Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۸۹ :jawdrop:وا دکی جون شوما که دکترید شوما دیگه چرا از این حرفا میزنید:icon_pf (34): چه ربطی به دکتری داره این مربوط به زندگی هست گویا شاید احتمالا لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۸۹ آره سالاد هم زیاد درست میکنه یعنی توی سالاد هم سیر میزنه :167: لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۸۹ چه ربطی به دکتری داره این مربوط به زندگی هست گویا شاید احتمالا دکترا همه چیز بلتن:w00: 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۸۹ مهناز من فقط میدونم سیر زیاد میزنه به غذا :167: همینه که هست :w00: سیر خیلی هم خوشمزه است...خیلی هم خاصیت داره.... ( قرص سیر خواص خود سیر رو نداره :w00:) آره سالاد هم زیاد درست میکنه اوهوم..... 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۸۹ سلاممنم متاهلم....... سلام...به جمع ما خوش اومدی 2 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۸۹ همینه که هست :w00:سیر خیلی هم خوشمزه است...خیلی هم خاصیت داره.... ( قرص سیر خواص خود سیر رو نداره :w00:) اوهوم..... ازجمله این خواص بو هست لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۸۹ من مجردم میشه بیام تو .......:ی تو برو یه تاپیک بزن واسه خودمون .میاییم اینجا اینا هی میخوان ضایع کنند .. تبلیغ و بد اموزی میکنند لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۸۹ هیچی این تاپیک زدن دل بچه هارو اب کنن ینی هرکی ازدواج کرده میاد میگه.. تریپ ازدواج قبول نمیکنن دست کم نامزد باید باشه... حالا اگه متاهلی بگو حاضر اگه نیستی از حرصت چارتا حرف بزن مثلا اخه ادم عاقل میره زن میگیره؟ یا یه همچین چیزایی.. روالش اینجوریه خلاصه به به چه تاپیک خوبی حالا جریان چیه ؟ دو تا پست بالاتر میخوندی میفهمیدی.. جدیدا با کلاس شدی نادر پست نمیخوندی:w00: ایش 2 لینک به دیدگاه
panoram 5055 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ این جا چه خبره؟؟ من نه متاهلم...نه قصد ازدواج دارم!!! نه کلا در آینده این کا رو میکنم و............. اما میتونم بیام اینجا؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ این جا چه خبره؟؟ من نه متاهلم...نه قصد ازدواج دارم!!! نه کلا در آینده این کا رو میکنم و............. اما میتونم بیام اینجا؟؟؟ یه مهندس واقعی هیچ وقت خالی نمیبنده 5 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ منم در شرف این امر مقدسم قابل توجه اونایی که هی میگن ازدواج چیه...ازدواج اله ازدواج جیمبله.... 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ ازجمله این خواص بو هست این بو باعث صمیمیت بیشتر بین ذوج ها مخصوصا جوان ها میشه 2 لینک به دیدگاه
panoram 5055 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ یه مهندس واقعی هیچ وقت خالی نمیبنده :icon_gol: تو چرا واسه حرفه این دوستمون گل میفرستی؟؟ ببین جواب من چیه بعد:w00: 2 لینک به دیدگاه
panoram 5055 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ یه مهندس واقعی هیچ وقت خالی نمیبنده دقیقا!!! و منم خالی نبستم!! می خوای شمارمو بدم آمارمو 10 ساله بعد...20 سال بعد بگیری؟؟ :w00: 3 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ منم هنوز سنم كمه ولي دوست دارم يه فكرايي بكنم گناه دارن صف كشيدن اخه 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ منم هنوز سنم كمه ولي دوست دارم يه فكرايي بكنم گناه دارن صف كشيدن اخه :icon_pf (34): دختر مگه عقلت پاره سنگ برداشته مجرد باش و حالش و ببر 3 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ :icon_pf (34):دختر مگه عقلت پاره سنگ برداشته مجرد باش و حالش و ببر حالا بذار يه چند روزي متاهلي رو امتحان كنم اگه خوش نگذشت برميگردم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده