رفتن به مطلب

یک صحفح علامت سوال ؟....

ارسال های توصیه شده

میدونید بزرگترین بدبختی جامعه ما چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تعصب ،،،،،، فرقی هم ندارهکه کور کورانه باشه یا اگاهانه خیییییییییییییییییلی بده ....برای اینکه ذهن ما را عقب نگه میداره توی چارچوبی فکر میکنیم که خارج شدن از ان برای ما حکم الحاد و کفر را داره ،،،خلاصه اونقد این تعصب تو رگ و خون و تمام زندگی ما نفوذ کرده که به طور بی اراده و خود کار ما را وادار به فکر نکردن میکند....این ها رو به این دلیل گفتم که میبینم بی دلیل امروز چهره شهرمون در تعطیلی فرو رفته و مردم به راحتی پذیرفتن و تو سطح شهر شربت و شیرینی پخش میکنند ...کی ما باید از دست این میلاد ها وصغرا و کبراها خلاص شیم ...واقعا کی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟میدونم اگه تمام صفه رو علامت سوال بزرم بازم کمه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

• Like 7
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 44
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

ياد امضاي معروف سارا افشار افتادم!! :banel_smiley_4:

باید می دیدی یک ترافیکی شده بود امروز ، چندتا از این بچه بسی چی ها شربت دستشون گرفته بودن بین ماشین ها پخش میکردن یکی نبود بگه اقاجون امروز رو که تعطیل کردید دیگه این ترافیکتون چیه ...به قول یکی از دوستام اینا با این کاراشون نون میخورن ...من که شربت رو از ش گرفتم جلو خودش ریختم روزمین ...با اون اهنگ ای مذهبی 12 ریشتری !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Like 4
لینک به دیدگاه
باید می دیدی یک ترافیکی شده بود امروز ، چندتا از این بچه بسی چی ها شربت دستشون گرفته بودن بین ماشین ها پخش میکردن یکی نبود بگه اقاجون امروز رو که تعطیل کردید دیگه این ترافیکتون چیه ...به قول یکی از دوستام اینا با این کاراشون نون میخورن ...من که شربت رو از ش گرفتم جلو خودش ریختم روزمین ...با اون اهنگ ای مذهبی 12 ریشتری !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اره ملت هم که وقتي بحث شکم ميشه ديگه هيچي...... نيست! يادم نمياد هيچوقت واسه شربت و شيريني و چايي اينا تو خيابون توقف کرده باشم حتي وقتي تعارف کردن سرم رو انداختم پايين و رد شدم!

• Like 6
لینک به دیدگاه

شما بسیار کار بدی خو:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه

قبول دارم که بعضی رفتاراشون..........مزاحمت ایجاد میکنه........ولی خوب اعتقاد اونها هم اینه باید بهش احترام گذاشت..........حق دارن هر جور دلشون میخواد فکر کنن............

• Like 4
لینک به دیدگاه
قبول دارم که بعضی رفتاراشون..........مزاحمت ایجاد میکنه........ولی خوب اعتقاد اونها هم اینه باید بهش احترام گذاشت..........حق دارن هر جور دلشون میخواد فکر کنن............
.

.

.

.اتفاقا حرف منم همینه چرا کسی نسیت به عقیده ما احترام بزاره ...کی گفته امروز باید تعطیل شه ..کودوم اقلیت غیر مسلمونی تو ایران حق تعطیل کردن روزای هفته رو داره ..اقا جون من حرف از تعصب حرف از عقیده نیست عقیده اونه که قابل دفاع باشه ...چه کسی هست که بتونه از غیت کبرا دفاع کنه حالا شاید بشه میلادو صغراشو باور کرد ...نه هوتن خان اگه قرار براحترام باشه پس باید به عقیده شیطان پرستی هم احترام گذاشت ...میدونی چقد ملت متضرر میشن برای تعطیلی ایک روز وسط هفته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
.

.

.

.اتفاقا حرف منم همینه چرا کسی نسیت به عقیده ما احترام بزاره ...کی گفته امروز باید تعطیل شه ..کودوم اقلیت غیر مسلمونی تو ایران حق تعطیل کردن روزای هفته رو داره ..اقا جون من حرف از تعصب حرف از عقیده نیست عقیده اونه که قابل دفاع باشه ...چه کسی هست که بتونه از غیت کبرا دفاع کنه حالا شاید بشه میلادو صغراشو باور کرد ...نه هوتن خان اگه قرار براحترام باشه پس باید به عقیده شیطان پرستی هم احترام گذاشت ...میدونی چقد ملت متضرر میشن برای تعطیلی ایک روز وسط هفته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

عزیزم بجای این حرفا برو تو هم سوار موج ولایت شو................تا به جاهای خوب برسی

• Like 2
لینک به دیدگاه
اوهوم

اوهوم

الو

الو

1

دو

3

ازمایش می کنیم

صدا میاد؟

تا ملت --ند رندان --سواری می کنند:w00:

کفرمو این ملت دراوردن

من يه بار گفتم ديگه... :banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه
اوهوم

اوهوم

الو

الو

دو

ازمایش می کنیم

صدا میاد؟ 1 3

تا ملت --ند رندان --سواری می کنند:w00:

کفرمو این ملت دراوردن

.

.

.ابجی بانمک شدی جدیدا نکنه درصد سدیم هوای تبریز رفته بالا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:ws3:

اگه رفته زودتر بگید ما هم بیایم !!!!:ws53:

• Like 1
لینک به دیدگاه
پیانیست برو این لباساتو عوض کن بوی شربت ابلیمو کشتمون
.

.

.

.دیگه لباس نداره که تازه با این لباسا پیانو میزنه ...:smiley (18)::smiley (18):

تازه مگه چشه بوش خیلیم خوبه !!!!!!!!!!!!:ubhuekdv133q83a7yy7

• Like 2
لینک به دیدگاه

واسه ما شیرینی پخش میکردن منم گرفتم و ازشون تشکر کردم

خیلی هم خوشمزه بود شیرینیشون

نباید میریختی رو زمین

اون داشت بهت محبت میکرد:ws44:

• Like 2
لینک به دیدگاه
بو کن بوش مقدسه :ws3:
.

.

.حامد مشکوک میزنه ..اخه من شنیدم فقط عشقه که مقدسه ..نکنه عاشق شدی شیطون!!!!!!!!!!!!! راستشو بگو بلااااااااااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:ws3::ws3::ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
.

.

.حامد مشکوک میزنه ..اخه من شنیدم فقط عشقه که مقدسه ..نکنه عاشق شدی شیطون!!!!!!!!!!!!! راستشو بگو بلااااااااااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:ws3::ws3::ws3:

نه بابا همونايي که ازشون حرف ميزدي حق عاشق شدن هم ازمون گرفتن!!​ :pichak29: البت فقط بميتوني عاشق يه چيز بشي اونم....

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...