شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ سلام به همه ی دوستای خوبم بچه ها کسی فردا ازمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته داره؟:banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52: بچه ها اگر هم کسی کنکور نداره برای من دعا کنین چون من فردا ساعت 7:30 ازمون دارم .:ws21::ws21: از همگی دوستان التماس دعاااااااااا 4 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ سلام به همه ی دوستای خوبم بچه ها کسی فردا ازمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته داره؟:banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52:بچه ها اگر هم کسی کنکور نداره برای من دعا کنین چون من فردا ساعت 7:30 ازمون دارم .:ws21::ws21: از همگی دوستان التماس دعاااااااااا منم دارم ولی فقط برا تجربش میرم . کلا سال دیگه گذاشتم. هنوز کارتم رو هم نگرفتم 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ از ما گذشت!!!!!! امیدوارم بقیه خیرشو ببینن!!!!! لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ من دانشجوي کارشناس هستم ولي بازم شرکت ميکنم 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ منم دارم ولی فقط برا تجربش میرم .کلا سال دیگه گذاشتم. هنوز کارتم رو هم نگرفتم فردوسی هستی؟ لینک به دیدگاه
نگين...NeGiN 1499 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ اميدوارم همگي موفق باشيد من ندالم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده