سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ چرا همتون ریختید سر من ؟ :imoksmiley:بابا جان من اصلا خالی بستم... خر ما از کرگی دم و خیلی چیز های دیگه نداشت... :icon_razz: بنده اصلا تا ابد قراره همینطوری مجرد بمونم... بیکارم خودمو بدبخت کنم مگه ؟ بیخودی هم اصرار نکنید... من خواستگاری هیچ کدومتون نیمام... نه تورو خدااااااااااااااا.......................... خواهش میکنممممممممممممممممم.......... دخترا در فراق تو چه کنن اخه؟؟؟؟؟:ws28::ws28: خود شیفتهگی یعنی این 5 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ چرا همتون ریختید سر من ؟ :imoksmiley:بابا جان من اصلا خالی بستم... خر ما از کرگی دم و خیلی چیز های دیگه نداشت... :icon_razz: بنده اصلا تا ابد قراره همینطوری مجرد بمونم... بیکارم خودمو بدبخت کنم مگه ؟ بیخودی هم اصرار نکنید... من خواستگاری هیچ کدومتون نیمام... آدم باهوش كوجا بود؟ تموم شد... به منو شوما كه نمي رسه... آره دوااااش خوب ني آدم خودشو همين جوري و واسه هيچي بخبخت كنه. بيا پيش خودم بيبينم تا حالا سيگار كيشيدي؟ اگه كيشيدي كه من برم كاري نداري؟ خودافس 5 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ میگم وافنی تو هم سعی کن کسی و با ازدواج با خودت بد بخت نکنی!!! 4 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ نه تورو خدااااااااااااااا..........................خواهش میکنممممممممممممممممم.......... دخترا در فراق تو چه کنن اخه؟؟؟؟؟:ws28::ws28: خود شیفتهگی یعنی این فکر کن اگر کار بد بکنید. شما را تو کوره میسوزونه .ازتون صابون درست میکنه. 5 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ آدم باهوش كوجا بود؟ تموم شد... به منو شوما كه نمي رسه... آره دوااااش خوب ني آدم خودشو همين جوري و واسه هيچي بخبخت كنه. بيا پيش خودم بيبينم تا حالا سيگار كيشيدي؟ اگه كيشيدي كه من برم كاري نداري؟ خودافس :ws28:موخوامت یرههههههه 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ فکر کن اگر کار بد بکنید.شما را تو کوره میسوزونه .ازتون صابون درست میکنه. :ws28:واااااااااااااااااااااااااای دمتتتتتت گرم دادا حال کردم 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ سمندون..بیچاره شوهر تو آدم غمگینی میشه:pichak29: 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ سمندون..بیچاره شوهر تو آدم غمگینی میشه:pichak29: چرا؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ میگم وافنی تو هم سعی کن کسی و با ازدواج با خودت بد بخت نکنی!!! آره والا ميبيني تور و خدا تا كي بهره كشي اقتصادي اجتماعي اينا....از خانوما صورت بگيره؟ :w00: ما نميذاريم. هم اكنون به ما بپيونديد...:167: 3 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ سمندون..بیچاره شوهر تو آدم غمگینی میشه:pichak29: ای بابا... از کجا فهمیدی ؟ چرا آخه ؟ یعنی نرم خواستگاریش ؟ 1 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ فکر کن اگر کار بد بکنید.شما را تو کوره میسوزونه .ازتون صابون درست میکنه. :ws28: :ws28: البته كاملا به شرايط بستگي داره.... :ws28: :ws28: اگه خانومش به ما بپيونده اونقد عمر نميكنه كه اين مراحلو عملي كنه....:167:..... بازم ميگم به ما بپيونديد. 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ تا میلاد جواب منو نده من سکوت میکنم :viannen_38: 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ چرا؟؟؟؟؟؟ بیخودی از اون قیافه های مظلومانه به خودت نگیر ها... راست میگه... :icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ بیخودی از اون قیافه های مظلومانه به خودت نگیر ها... راست میگه... :icon_razz: :shad::shad: لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ چرا؟؟؟؟؟؟ بسکه با حال و شیطونی تو ......................حسودیش میشه میلاد:w00:سمنمو اذیت نکن...........میام همون ارپیجی رو از این دستت میگیرم میدم اون دستتا:167: 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ بسکه با حال و شیطونی تو ......................حسودیش میشهمیلاد:w00:سمنمو اذیت نکن...........میام همون ارپیجی رو از این دستت میگیرم میدم اون دستتا:167: :ws28:تو نمیشه از من دفاع نکنی 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ تو چرا هیچی نمیگی اخه؟؟؟؟؟؟تو دیگه چرا؟:banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده