Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۸۹ متاهلای انجمن همین قدر بودن چرا بقیه نمیان ای کاش مهسا بود میگفتم برا این تاپیک تبلیغ کنه خوب خودمون براشون تبلیغ میکنیم لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۸۹ QUOTE=mahnaz.d;197304]پسر محسنه باهوش بچه رضاست دیگه باباش عکس این ناناز رو گذاشته خیلی اقا رضا بچه ات نازه خدا بهت ببخشدش حالا یه سوتی دادیماااااااا:w00: 2 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۸۹ تو هم که پرونده ات پاااااااااااک معلومه که پاکه ..یعنی شناسنامه ام هیچی توش نیست المثنی هم نیست لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۸۹ معلومه که پاکه ..یعنی شناسنامه ام هیچی توش نیست المثنی هم نیست نادر جان شما غصه نخور. خودم برات آستین بالا می زنم 1 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۸۹ نادر جان شما غصه نخور. خودم برات آستین بالا می زنم کجایی میخوای باشه ؟ شرایط منو میدونی مهناز جان ؟ لینک به دیدگاه
sepide1990 1242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۸۹ خوب خودمون براشون تبلیغ میکنیم من بلد نیستم تبلیغ کنم بعدشم شما که گفتید خدا رو شکر جز این امار نیستید حاضرید براش تبلیغ کنید باهوش بچه رضاست دیگه باباش عکس این ناناز رو گذاشته خیلی اقا رضا بچه ات نازه خدا بهت ببخشدش حالا یه سوتی دادیماااااااا:w00: اخه سوتیت خیلی خنده دار بود ناناز 1 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۸۹ نادر جان شما غصه نخور. خودم برات آستین بالا می زنم مگه میخوای گرد گیری کنی 3 لینک به دیدگاه
paryam 283 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۸۹ کجایی میخوای باشه ؟ شرایط منو میدونی مهناز جان ؟ نوشته اصلی توسط Doctor_Shovan خدا رو هزار مرتبه شکر که قاطی این نوع امارها نبوده نیستیم نخواهیم بود :ws28: 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۸۹ کجایی میخوای باشه ؟ شرایط منو میدونی مهناز جان ؟ 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۸۹ من بلد نیستم تبلیغ کنم بعدشم شما که گفتید خدا رو شکر جز این امار نیستید حاضرید براش تبلیغ کنید حالا یه سوتی دادیماااااااا:w00: اخه سوتیت خیلی خنده دار بود ناناز این در مقابل سوتی یی که چند دقیقه پیش دادم صفر بود:ws28: لینک به دیدگاه
sepide1990 1242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۸۹ به به مثل اینکه این تاپیک سبب خیر شده 2 لینک به دیدگاه
sepide1990 1242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۸۹ اخه سوتیت خیلی خنده دار بود ناناز این در مقابل سوتی یی که چند دقیقه پیش دادم صفر بود:ws28: مگه چن دقیقه پیش چی گفتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟زود تند سریع بگو ببینم 3 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۸۹ در گوشی حرف زدن کار خوبی نیست 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۸۹ این در مقابل سوتی یی که چند دقیقه پیش دادم صفر بود:ws28: مگه چن دقیقه پیش چی گفتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟زود تند سریع بگو ببینم با یکی از دوستام داشتم حرف می زدم. گفتم نمی دونی چه آسانسوری داشت... عمودی حرکت می کرد... از پایین با بالا... بعد از چند لحظه گفت: مگه آسانسور افقی هم داریم؟:ws28::ws28: در گوشی حرف زدن کار خوبی نیست درگوشی نبود که... 3 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۸۹ با یکی از دوستام داشتم حرف می زدم. گفتم نمی دونی چه آسانسوری داشت... عمودی حرکت می کرد... از پایین با بالا... بعد از چند لحظه گفت: مگه آسانسور افقی هم داریم؟:ws28::ws28: آره بهش بگو داریم چند ماه پیش شبکه 4 یه برج رو توی آمریکا نشون میداد که آسانسورهاش بدون سیم بودن و میتونستن افقی هم حرکت کنن 4 لینک به دیدگاه
sepide1990 1242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۸۹ ما که در گوشی حرف نزدیم اینجا مینویسه همه بخونن زود باش مهناز جون بگو دیگه همه منتظریم؟ 2 لینک به دیدگاه
sepide1990 1242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۸۹ آرهبهش بگو داریم چند ماه پیش شبکه 4 یه برج رو توی آمریکا نشون میداد که آسانسورهاش بدون سیم بودن و میتونستن افقی هم حرکت کنن با یکی از دوستام داشتم حرف می زدم. گفتم نمی دونی چه آسانسوری داشت... عمودی حرکت می کرد... از پایین با بالا... بعد از چند لحظه گفت: مگه آسانسور افقی هم داریم؟:ws28::ws28: درگوشی نبود که... چون نمیدونستی همچین چیزی دایم پس سوتیت خیلی خنده دار بوده:ws28::ws28: 3 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۸۹ :girl_in_dreams: ( پش از خواندن همه پستها..) 1 لینک به دیدگاه
sarai 769 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۸۹ بهههههه به سلامتی... میایم تبریک بارونت می کنیم. :ws28::ws28::ws28: مرسي عزيزمجشنمون هم بياين خيلي خوشحال مي شم:shad::shad: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده