هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ راستش زیاد نمیشناسمشوناما تا جایی که پست هاشونو خوندم باید بگم ( اگه اشتباه برداشت کردم شرمنده ) مودب , مهربون , شوخ طبع عقایدشونو به دیگران تحمیل نمیکنند تقریبا تو هر زمینه ایی حرفی برای گفتن دارن , به دیگران انرزی میدن بهشون نمیاد بابا شده باشن ! نی دونم چرا؟ دوست دارن به دیگران کمک کند نسبت به دیگران بی تفاوت نیستند! اگه اشتباه نکنم دوست دارن از ایران برن آخه چلا ؟ ایران به این خوبی یکم شخصیتشون پیچیده اس , به نظرم کاش میشد با عقایدشون بیشتر آشنا بشم بخصوص که چند دقیقه پیش تو یه تاپیکی خونده بودم که 12 سال یه سری مطالعاتی انجام دادند که نتیجشون تو عقایدشون تاثیر زیادی داشت ! دوس دارم بدونم چرا گفتن دیگران بهتره این راهو نرن ! چرا تحملش سخته ! شاید بازم بیام ممنون از نظر لطفت عزیزم.........بنده هم اغتخار آشنایی با شما رو کمتر داشتم ...... اینکه میخوام برم خارج چیز عجیبی نیست ...........بدلیل ساختار اجتماعی و اقتصادی کشور اینجا برای بعضیا خیلی خوبه برای اکثریت جز رنج و عمر از دست دادن چیزی نیست............نمیخوام مشکلات رو دوباره بگم که مثنوی هفتاد من میشود............اما رفتن از ایران مثل اینه که ادم از ده پاشه بیاد تهران و زندگی کنه.......هر وقتم دلش برا گوسفند و گاو و طبیعت و نشستن لب جوی اب تنگ شد بره یه سری به ولایت بزنه نمیدونم شما چند سالتونه من 32 سالمه...........اگه تو متن جامعه بمونید.....و خانه دار نشید بعد از ازدواج..............اونوقت شاید عقاید شما هم بشه یه چیزی تو مایه های عقاید من....... بهر حال خیلی لطف کردی که اومدی و نظر دادی...........جالبه که بعضی از دوستان که خیلی هم ادعای دوستی داشتن ............و شبی چندین پیام خصوصی میدن و میگیرن........و انتظار داشتم ازشون نیومدن.......ولی دوستان عزیزی مثل شما که دورادور اشنایی باهم داریم بنده رو مورد لطف قرار دادن.........البته خوشحال میشم اگه انتقادی هم ازم میکردین:icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ هوتن...یه پارچه آقاست...واقعا مهربونه..مودبه...یه دختره خوشمل دارهواقعا دوسته عالی هستش...این گلا رو هم تقدیمش می کنم...هوتن جان بیگییر که اوومد متشکرم..........شما خودت خوبی ........از گل زیبات ممنون تقدیم به شما........... 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ espamingشولوخ دوست داشتنی اخرش یه کاری میکنی به زنداییت بگم همه چی رو............. لطف داری شما خودتم دوست داشتنی هستی گلم................. 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ به داداش هوتن که گله :icon_gol: ممنون............. خودت گلی...........شیطون بلا:icon_gol::icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ خوب سلام.نوبت هوتن خودمونه. مردیه واسه خودششششششش تا حدودی مهربون. خلاق.مسولیت پذیر.باهوش. حرف برا گفتن زیاد داره .با همه جور ادم میتونه کنار بیاد . ناراختی طرف مقابل براش مهمه به خاطر همین رک نیست . گاهی اوقات تو احساسش غلو میکنه. همه فن حریف. مرموز. یه رئیس خوب و مهربون که کارمنداش دوسش دارن . کم عصبانی میشه ولی اگه عصبانی شه بد میشه:167:احساس میکنم در بعضی مواقع خودخواه میشه:w00: حضورش برا اطرافیانش خیلی اطمینان بخش هست. ادم مناسبی میتونه باشه برا اینکه ازش مشورت بگیرری.نظرهای خوبی داره .فکرش بازه. اماااااااااااااااااااااا:با ادمایی که ازش تبعیت میکنن خوشحاله و راضی ولی کافیه یکی شاخ شه دیگه.............. تنها هست . خوشحال نباش اق هوتی هنوز ادامه داره...................................... توجه همه رو به قسمتهای بعدی حلب مبکنم ممنونم سمن گلم ...........یره مدنی مو خیلی دوست دارم..........نوشتی تنهام درسته......تو این شهر خیلی احساس غربت میکنم.........برا همین بیشتر وقتا اینجام..........:icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ منم خود هوتن رو خوب نمیشناسمش ولی خیلی با نوشته هاش حال میکنم.میشه ازش بعنوان رابط فقهی هم استفاده کرد کلا" استعداد بالقوه ای تو این زمینه داره که امیدوارم هر چه زودتر بالفعل بشه.یادمه یه روز متنی ازش خوندم که تبحرش تو ادبیات رو میرسوند. همه بچه های اینجا رو دوس دارم اما چند تاشون هستند که همیشه با پستاشون حال میکنم ازجمله اونا هوتن عزیزم. محسن جان ............ممنون داداش منم با پستای خوبت خیلی حال میکنم..........مسئله فقهی هم داشتی رو در واسی نکن..........خر خوب هم خواستی بگو.....خوبشو سراغ دارم 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ من از پستاش خیلی خوشم میاد و یجورایی شخصیت اروم داره و انگار دلش گرفته ولی نمیزاره بر روحیاتش اثر بذاره و یجورایی خوب فکر میکنه و ازش خوشم میاد مهربونم هستدیگه همین فکر کنم یکی اون اول گفته دل ما گرفته .............حالا همه بهمون همینو میگن..........تو این مملکت که کلن دلا گرفته...........ولی غیر از اون بحث عمومی دل گرفتن ...........نه والا دلم نگرفته...... ممنون از اینکه زحمت کشیدی اومدی........من همیشه تاپیکای شما رو میخونم.....اکثرشون برام جالبن......:icon_gol::icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ یک مرد به معنای واقعی کلمهخسته از خیلیا ولی دلی به بزرگی دریا به درخشندگی آفتاب من که خیلی دوسش دارم خیلی باحاله به خانومای انجمن پیشنهاد میشه در کل ساده و بی الایش و آرامش طلب ....حامی انسانیت و کمی زود رنج! از زندگی دل خوشی نداره ولی سعی میکنه دوسش داشته باشه معتقده اگه نمیتوانی بالا بروی مثل سیب به زمین بیفت تا اندیشه ای را بالا ببری به به داش سهیل گل.....مدیر محبوب......خیلی دلم میخواد از نزدیک شما رو ببینم.......... من داش سجاد رو دیدم عاشقش شدم.......... انشاالله فرصتی داشتین...........خوشحال میشم در خدمتون باشم..........:icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ یه سری خصوصیات بد هم داره حالا بعدا میگم بگو سمن اینجوری ملت شک میکنن که جریان چیه........بگو خودمم بدونم اصلاح کنم 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ صبوراما گاهی اوقات یهو تغییر اخلاق میدن حرفتونو تصدیق میکنم................توی محل کار هم همینو بهم میگن...........خوب ادم که همیشه روی یه حال نیست ......... یکی پرسید از آن گمگشته فرزند که ای روشن روان پیر خردمند زمصرش بوی پیراهن شنیدی ولی در چاه کنعانش ندیدی؟ بگفت احوال ما برق جهان است دمی پیدا دمی دیگر نهان است گهی بر طارم اعلی نشینیم گهی تا پشت پای خود نبینیم:icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ امین شاید بخاطر مدیر بودنت تو تالار ازاد باعث شد که یه جور دیگه باهم اشنا بشیم........ولی شما تواناییهای بالایی داری و میدونم مدیریت اون تالار خیلی سخته..........ممنون از نظرت ...........اون کول بودنمم بخاطر اینه که تو باشگاه بدنسازی زیاد کول کار میکردم نظر لطفته دادا ایشالا علوسی فسخلیت!!!!!:rose: 4 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ خیلی نیست که میشناسمش اما حس روانشناسیم می گه آقای متینیه!! 4 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ ممنونم سمن گلم ...........یره مدنی مو خیلی دوست دارم..........نوشتی تنهام درسته......تو این شهر خیلی احساس غربت میکنم.........برا همین بیشتر وقتا اینجام..........:icon_gol: یعنی این همه چیز گفتم فقط همون درسته؟ 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ خیلی نیست که میشناسمش اما حس روانشناسیم می گه آقای متینیه!! ممنون .........نظر لطفتونه......... 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ یعنی این همه چیز گفتم فقط همون درسته؟ حالا ما دیروز حس غربتمون عود کرده بود یه چیزی گفتیم..........چوغوک...... 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ من احساس میکنم حمید یه آدم منطقی و با شعوره 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ من احساس میکنم حمید یه آدم منطقی و با شعوره 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ اووووووووووووووم..... حمید: میتین شیطون مهلبون تو دل برو مودب اهل بحث یه بابا خووووب 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ اووووووووووووووم.....حمید: میتین شیطون مهلبون تو دل برو مودب اهل بحث یه بابا خووووب 3 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ اقایی است متین, مهربان , با سواد کافی, همه فن حریف , یه فاروم باز خوب که همه جا ی سایت براش راحته , ادبیات خوبی داره ,معلومه در رشته ی خودش هم کار امد هست , نوشته هاش نشون میده قلب مهربانی داره ,یعنی خشن به نظر نمیاد . من که هنوز زیاد نشناختمش و حس میکنم شما ها هم زیاد هوتن رو نشناختین . براش ارزوی موفقیت در کار و زندگی را دارم راستی خیلی هم عاشقه اینم شاهد: شبی بود و بهاری در من آویخت چو آخر شد چه آتشها بر انگیخت فرو خواندم به گوشش قصه عشق چو باران بهاری اشک میریخت :4uboxsmiley: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده