رفتن به مطلب

هر وقت کسی بدی می کند در آن لحظه بیمار است .

ارسال های توصیه شده

روزی سقراط حکیم مردی را دید که خیلی ناراحت و متاثر است.

علت ناراحتیش را پرسید، پاسخ داد: در راه که می آمدم یکی از آشنایان را دیدم. سلام کردم جواب نداد و با بی اعتنایی و خودخواهی گذشت و رفت و من از این طرز رفتار اوخیلی رنجیدم.

سقراط گفت: چرا رنجیدی؟

مرد با تعجب گفت : خب معلوم است، چنین رفتاری ناراحت کننده است.

سقراط پرسید: اگر در راه کسی را می دیدی که به زمین افتاده و از درد و بیماری به خود می پیچد، آیا از دست او دلخور و رنجیده می شدی؟

مرد گفت : مسلم است که هرگز دلخور نمی شدم. آدم که از بیمار بودن کسی دلخور نمی شود.

سقراط پرسید: به جای دلخوری چه احساسی می یافتی و چه می کردی؟

مرد جواب داد : احساس دلسوزی و شفقت و سعی می کردم طبیب یا دارویی به او برسانم.

سقراط گفت: همه ی این کارها را به خاطر آن می کردی که او را بیمار می دانستی، آیا انسان تنها جسمش بیمار می شود؟ و آیا کسی که رفتارش نادرست است، روانش بیمار نیست؟ اگر کسی فکر و روانش سالم باشد، هرگز رفتار بدی ازاو دیده نمی شود؟ بیماری فکر و روان نامش "غفلت" است باید به جای دلخوری و رنجش، نسبت به کسی که بدی می کند و غافل است، دل سوزاند و کمک کرد و به او طبیب روح و داروی جان رساند...

پس از دست هیچکس دلخور مشو و کینه به دل مگیر و آرامش خود را هرگز از دست مده و بدان که هر وقت کسی بدی می کند، در آن لحظه بیمار است .

• Like 17
لینک به دیدگاه
روزی سقراط حکیم مردی را دید که خیلی ناراحت و متاثر است.

علت ناراحتیش را پرسید، پاسخ داد: در راه که می آمدم یکی از آشنایان را دیدم. سلام کردم جواب نداد و با بی اعتنایی و خودخواهی گذشت و رفت و من از این طرز رفتار اوخیلی رنجیدم.

سقراط گفت: چرا رنجیدی؟

مرد با تعجب گفت : خب معلوم است، چنین رفتاری ناراحت کننده است.

سقراط پرسید: اگر در راه کسی را می دیدی که به زمین افتاده و از درد و بیماری به خود می پیچد، آیا از دست او دلخور و رنجیده می شدی؟

مرد گفت : مسلم است که هرگز دلخور نمی شدم. آدم که از بیمار بودن کسی دلخور نمی شود.

سقراط پرسید: به جای دلخوری چه احساسی می یافتی و چه می کردی؟

مرد جواب داد : احساس دلسوزی و شفقت و سعی می کردم طبیب یا دارویی به او برسانم.

سقراط گفت: همه ی این کارها را به خاطر آن می کردی که او را بیمار می دانستی، آیا انسان تنها جسمش بیمار می شود؟ و آیا کسی که رفتارش نادرست است، روانش بیمار نیست؟ اگر کسی فکر و روانش سالم باشد، هرگز رفتار بدی ازاو دیده نمی شود؟ بیماری فکر و روان نامش "غفلت" است باید به جای دلخوری و رنجش، نسبت به کسی که بدی می کند و غافل است، دل سوزاند و کمک کرد و به او طبیب روح و داروی جان رساند...

پس از دست هیچکس دلخور مشو و کینه به دل مگیر و آرامش خود را هرگز از دست مده و بدان که هر وقت کسی بدی می کند، در آن لحظه بیمار است .

خوب اگر بيماري اين شخص واگير باشد چطور ؟:icon_redface:

واگر اين فرد مسئوليت بزرگ در جامعه دارد ....چطور؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
درسته.

ولی می دونستی که تنها 0.00001 درصد آدم ها وقتی تو موقعیت قرار می گیرند، این موضوعو متوجه می شوند ؟

مارک ماشین حسابت چیه؟............خیلی دقیق بود ممنون

• Like 3
لینک به دیدگاه
دسته سما درد نکنه :icon_gol:

ولی هیچ معلوم هست کجاییییییییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w00:

همین دور بر یه نگا بندازی میبنی منو:Ghelyon::Ghelyon:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 1 سال بعد...
کمک چی؟ کمکشون هم نباید کرد یا باید؟:ws52:

مسری باشد و مسائل بهداشت روان رو رعایت نکنید فاتحه..

مسری نباشد،دستش بگیرید تا دستتان بگیرند

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...