چند بار میگه به هر حال 1 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۲ همین علی کریمی به عنوان پر ضرر ترین خرید تاریخ باشگاه بایرن انتخاب شد حاج فتل گفته اینم تا قبل مصدومیتش داش علی فیکس بایرن بود اون زمان الفرهاد فیکس الوصل بود فکر کنم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده