سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ روزی سقراط حکیم مردی را دید که خیلی ناراحت و متاثر است. علت ناراحتیش را پرسید، پاسخ داد: در راه که می آمدم یکی از آشنایان را دیدم. سلام کردم جواب نداد و با بی اعتنایی و خودخواهی گذشت و رفت و من از این طرز رفتار اوخیلی رنجیدم. سقراط گفت: چرا رنجیدی؟ مرد با تعجب گفت : خب معلوم است، چنین رفتاری ناراحت کننده است. سقراط پرسید: اگر در راه کسی را می دیدی که به زمین افتاده و از درد و بیماری به خود می پیچد، آیا از دست او دلخور و رنجیده می شدی؟ مرد گفت : مسلم است که هرگز دلخور نمی شدم. آدم که از بیمار بودن کسی دلخور نمی شود. سقراط پرسید: به جای دلخوری چه احساسی می یافتی و چه می کردی؟ مرد جواب داد : احساس دلسوزی و شفقت و سعی می کردم طبیب یا دارویی به او برسانم. سقراط گفت: همه ی این کارها را به خاطر آن می کردی که او را بیمار می دانستی، آیا انسان تنها جسمش بیمار می شود؟ و آیا کسی که رفتارش نادرست است، روانش بیمار نیست؟ اگر کسی فکر و روانش سالم باشد، هرگز رفتار بدی ازاو دیده نمی شود؟ بیماری فکر و روان نامش "غفلت" است باید به جای دلخوری و رنجش، نسبت به کسی که بدی می کند و غافل است، دل سوزاند و کمک کرد و به او طبیب روح و داروی جان رساند... پس از دست هیچکس دلخور مشو و کینه به دل مگیر و آرامش خود را هرگز از دست مده و بدان که هر وقت کسی بدی می کند، در آن لحظه بیمار است . 17 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ درسته. ولی می دونستی که تنها 0.00001 درصد آدم ها وقتی تو موقعیت قرار می گیرند، این موضوعو متوجه می شوند ؟ 5 لینک به دیدگاه
سارا سارا 62 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ روزی سقراط حکیم مردی را دید که خیلی ناراحت و متاثر است. علت ناراحتیش را پرسید، پاسخ داد: در راه که می آمدم یکی از آشنایان را دیدم. سلام کردم جواب نداد و با بی اعتنایی و خودخواهی گذشت و رفت و من از این طرز رفتار اوخیلی رنجیدم. سقراط گفت: چرا رنجیدی؟ مرد با تعجب گفت : خب معلوم است، چنین رفتاری ناراحت کننده است. سقراط پرسید: اگر در راه کسی را می دیدی که به زمین افتاده و از درد و بیماری به خود می پیچد، آیا از دست او دلخور و رنجیده می شدی؟ مرد گفت : مسلم است که هرگز دلخور نمی شدم. آدم که از بیمار بودن کسی دلخور نمی شود. سقراط پرسید: به جای دلخوری چه احساسی می یافتی و چه می کردی؟ مرد جواب داد : احساس دلسوزی و شفقت و سعی می کردم طبیب یا دارویی به او برسانم. سقراط گفت: همه ی این کارها را به خاطر آن می کردی که او را بیمار می دانستی، آیا انسان تنها جسمش بیمار می شود؟ و آیا کسی که رفتارش نادرست است، روانش بیمار نیست؟ اگر کسی فکر و روانش سالم باشد، هرگز رفتار بدی ازاو دیده نمی شود؟ بیماری فکر و روان نامش "غفلت" است باید به جای دلخوری و رنجش، نسبت به کسی که بدی می کند و غافل است، دل سوزاند و کمک کرد و به او طبیب روح و داروی جان رساند... پس از دست هیچکس دلخور مشو و کینه به دل مگیر و آرامش خود را هرگز از دست مده و بدان که هر وقت کسی بدی می کند، در آن لحظه بیمار است . خوب اگر بيماري اين شخص واگير باشد چطور ؟ واگر اين فرد مسئوليت بزرگ در جامعه دارد ....چطور؟ 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ جالب بید ولی قبلنا یه جا خونده بودم 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ درسته. ولی می دونستی که تنها 0.00001 درصد آدم ها وقتی تو موقعیت قرار می گیرند، این موضوعو متوجه می شوند ؟ موافقم اساسیییییی 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ خوب اگر بيماري اين شخص واگير باشد چطور ؟واگر اين فرد مسئوليت بزرگ در جامعه دارد ....چطور؟ میشه همین وضعی که ما الان داریم تو جامعمون:a030: 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ جالب بید ولی قبلنا یه جا خونده بودم دسته سما درد نکنه ولی هیچ معلوم هست کجاییییییییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w00: 2 لینک به دیدگاه
salvador 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ مرسيييييييييييييييييييييييييييييييي 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ مرسيييييييييييييييييييييييييييييييي خواهش میشششششششششه:w16: 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ سمن باحال بود..ولی موقع ناراحتی کمتر کسی این چیزا یادش میمونه...باید تمرین کنیم یادمون بمونه 4 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ سمن باحال بود..ولی موقع ناراحتی کمتر کسی این چیزا یادش میمونه...باید تمرین کنیم یادمون بمونه دقیقا من خودم بعدش اینا یادم میاد 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ درسته. ولی می دونستی که تنها 0.00001 درصد آدم ها وقتی تو موقعیت قرار می گیرند، این موضوعو متوجه می شوند ؟ مارک ماشین حسابت چیه؟............خیلی دقیق بود ممنون 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ دسته سما درد نکنه ولی هیچ معلوم هست کجاییییییییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w00: همین دور بر یه نگا بندازی میبنی منو:Ghelyon::Ghelyon: 1 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ درود نظر شما در مورد افرادی که بیماری مزمن دارن چیه؟ 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ باد از کنارشون گذشت . همین 2 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ درودنظر شما در مورد افرادی که بیماری مزمن دارن چیه؟ باد از کنارشون گذشت . همین کمک چی؟ کمکشون هم نباید کرد یا باید؟ 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ کمک چی؟ کمکشون هم نباید کرد یا باید؟ من نمیکنم . بستگی به هر کسی داره . 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ کمک چی؟ کمکشون هم نباید کرد یا باید؟ مسری باشد و مسائل بهداشت روان رو رعایت نکنید فاتحه.. مسری نباشد،دستش بگیرید تا دستتان بگیرند 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده