هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ بو کن بوش مقدسه ما همه چیز مقدس دیده بودیم بوی مقدس ندیده بودیم..........تازه اگه بخوام بو کنم میرم سراغ اونکه خود شربت و شرینی رو میاره 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ ما همه چیز مقدس دیده بودیم بوی مقدس ندیده بودیم..........تازه اگه بخوام بو کنم میرم سراغ اونکه خود شربت و شرینی رو میاره بو واسه ساله 2020:w00: چرا با مد جلو نمیری:w00: 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ نباید میریختی رو زمین اون داشت بهت محبت میکرد مونا جون فکر کنم اون آدم قصدش محبت نیست..قصدش بهشت خریدنه برای بهشت خریدن یه روز شیرینی تعارف میکنن یه روز باتوم 5 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ واسه ما شیرینی پخش میکردن منم گرفتم و ازشون تشکر کردمخیلی هم خوشمزه بود شیرینیشون نباید میریختی رو زمین اون داشت بهت محبت میکرد آره موافقم. یا نمیگرفتی یا میخوردیش. کار آرش هم یه جورایی افراطی بوده... ولی صدای نواراشون واقعا اعصاب خورد کنه. پایین خونه ما چادر زدن از پریروز صدای ار ار وحشتناکی پخش میشه (صداش واضح نیست من فقط یه همچین چیزی میشنوم) اونم تا 12 شب! مخم ترکید. اصلا تمرکز ندارم. 3 بار به 110 زنگ زدم جواب نداد!!! ما که هیچی، ولی اونا که به حق الناس اعتقاد دارن چه جوابی برا من آماده کردن؟ 5 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ واسه ما شیرینی پخش میکردن منم گرفتم و ازشون تشکر کردمخیلی هم خوشمزه بود شیرینیشون نباید میریختی رو زمین اون داشت بهت محبت میکرد .. . . منم تشکر کردم لبخندم زدم این کارم هم اعتراضی بود نه با اون اقا چون اون کاره ای نیست اب از سرچشمه گل الوده ... . بله فقط بزای اعتراض این کارو کردم مبهم خانم گاهی وختا باید به خودمون حق اعتراض رو بدیم بعضی عقاید و تعصب ها نباید مارو مجبور کنند به سازش و کنار اومدن...کاش میدیدی چقد او منطقه از لیوان های یک بار مصرف کثیف شده بود کاش ترافیک ماشین ها رو میدی و بوق هی ممتد بعضی رانندها رو...اخه یک لیوان شربت اونم تو این شرایط هول هلکی چه ارزشی میتون داشته باشه !... 7 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ مونا جون فکر کنم اون آدم قصدش محبت نیست..قصدش بهشت خریدنهبرای بهشت خریدن یه روز شیرینی تعارف میکنن یه روز باتوم آره موافقم. یا نمیگرفتی یا میخوردیش.کار آرش هم یه جورایی افراطی بوده... ولی صدای نواراشون واقعا اعصاب خورد کنه. پایین خونه ما چادر زدن از پریروز صدای ار ار وحشتناکی پخش میشه (صداش واضح نیست من فقط یه همچین چیزی میشنوم) اونم تا 12 شب! مخم ترکید. اصلا تمرکز ندارم. 3 بار به 110 زنگ زدم جواب نداد!!! ما که هیچی، ولی اونا که به حق الناس اعتقاد دارن چه جوابی برا من آماده کردن؟ خودتون میرفتید پایین میگفتید صداتون ازارم میده واسه ما همچین چیزی شد من رفتم گفتم بیچاره ها سریع قطع کردن عصرم یه جوونه 27 یا 8 اومد کلی حلالیت طلبید .. . . منم تشکر کردم لبخندم زدم این کارم هم اعتراضی بود نه با اون اقا چون اون کاره ای نیست اب از سرچشمه گل الوده ... . بله فقط بزای اعتراض این کارو کردم مبهم خانم گاهی وختا باید به خودمون حق اعتراض رو بدیم بعضی عقاید و تعصب ها نباید مارو مجبور کنند به سازش و کنار اومدن...کاش میدیدی چقد او منطقه از لیوان های یک بار مصرف کثیف شده بود کاش ترافیک ماشین ها رو میدی و بوق هی ممتد بعضی رانندها رو...اخه یک لیوان شربت اونم تو این شرایط هول هلکی چه ارزشی میتون داشته باشه !... 1 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ .. . . منم تشکر کردم لبخندم زدم این کارم هم اعتراضی بود نه با اون اقا چون اون کاره ای نیست اب از سرچشمه گل الوده ... . بله فقط بزای اعتراض این کارو کردم مبهم خانم گاهی وختا باید به خودمون حق اعتراض رو بدیم بعضی عقاید و تعصب ها نباید مارو مجبور کنند به سازش و کنار اومدن...کاش میدیدی چقد او منطقه از لیوان های یک بار مصرف کثیف شده بود کاش ترافیک ماشین ها رو میدی و بوق هی ممتد بعضی رانندها رو...اخه یک لیوان شربت اونم تو این شرایط هول هلکی چه ارزشی میتون داشته باشه !... اعتراض به یه آدمی که جز به بهشت زیر سایه ولایت به چیز دیگه ای فکر نمیکنه! فقط علیه خودت تحریکش کردی... 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ آره موافقم. یا نمیگرفتی یا میخوردیش.کار آرش هم یه جورایی افراطی بوده... ولی صدای نواراشون واقعا اعصاب خورد کنه. پایین خونه ما چادر زدن از پریروز صدای ار ار وحشتناکی پخش میشه (صداش واضح نیست من فقط یه همچین چیزی میشنوم) اونم تا 12 شب! مخم ترکید. اصلا تمرکز ندارم. 3 بار به 110 زنگ زدم جواب نداد!!! ما که هیچی، ولی اونا که به حق الناس اعتقاد دارن چه جوابی برا من آماده کردن؟ آییییییییییییییی گفتیییییی:banel_smiley_4: 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ آییییییییییییییی گفتیییییی:banel_smiley_4: شما که ساکن مشهدید عادت کردید که بابا 1 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ بچهها سرعت نتم خیلی پایینه در حد صحنه اهسته های جام جهانی هزار فرم برثانیه ...من برم ایشالا اقا زودتر بیاد ...:byesad: راستی چرا بهش میگن یگانه منجی ایا این بی احترامی به عقاید و ادیان دیگه نیست ؟؟؟:w127: تازه من شنیدم بعضی افراطی ها به جای منجی میگن منتقم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:w127: 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ شما که ساکن مشهدید عادت کردید که بابا :ws54::ws54:نه بابا 3 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ خودتون میرفتید پایین میگفتید صداتون ازارم میده واسه ما همچین چیزی شد من رفتم گفتم بیچاره ها سریع قطع کردن عصرم یه جوونه 27 یا 8 اومد کلی حلالیت طلبید همسایه پایینیمون یه پیرمردست که همه صداها پشت پنجره ی خونشونه. همیشه میره بهشون میگه حلالتون نمیکنم. پدرم خیلی تو این خط هاست مسجد و مدرسه زیاد میسازه... یه بار یه عده از این مسجدیا تو دفترش جمع بودن میگفتن همسایه ها اعتراض کردن به اینکه چرا صبحها صدای اذان زیاده ما هم رفتیم بلندگوها رو 2 برابر کردیم دیگه هیچکی اعتراض نمیکنه... بهش گفتم خب تو خودتو مدیون مردم کردی خداهم حق الناسو نمیبخشه... گفت اگه قراره خدا منو بخاطر دعوت مردم به عبادت خودش ببره جهنم بزار ببره. من راضیم به رضای خودش !!! به نظرت این طرز فکر چجوری اصلاح میشه؟ 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ خودتون میرفتید پایین میگفتید صداتون ازارم میده واسه ما همچین چیزی شد من رفتم گفتم بیچاره ها سریع قطع کردن عصرم یه جوونه 27 یا 8 اومد کلی حلالیت طلبید مونا جون اون جوون بوی هلو به دماغش خورده بود از اون هلو بهشتیا 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ بچهها سرعت نتم خیلی پایینه در حد صحنه اهسته های جام جهانی هزار فرم برثانیه ...من برم ایشالا اقا زودتر بیاد ...:byesad:راستی چرا بهش میگن یگانه منجی ایا این بی احترامی به عقاید و ادیان دیگه نیست ؟؟؟:w127: تازه من شنیدم بعضی افراطی ها به جای منجی میگن منتقم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:w127: واسه ما هم پایینه همسایه پایینیمون یه پیرمردست که همه صداها پشت پنجره ی خونشونه.همیشه میره بهشون میگه حلالتون نمیکنم. پدرم خیلی تو این خط هاست مسجد و مدرسه زیاد میسازه... یه بار یه عده از این مسجدیا تو دفترش جمع بودن میگفتن همسایه ها اعتراض کردن به اینکه چرا صبحها صدای اذان زیاده ما هم رفتیم بلندگوها رو 2 برابر کردیم دیگه هیچکی اعتراض نمیکنه... بهش گفتم خب تو خودتو مدیون مردم کردی خداهم حق الناسو نمیبخشه... گفت اگه قراره خدا منو بخاطر دعوت مردم به عبادت خودش ببره جهنم بزار ببره. من راضیم به رضای خودش !!! به نظرت این طرز فکر چجوری اصلاح میشه؟ ااا بابای من همیشه میگه صدا رو کم کنید کسی اذیت نشه اینا تو کله ی مردم رفته دیگه اصلاح نمیشه 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ مونا جون فکر کنم اون آدم قصدش محبت نیست..قصدش بهشت خریدنهبرای بهشت خریدن یه روز شیرینی تعارف میکنن یه روز باتوم مریم دهنتو یه روز سرویس طلا می گیرم :wubpink: 3 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ مونا جون اون جوون بوی هلو به دماغش خورده بود از اون هلو بهشتیا منم میخواستم همینو بگم ولی روم نشد. وگرنه چرا از ما حلالیت نمیطلبند ؟ هان؟ 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ منم میخواستم همینو بگم ولی روم نشد.وگرنه چرا از ما حلالیت نمیطلبند ؟ هان؟ نه بابا بیچاره سرشو بالا نمیکرد خودم کلی تو دلم شرمنده شدم 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ مریم دهنتو یه روز سرویس طلا می گیرم :wubpink: من مال تورو سرویس برلیان میگیرم:flowerysmile::4uboxsmiley: 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ نه بابابیچاره سرشو بالا نمیکرد خودم کلی تو دلم شرمنده شدم از ان نترس که های و هوی دارد از ان بترس که سر به زیر دارد 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ از ان نترس که های و هوی دارد از ان بترس که سر به زیر دارد بیچاره سرش تو زمین بود اصلا فکر کنم فقط صدامو میشنید ندید جوونم یا نه اما اینقدر خوشم اومد سر به زیریش 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده