Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ سلام دوستای گلم ، یه سری نت و تبلچر از سایتهای مختلف جمع کردم که میذارم براتون، نتها توسط برنامه گیتارپرو اجرا میشن، امیدوارم از نواختنشون لذت ببرید :ws2: نت و تبلچر آهنگ خوشگل عاشق، فریدون: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نت و تبلچر آهنگ تقدیر، شادمهر: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نت و تبلچر hablame gypsi: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ نت و تبلچر mexic: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نت و تبلچر آهنگ سرگرم، محسن چاوشی : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نت و تبلچر آهنگ اگه یه روز بری سفر، فرامرز اصلانی : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نت و تبلچر آهنگ آخه دل من، محسن یگانه : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نت و تبلچر آهنگ علامت سوال : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ نت و تبلچر یکی از آهنگای علی عبدالمالکی : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چشم من، آرمیک : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام صدای بارون ، آرمیک : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Armik - Una Guitarra : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Armik___Isla_Del_Sol : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نت و تبلچر آهنگ معروف Barcelona Nights : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ نت و تبلچر آهنگ بارون، معین : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نت و تبلچر آهنگ لوند، بیژن مرتضوی : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نت و تبلچر آهنگ بی وفا : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نت و تبلچر آهنگ چه خوبه آدم همیشه، اندی : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نت و تبلچر آهنگ دل دیوونه، شادمهر : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Eagles (The) - Hotel California : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام عشق من عاشقم باش، داریوش: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ ممنون بهرام جان :w72: اينا با چه نرم افزاري اجرا ميشن ؟ 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ ممنون بهرام جان :w72: اينا با چه نرم افزاري اجرا ميشن ؟ خواهش میکنم عزیزم، با نرم افزار guitar pro 5:ws2: 3 لینک به دیدگاه
h0s3in 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ سلام نت ها عالی بودن ممنون .من نیاز به نت قطعه vacas اثر lucas de ribayaz دارم . کلاسیک کار میکنم . ممنون 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ سلام نت ها عالی بودن ممنون .من نیاز به نت قطعه vacas اثر lucas de ribayaz دارم . کلاسیک کار میکنم . ممنون به این یه نگا بنداز، آهنگ gaurdme las-vacas ، ولی اثر lucas نیست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
h0s3in 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ به این یه نگا بنداز، آهنگ gaurdme las-vacas ، ولی اثر lucas نیست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مفید بود مرسی . اگه اون یکی رو هم پیدا کردین بذارین 1 لینک به دیدگاه
h0s3in 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ راستی نمیدونم چه طوری نت ها رو روی برنامه گیتار پرو بنویسم .اگه مقاله آموزشی چیزی داشتین ممنون میشم لینک به دیدگاه
mirno 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ سلام خسته نباشید لطفا نت ها را طوری بگذارید که کسانی هم که برنامه گیتار پرو دارن بتونن استفاده کنن. 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ سلام خسته نباشید لطفا نت ها را طوری بگذارید که کسانی هم که برنامه گیتار پرو دارن بتونن استفاده کنن. خب همه این نتها با گیتارپرو باز میشن و تحت گیتارپرو هستن لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ از خوانندگانی چون داریوش اقبالی - ابی - شهرام شب پره - محسن یگانه - شادمهر عقیلی - لیلا فروهر - گوگوش - اندی - کوروس - عارف - محمد نوری - هایده - منصور و خوانندگان دیگر ... به همراه قطعاتی از متالیکا ، یانی ، جیپسی کینگ ، دسپرادو و نت های آهنگ های پلنگ صورتی و پت و مت و ... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام منبع : navidguitar.blogfa.com لینک به دیدگاه
shamim_bahari 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ از گذاشتن نت ها ممنون یه سوال من گیتار پورئ نصب کردم ولی این فایل ها روش باز نمیشه مشکل از کجاست 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ از گذاشتن نت ها ممنونیه سوال من گیتار پورئ نصب کردم ولی این فایل ها روش باز نمیشه مشکل از کجاست ورژن نرم افزارتون چنده؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده