رفتن به مطلب

بیا حلقه عروسی تو انتخاب کن!!!

ارسال های توصیه شده

ارسال شده در
اینام زیاده چه برسه حلقه....

دور از جون الاغه هرکی بخواد اصلا به ازدواج فکر کنه:banel_smiley_4:

auto-part-flat-washer.jpg

دور از جون و خوب اومدی اونم درست تو تاپیکی ک بچه ها دارن انتخاب میکنن حلقه شونو باسه وقتی ک ازد کردن!

• Like 4
ارسال شده در
دور از جون و خوب اومدی اونم درست تو تاپیکی ک بچه ها دارن انتخاب میکنن حلقه شونو باسه وقتی ک ازد کردن!

:(50):میخواستم متوجه عمق ماجراشون کنم:(87):

حالا مثلا اومدیم و خوش گل ترین و مناسب ترین حلقه رم پیدا کردن...چی میشه اون وقت:w02:

جدن جدا از شوخی الان همه چیتون اوکی شده این حلقهه فقط مونده بود:ws3:

• Like 2
ارسال شده در

باید به این مشتاقان ازدواج تبریک گفت :w02:

• Like 2
ارسال شده در
:(50):میخواستم متوجه عمق ماجراشون کنم:(87):

حالا مثلا اومدیم و خوش گل ترین و مناسب ترین حلقه رم پیدا کردن...چی میشه اون وقت:w02:

جدن جدا از شوخی الان همه چیتون اوکی شده این حلقهه فقط مونده بود:ws3:

دستت درد نکنه...الان کاملا متوجه شدن :banel_smiley_4:

تو ک نیومدی به تو چه اصن؟%2850%29.gif

تو رو سننه؟ vahidrk.gif :w02:

• Like 3
ارسال شده در

هر کدومو که خانمم انتخاب کنن:icon_redface:

:w02:

• Like 4
ارسال شده در

دستت درد نکنه...الان کاملا متوجه شدن :banel_smiley_4:

تو ک نیومدی به تو چه اصن؟:(50):

تو رو سننه؟ :vahidrk: :w02:

:w000:تو که رفتی الان به حلقت رسیدی و خریدی و فاکتورم داد بهت:banel_smiley_4:

اول خر و پیدا کن بعد دنبال پالونش بگرد:ws3:

• Like 4
ارسال شده در

:vahidrk:خو حالا مگه چیه؟...مگه دل ندارن ملت؟:ws3:

حلقه ها به این خوشگلی خو حیفِ انتخاب نکنی:ws37:

• Like 4
ارسال شده در

من قصد ازدواج ندارم حلقه ام نمیخوام:hanghead:

• Like 2
ارسال شده در

:ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28:

• Like 2
ارسال شده در

ernestjones-white-bridal-wedding-ring.jpg

• Like 4
ارسال شده در

موندم بين 7 و 8 و 18 كدومو انتخاب كنم!!!!:JC_thinking:

البته هنوز پالونشم پيدا كردم(در ادامه صحبت دوستان) :whistle:

• Like 3
ارسال شده در
اینام زیاده چه برسه حلقه....

دور از جون الاغه هرکی بخواد اصلا به ازدواج فکر کنه:banel_smiley_4:

auto-part-flat-washer.jpg

:vahidrk:

اولا که باید بین دور از جون و الاغ (! ) حداقل یه ویرگول می ذاشتی :banel_smiley_4:

دوما الان دور از جون رو گفتی مشکل حل شد دیگه نه !!!! .... اونم در حالی که مخاطبین تاپیک حتما به ازدواج فکر می کنن که این جا هستن! :whistles:

سوما شما خودت نتیجه یکی از همین اشتباها هستی ! :icon_razz:(یا نکنه می خوای عمل و طرز فکر پدر و مادرت رو هم ببری زیر سوال ! :3384s:)

چهارما می گن از اونایی که به شدت و بی دلیل چیزی رو تکذیب می کنن باید ترسید! چون دقیقا دلشون برعکس زبونشون می خواد عمل کنه:4chsmu1: اما یکی نیششون زده :ws43:

حالا کی شما رو نیش زده که این قدر عوض شدی ؟!

• Like 4
ارسال شده در

آره جدا مشکل اون خرست ! :ws28: مشکل اینه که طرف خره نمیشه باهاش حرف بزنی دیگه :ws28:

• Like 5
ارسال شده در
:vahidrk:

اولا که باید بین دور از جون و الاغ (! ) حداقل یه ویرگول می ذاشتی :banel_smiley_4:

دوما الان دور از جون رو گفتی مشکل حل شد دیگه نه !!!! .... اونم در حالی که مخاطبین تاپیک حتما به ازدواج فکر می کنن که این جا هستن! :whistles:

سوما شما خودت نتیجه یکی از همین اشتباها هستی ! :icon_razz:(یا نکنه می خوای عمل و طرز فکر پدر و مادرت رو هم ببری زیر سوال ! :3384s:)

چهارما می گن از اونایی که به شدت و بی دلیل چیزی رو تکذیب می کنن باید ترسید! چون دقیقا دلشون برعکس زبونشون می خواد عمل کنه:4chsmu1: اما یکی نیششون زده :ws43:

حالا کی شما رو نیش زده که این قدر عوض شدی ؟!

من از اولش عوض بودم:w02:

نه بابا دور از جونه ، الاغه:ws3:خوب شد؟ الان مساعدی:w02:

من بابام شاید بخواد 10 تا زن بگیره شاید منم تو زمان بابام بودم زن میگرفتم ولی مطمئنم الان بابام جای من و نسل من بود دور از جون این حماقت رو نمیکرد :w02:

در ضمن من پول امکاناتو همه چیم داشته باشم حالا حالا که هیچ اصلا زن نمیگرم که دینم ناقص بمونه اون دنیا کاملش کنم:w02:

همه اینا به کنار یکم از مزیت های زن گرفتن بگین واسه نسل بعد من دهه 70 ها پسرهای منطقی تری هستن میتونید رو مخ اونا کار کنید:w16:

• Like 1
ارسال شده در
من از اولش عوض بودم:w02:

نه بابا دور از جونه ، الاغه:ws3:خوب شد؟ الان مساعدی:w02:

من بابام شاید بخواد 10 تا زن بگیره شاید منم تو زمان بابام بودم زن میگرفتم ولی مطمئنم الان بابام جای من و نسل من بود دور از جون این حماقت رو نمیکرد :w02:

در ضمن من پول امکاناتو همه چیم داشته باشم حالا حالا که هیچ اصلا زن نمیگرم که دینم ناقص بمونه اون دنیا کاملش کنم:w02:

همه اینا به کنار یکم از مزیت های زن گرفتن بگین واسه نسل بعد من دهه 70 ها پسرهای منطقی تری هستن میتونید رو مخ اونا کار کنید:w16:

از اولش !؟ مطمئنی ؟!:icon_razz: من که چیز دیگه ای یادم میاد ! :vahidrk:

آها پس مشکل از ازدواج نیست مشکل از جای دیگه است :4chsmu1::there:

حالا شما بذار اول یکی پیدا بشه که گوشه چشمی نشون بده بعد طاقچه بالا بذار:w58:

در ضمن من نگفتم برو ازدواج کن که :vahidrk: گفتم به تفکرات و نظرات دیگرانی هم که به غیر شما فکر می کنن احترام بذار :banel_smiley_4:

در کل از خودت مایه بذار و این قدر جمع نبند :w000:

رطب خورده کی منع رطب کند! من که تکلیفم در این مورد معلومه و مشاور اصلا خوبی هم نیستم

اما نگران هفتادی ها هم نباش دخترای هفتادی به راحتی 60 ها :icon_pf (34):دم به تله نمی دن ؛ قرار به مخ زنی هم باشه تا جایی که یادم میاد از مهارت های پسرا بوده و هست !!!!!!!!!!!:persiana__hahaha:

• Like 3
ارسال شده در
از اولش !؟ مطمئنی ؟!:icon_razz: من که چیز دیگه ای یادم میاد ! :vahidrk:

آها پس مشکل از ازدواج نیست مشکل از جای دیگه است :4chsmu1::there:

حالا شما بذار اول یکی پیدا بشه که گوشه چشمی نشون بده بعد طاقچه بالا بذار:w58:

در ضمن من نگفتم برو ازدواج کن که :vahidrk: گفتم به تفکرات و نظرات دیگرانی هم که به غیر شما فکر می کنن احترام بذار :banel_smiley_4:

در کل از خودت مایه بذار و این قدر جمع نبند :w000:

رطب خورده کی منع رطب کند! من که تکلیفم در این مورد معلومه و مشاور اصلا خوبی هم نیستم

اما نگران هفتادی ها هم نباش دخترای هفتادی به راحتی 60 ها :icon_pf (34):دم به تله نمی دن ؛ قرار به مخ زنی هم باشه تا جایی که یادم میاد از مهارت های پسرا بوده و هست !!!!!!!!!!!:persiana__hahaha:

من نمیتونم ببینم یه عده ای با دست خودشون برن تو چاه ازدواج چاهیه که طنابی نداره:w02:بی احترامی کی کردم:vahidrk:گفتم دور از جون:ws37:

باشه من دیگه نگران هیشکی نیستم فردام تاپیک سفره عقد بزنید بیاییم شرکت کنیم:icon_razz::ws3:

• Like 1
ارسال شده در
من نمیتونم ببینم یه عده ای با دست خودشون برن تو چاه ازدواج چاهیه که طنابی نداره:w02:بی احترامی کی کردم:vahidrk:گفتم دور از جون:ws37:

باشه من دیگه نگران هیشکی نیستم فردام تاپیک سفره عقد بزنید بیاییم شرکت کنیم:icon_razz::ws3:

چرا تاپیکش رو آدرس میدیم تشریف فرما بشین ، بلکه خدا به راه راست هدایتتون کنه :w02:

من بچه های اینجا رو به شهادت می گیرم از ادمین هم خواستارم تمام گفته های گهر بار شما رو توی آرشیو داشته باشه تا به وقتش :persiana__hahaha:

• Like 3
ارسال شده در
چرا تاپیکش رو آدرس میدیم تشریف فرما بشین ، بلکه خدا به راه راست هدایتتون کنه :w02:

من بچه های اینجا رو به شهادت می گیرم از ادمین هم خواستارم تمام گفته های گهر بار شما رو توی آرشیو داشته باشه تا به وقتش :persiana__hahaha:

:ws3:من رو حرفم تا ماه دیگه هستم:w02:

• Like 2
ارسال شده در

هه هه هه...چه بامزه گفتی واقعا! :ws37:

من نه خر میخوام نه دنبالِ پالونش میگردم! :w16: من بابِ عرایضِ دیگر دوستان عرض کردم فقظ :ws37:

ارسال شده در

اینجا چه خبرررررررررررررررررررره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

• اضافه کردن...