sepide1990 1242 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ سلام به دوستان متاهل انجمن دوست دارم یه امار بگیرم ببینم چقدر ادم متاهل توی انجمن داریم پس لطفا اگه میشه بیاید اینجا و اعلام کنید که متاهلید و چه مدت هست که متاهل شدید(شامل نامزدا هم میشه ) ممنون میشم اگه میشه بگید چقدر از اینکه ازدواج کردید راضی هستید (برای جلب توجه مجردا) 35 لینک به دیدگاه
sepide1990 1242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ اول خودم میگم 7 ماهه که عقد کردم و با اینکه مشکلات زیادی هم داشتم ولی از ازدواج کردنم خیلی راضی هستیم 25 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ منم هستم.... 2 سال و یه ذره هست ازدواجیدم 27 لینک به دیدگاه
سارا سارا 62 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ نتيجه اين آمارگيري چيست؟ حالگيريه :167:يا فالگيريه :icon_pf (34): 9 لینک به دیدگاه
sepide1990 1242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ نتيجه اين آمارگيري چيست؟حالگيريه :167:يا فالگيريه :icon_pf (34): نتیجه گیری خاصی نداره فقط میخوام بدونم چقد از بچه های انجمن متاهل هستن چون بعدا کار دارم برای تاپیک های بعدی میخوام بدونم 13 لینک به دیدگاه
sepide1990 1242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ منم هستم.... 2 سال و یه ذره هست ازدواجیدم خوشبختم مهناز جان ایشالله خو شبخت باشی ممنونم اومدی 8 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ نتيجه اين آمارگيري چيست؟حالگيريه :167:يا فالگيريه :icon_pf (34): هیچ کدوم... نتیجش دونستنه. 10 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ من متاهل نیستم! مهناز گفت هدف دونستنه اومدم بگم بدونید... 10 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ من متاهل نیستم! مهناز گفت هدف دونستنه اومدم بگم بدونید... دونستن این که کیا متاهلن نه اینکه کیا متاهل نیستن :w00: 8 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ دونستن این که کیا متاهلن نه اینکه کیا متاهل نیستن :w00: من هنو برسمو پیدا نکردم!!!! به فکر فشار خونت باش بابا...بیخیال! 6 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ چه باحاله اونای که خودشون با خودش تریپ ازدواجن چی شامل نمیشه؟ تاپیک بعدی به متاهلین امتیاز میدین نه.... 5 لینک به دیدگاه
sepide1990 1242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ من متاهل نیستم! مهناز گفت هدف دونستنه اومدم بگم بدونید... دستت درد نکنه حالا میدونم که تو مجردی ایشالله به زودی به جمع ما بپیوندی 7 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ شقایق21 و vahid2007 زن و شوهرن مهسا. هم خواهر شقیه.....مزدوج شده اونم هوتن هم مزدوجه یه دختر هم داره mohse88 هم هس rezanasimi هم فکر کنم باشه بازم هستند... 17 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ دستت درد نکنه حالا میدونم که تو مجردی ایشالله به زودی به جمع ما بپیوندی دعا قحط بود قربونت بشم؟؟؟؟ :banel_smiley_4: 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ علیرضا و سپیده مهسا و ایمان مهدی( یاقوت) 10 لینک به دیدگاه
aida.comix 1809 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ علیرضا و سپیده مهسا و ایمان مهدی( یاقوت) کدوم مهسا و ایمان؟ 4 لینک به دیدگاه
aida.comix 1809 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ دعا قحط بود قربونت بشم؟؟؟؟ :banel_smiley_4: ایشالله ایشالله به جمعشون بپیوندی ما یه عروسی بیفتیم!!! 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ کدوم مهسا و ایمان؟ مهسا( مموشک) 4 لینک به دیدگاه
aida.comix 1809 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ مهسا( مموشک) آها افتاد الان! میسی!:rose: 5 لینک به دیدگاه
پسر شاه پریون 976 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ منم . . . . . . . . . . . . . . . . متأهل . . . . . . . . . . . . . . . . . ادامه داستان هفته آینده. یعنی چه اتفاقی میفته؟ آیا پسر شاه پریون متأهله؟ آیا پسر شاه پریون مجرده؟ 14 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده