Arpak 8511 ارسال شده در 29 آبان، 2012 اینام زیاده چه برسه حلقه....دور از جون الاغه هرکی بخواد اصلا به ازدواج فکر کنه دور از جون و خوب اومدی اونم درست تو تاپیکی ک بچه ها دارن انتخاب میکنن حلقه شونو باسه وقتی ک ازد کردن! 4
Alireza Hashemi 33392 ارسال شده در 30 آبان، 2012 دور از جون و خوب اومدی اونم درست تو تاپیکی ک بچه ها دارن انتخاب میکنن حلقه شونو باسه وقتی ک ازد کردن! :(50):میخواستم متوجه عمق ماجراشون کنم:(87): حالا مثلا اومدیم و خوش گل ترین و مناسب ترین حلقه رم پیدا کردن...چی میشه اون وقت جدن جدا از شوخی الان همه چیتون اوکی شده این حلقهه فقط مونده بود 2
Arpak 8511 ارسال شده در 1 آذر، 2012 :(50):میخواستم متوجه عمق ماجراشون کنم:(87):حالا مثلا اومدیم و خوش گل ترین و مناسب ترین حلقه رم پیدا کردن...چی میشه اون وقت جدن جدا از شوخی الان همه چیتون اوکی شده این حلقهه فقط مونده بود دستت درد نکنه...الان کاملا متوجه شدن تو ک نیومدی به تو چه اصن؟ تو رو سننه؟ 3
Alireza Hashemi 33392 ارسال شده در 2 آذر، 2012 دستت درد نکنه...الان کاملا متوجه شدن تو ک نیومدی به تو چه اصن؟:(50): تو رو سننه؟ :vahidrk: تو که رفتی الان به حلقت رسیدی و خریدی و فاکتورم داد بهت اول خر و پیدا کن بعد دنبال پالونش بگرد 4
*mini* 37778 ارسال شده در 2 آذر، 2012 تو که رفتی الان به حلقت رسیدی و خریدی و فاکتورم داد بهتاول خر و پیدا کن بعد دنبال پالونش بگرد :vahidrk:خو حالا مگه چیه؟...مگه دل ندارن ملت؟ حلقه ها به این خوشگلی خو حیفِ انتخاب نکنی 4
pesare irani 41805 ارسال شده در 3 آذر، 2012 تو که رفتی الان به حلقت رسیدی و خریدی و فاکتورم داد بهتاول خر و پیدا کن بعد دنبال پالونش بگرد :ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28: 2
B nam o neshan 12214 ارسال شده در 3 آذر، 2012 موندم بين 7 و 8 و 18 كدومو انتخاب كنم!!!!:JC_thinking: البته هنوز پالونشم پيدا كردم(در ادامه صحبت دوستان) 3
EOS 14528 ارسال شده در 3 آذر، 2012 اینام زیاده چه برسه حلقه....دور از جون الاغه هرکی بخواد اصلا به ازدواج فکر کنه :vahidrk: اولا که باید بین دور از جون و الاغ (! ) حداقل یه ویرگول می ذاشتی دوما الان دور از جون رو گفتی مشکل حل شد دیگه نه !!!! .... اونم در حالی که مخاطبین تاپیک حتما به ازدواج فکر می کنن که این جا هستن! سوما شما خودت نتیجه یکی از همین اشتباها هستی ! :icon_razz:(یا نکنه می خوای عمل و طرز فکر پدر و مادرت رو هم ببری زیر سوال ! :3384s:) چهارما می گن از اونایی که به شدت و بی دلیل چیزی رو تکذیب می کنن باید ترسید! چون دقیقا دلشون برعکس زبونشون می خواد عمل کنه:4chsmu1: اما یکی نیششون زده حالا کی شما رو نیش زده که این قدر عوض شدی ؟! 4
azarafrooz 14221 ارسال شده در 3 آذر، 2012 آره جدا مشکل اون خرست ! مشکل اینه که طرف خره نمیشه باهاش حرف بزنی دیگه 5
Alireza Hashemi 33392 ارسال شده در 3 آذر، 2012 :vahidrk:اولا که باید بین دور از جون و الاغ (! ) حداقل یه ویرگول می ذاشتی دوما الان دور از جون رو گفتی مشکل حل شد دیگه نه !!!! .... اونم در حالی که مخاطبین تاپیک حتما به ازدواج فکر می کنن که این جا هستن! سوما شما خودت نتیجه یکی از همین اشتباها هستی ! :icon_razz:(یا نکنه می خوای عمل و طرز فکر پدر و مادرت رو هم ببری زیر سوال ! :3384s:) چهارما می گن از اونایی که به شدت و بی دلیل چیزی رو تکذیب می کنن باید ترسید! چون دقیقا دلشون برعکس زبونشون می خواد عمل کنه:4chsmu1: اما یکی نیششون زده حالا کی شما رو نیش زده که این قدر عوض شدی ؟! من از اولش عوض بودم نه بابا دور از جونه ، الاغهخوب شد؟ الان مساعدی من بابام شاید بخواد 10 تا زن بگیره شاید منم تو زمان بابام بودم زن میگرفتم ولی مطمئنم الان بابام جای من و نسل من بود دور از جون این حماقت رو نمیکرد در ضمن من پول امکاناتو همه چیم داشته باشم حالا حالا که هیچ اصلا زن نمیگرم که دینم ناقص بمونه اون دنیا کاملش کنم همه اینا به کنار یکم از مزیت های زن گرفتن بگین واسه نسل بعد من دهه 70 ها پسرهای منطقی تری هستن میتونید رو مخ اونا کار کنید 1
EOS 14528 ارسال شده در 3 آذر، 2012 من از اولش عوض بودمنه بابا دور از جونه ، الاغهخوب شد؟ الان مساعدی من بابام شاید بخواد 10 تا زن بگیره شاید منم تو زمان بابام بودم زن میگرفتم ولی مطمئنم الان بابام جای من و نسل من بود دور از جون این حماقت رو نمیکرد در ضمن من پول امکاناتو همه چیم داشته باشم حالا حالا که هیچ اصلا زن نمیگرم که دینم ناقص بمونه اون دنیا کاملش کنم همه اینا به کنار یکم از مزیت های زن گرفتن بگین واسه نسل بعد من دهه 70 ها پسرهای منطقی تری هستن میتونید رو مخ اونا کار کنید از اولش !؟ مطمئنی ؟!:icon_razz: من که چیز دیگه ای یادم میاد ! :vahidrk: آها پس مشکل از ازدواج نیست مشکل از جای دیگه است :4chsmu1::there: حالا شما بذار اول یکی پیدا بشه که گوشه چشمی نشون بده بعد طاقچه بالا بذار در ضمن من نگفتم برو ازدواج کن که :vahidrk: گفتم به تفکرات و نظرات دیگرانی هم که به غیر شما فکر می کنن احترام بذار در کل از خودت مایه بذار و این قدر جمع نبند رطب خورده کی منع رطب کند! من که تکلیفم در این مورد معلومه و مشاور اصلا خوبی هم نیستم اما نگران هفتادی ها هم نباش دخترای هفتادی به راحتی 60 ها :icon_pf (34):دم به تله نمی دن ؛ قرار به مخ زنی هم باشه تا جایی که یادم میاد از مهارت های پسرا بوده و هست !!!!!!!!!!!:persiana__hahaha: 3
Alireza Hashemi 33392 ارسال شده در 3 آذر، 2012 از اولش !؟ مطمئنی ؟!:icon_razz: من که چیز دیگه ای یادم میاد ! :vahidrk: آها پس مشکل از ازدواج نیست مشکل از جای دیگه است :4chsmu1::there: حالا شما بذار اول یکی پیدا بشه که گوشه چشمی نشون بده بعد طاقچه بالا بذار در ضمن من نگفتم برو ازدواج کن که :vahidrk: گفتم به تفکرات و نظرات دیگرانی هم که به غیر شما فکر می کنن احترام بذار در کل از خودت مایه بذار و این قدر جمع نبند رطب خورده کی منع رطب کند! من که تکلیفم در این مورد معلومه و مشاور اصلا خوبی هم نیستم اما نگران هفتادی ها هم نباش دخترای هفتادی به راحتی 60 ها :icon_pf (34):دم به تله نمی دن ؛ قرار به مخ زنی هم باشه تا جایی که یادم میاد از مهارت های پسرا بوده و هست !!!!!!!!!!!:persiana__hahaha: من نمیتونم ببینم یه عده ای با دست خودشون برن تو چاه ازدواج چاهیه که طنابی ندارهبی احترامی کی کردم:vahidrk:گفتم دور از جون باشه من دیگه نگران هیشکی نیستم فردام تاپیک سفره عقد بزنید بیاییم شرکت کنیم:icon_razz: 1
EOS 14528 ارسال شده در 3 آذر، 2012 من نمیتونم ببینم یه عده ای با دست خودشون برن تو چاه ازدواج چاهیه که طنابی ندارهبی احترامی کی کردم:vahidrk:گفتم دور از جون باشه من دیگه نگران هیشکی نیستم فردام تاپیک سفره عقد بزنید بیاییم شرکت کنیم:icon_razz: چرا تاپیکش رو آدرس میدیم تشریف فرما بشین ، بلکه خدا به راه راست هدایتتون کنه من بچه های اینجا رو به شهادت می گیرم از ادمین هم خواستارم تمام گفته های گهر بار شما رو توی آرشیو داشته باشه تا به وقتش :persiana__hahaha: 3
Alireza Hashemi 33392 ارسال شده در 3 آذر، 2012 چرا تاپیکش رو آدرس میدیم تشریف فرما بشین ، بلکه خدا به راه راست هدایتتون کنه من بچه های اینجا رو به شهادت می گیرم از ادمین هم خواستارم تمام گفته های گهر بار شما رو توی آرشیو داشته باشه تا به وقتش :persiana__hahaha: من رو حرفم تا ماه دیگه هستم 2
Arpak 8511 ارسال شده در 4 آذر، 2012 تو که رفتی الان به حلقت رسیدی و خریدی و فاکتورم داد بهتاول خر و پیدا کن بعد دنبال پالونش بگرد هه هه هه...چه بامزه گفتی واقعا! من نه خر میخوام نه دنبالِ پالونش میگردم! من بابِ عرایضِ دیگر دوستان عرض کردم فقظ
ارسال های توصیه شده