رفتن به مطلب

کمک به تازه وارد

کنجکاو

ارسال های توصیه شده

:ws28: :ws28: :ws28: :ws28:

من سوال های این کنجاو رو جواب میدم لطفا مزاحم نشییید :icon_redface:

اینا هم مثلا" میخوان بگن ما هم آره...................................:ws3:

اما خودمونیم این کنجکاو اشکتو در آورده بودا:ws28:

• Like 2
لینک به دیدگاه
اینا هم مثلا" میخوان بگن ما هم آره...................................:ws3:

اما خودمونیم این کنجکاو اشکتو در آورده بودا:ws28:

اره والا اما من اماده ام جانم رو در راه علم فدا کنم

خدایش سوال هاش از اون سوال های این امین نپتون راحت تر بود

منظور کیا هستن؟

هیچی بابا تو راحت باش :ws28: :ws28: :ws28:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 5 ماه بعد...
ممنون

در مورد دوربین مدار بسته می خواهم بدونم

زمانی دوربین روشن هست اطلاعات کجا ذخیره میشه

ایا دوربین مخصوص هست یا با دوربین وب کم هم میشه کار کرد

با اجازه دوستان ،

کنجکاو جون سیستمای مدار بسته اگه دوربیناش زیاد باشه dvr داره تو dvr هم hard میذارن از همون hardکامپیوترت معمولا دو تا hard میذارن اگه هم ی دوربین باشه میشه به کامپیوترت وصلش کنی .انواع مختلف صنعتی وغیر صنعتی هم دارن .هم با وب کم میشه هم با دوربین موبایلت.ولی چه جوری میخوای وب کم و به دیوار بچسبونی اخه این دوربینا پایه دارن

• Like 1
لینک به دیدگاه
سلام

من خیلی خیلی از شما بابت کمکی که میکنید ممنونم

امکان داره در مورد plcجیزی بگی فقط میدونم میشه باهاش کارخونه را کنترل کرد چطوری عمل میکنه

علیک سلام

قدیمترا تاسیسات رو با کلید کنترل می کردن، بعدا کنتاکتور که اومد مدارات فرمان رونق گرفت یواش یواش مدارات فرمان هم از رونق افتاد (البته نه تو ایران که هنوز خیلی جاها از کلید استفاده میکنن)و plc اومد (بگذریم که تو دنیا plc هم رفتنیه)plc ی واسطه است بین کنتاکتور و کامپیوتر که برنامه نویسی داره چنتا زبان مختلف هم داره اگه مدار فرمان بلدی lad واسط خوبه اگه هم دیجیتال رو خوب یاد بگیری اونوقت با زبان csf میتونی برنامه بنویسی و به کنتاکتورات فرمان قطع و وصل بدی ،البته الان برنامه نویسی پیشرفت کرده ودارن plc رو که قیمتش بالاست حذف میکنن ومستقیم از خود کامپیوتر با usb دستور میدن

• Like 1
لینک به دیدگاه
سلام

وسیله ای موتور می خواهم بشه چپ گرد وراست گرد باهاش کار کرد

اقا جون موتورت چیه ac یاdc ، تکفاز یا سه فاز ،ی دوره یا چند دور ....هر موتوری ی جو ر چپگرد میشه :w00:

• Like 1
لینک به دیدگاه
سلام

ممنون از راهنمایتون

ببخشید هنوز وارد نشده سوال میپرسم

1)من به یه گیرنده و فرستنده مثل کنترل می خواهم ایا اماده گیر میاد یا باید بسازم

2)وسیله ای موتور می خواهم بشه چپ گرد وراست گرد باهاش کار کرد

با سلام

جواب سوال 1) بله هم آماده وجود داره و هم مي تونيد خودتون به راحتي به سازيد

هدف تون اگر ارسال و دريافت ديتاي ديجيتاله و در طراحي تون از ميكروكنترلرها استفاده مي كنيد مي تونيد از ماژول هاي HM (طراحي شركت Hope )استفاده بكنيد .

اين ماژول ها بصورت سريال راه اندازي مي شوند و در دو نوع

RS232 Level

TTL Level

ازنظر ورودي خروجي Data وجود دارند.نوع Rs232 قابليت استفاده در دو حالت Rs232 , TTL رو دارد

برد متعارف اين برد در فضاي آزاد تا 400متر (طبق گفته هاي كارخانه سازنده) و در محيط هاي ديگر تا 100 متر ( طبق آزمايشات عملي دوستان)

امكان پيكره بندي نرم افزاري و تغييرات پارامترهاي داخلي

و..............

در غير اينصورت اگه از ميكروكنترلر استفاده نمي كني مي توني از ماژول هاي گيرنده فرستنده چند كاناله مادون قرمز استفاده بكني( عيب اين نوع برد كم و نياز به ديد مستقيمه)

جواب سوال2)

در جواب اين سوال بايد بگم كه نسبت به نوع موتور (DC يا AD و .... ) روش كار متفاوته

شما بايد نوع موتورتون رو نسبت به شرايط كاري تون انتخاب بكنيد و بعد از اون به دنبال راه اندازي و كنترل اون باشيد

آدرس سايت شركت Hope

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

موفق باشيد

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...