Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ میدونی .. 1 مشکلی هست آخه ... فضائی که کلمه "مدیر کل سایت" و مثلا "متخصص" اشغال میکنن یکی نیست ... اگه بخوایم اینا رو هم اندازه کنیم . باید فونت "متخصص" رو بزرگتر کنیم ... اوموقت مشکلی که پیش میاد اینه که فونت هر عنوان با اون یکی فرق میکنه ... یه نا هماهنگی ای پیش میاد که بیا و ببین .. درسته.. پس بهترین راه اینه که عناوین رو هم عوض کنیم... بذار این عنواین تصویب بشن بعدش با همین استایل طراحی کن... 3 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ حمید از نظر اینکه فارسی نوشته شده و اسم نواندیشان هم داخلش هست خیلی عالیه. فقط با نظر دلنواز موافقم نمیشه این نوار رنگی کنارش به صورت افقی بیاد بین نوشتۀ عناوین با آدرس سایت؟ 3 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ حمید از نظر اینکه فارسی نوشته شده و اسم نواندیشان هم داخلش هست خیلی عالیه.فقط با نظر دلنواز موافقم نمیشه این نوار رنگی کنارش به صورت افقی بیاد بین نوشتۀ عناوین با آدرس سایت؟ یه سری اینجوری زد برای نمونه 3 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ یه سری اینجوری زد برای نمونه من فقط صفحۀ دوم رو دیدم بقیۀ پستها رو ندیدم ممنون دقیقا همونی که میگفتم البته نظر من این بود که اون نوار بیاد بین دو نوشته قرار بگیره که البته این که حمید کار کرده خیلی بهتره تایپوگرافی خیلی خوبه ولی خیلی کار میبره حمید راست میگه 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ حالا ماه شدی! خیلی خوب شد....دستت طلا برادر حمید! 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ دستت درد نکنه حمید جان. خیلی قشنگ شده فقط واسه عنوان کاربری و رنگشون قرار بود یه تصمیم گیری بکنین. گفته بودین رنگ مدیرا هم بهتره عوض بشه. اگه میخواین رنگ عوض بشه که یه دفعه این تغییر انجام بشه در مورد عنوانا هم به نظرم عضو جدید بشه کاربر انجمن. چون مثلاً شاید یه کاربر ممتاز که 2سالم هست تو انجمنه، جز این گروه باشه، عضو جدید زیاد جالب نمیشه واسش. یا اصلاً میتونه هیچ آیکنی نداشته باشه. واسه کاربر ویژه هم الان رنگشون نزدیک به کاربر متخصص هستش، ولی تو اینجا طلایی در نظر گرفته شده. حالا به نظرتون طلایی باشه؟ من راستش در مورد رنگا اینا هیچی نمیدونم. چون دید هنریم خیلی قویه، ترجیح میدم در مورد قیافه و رنگ و این چیزا نظر ندم 4 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ حالا ماه شدی!خیلی خوب شد....دستت طلا برادر حمید! خودم ماه شدم .. !! لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ دستت درد نکنه حمید جان. خیلی قشنگ شده فقط واسه عنوان کاربری و رنگشون قرار بود یه تصمیم گیری بکنین. گفته بودین رنگ مدیرا هم بهتره عوض بشه. اگه میخواین رنگ عوض بشه که یه دفعه این تغییر انجام بشه در مورد عنوانا هم به نظرم عضو جدید بشه کاربر انجمن. چون مثلاً شاید یه کاربر ممتاز که 2سالم هست تو انجمنه، جز این گروه باشه، عضو جدید زیاد جالب نمیشه واسش. یا اصلاً میتونه هیچ آیکنی نداشته باشه. واسه کاربر ویژه هم الان رنگشون نزدیک به کاربر متخصص هستش، ولی تو اینجا طلایی در نظر گرفته شده. حالا به نظرتون طلایی باشه؟ من راستش در مورد رنگا اینا هیچی نمیدونم. چون دید هنریم خیلی قویه، ترجیح میدم در مورد قیافه و رنگ و این چیزا نظر ندم والا ... نمیدونم چیکار کنم با شماها ... یه بار اونائی که قراره تصمیم بگیرن جمع شین 1 جا ... خدائی 1 بار برا همیشه تصمیم بگیرید ... عنوانارو از حفظ زدم .. حباسمون نبید ... ولی خب اینم مثل خط بالا .. جمع شدین عنوانارو هم درست کنین بره (یا کنیم ) طلائی باشه واسه کاربر پولیا ( بعدا ایشالا ).. بهتره 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ خیلی خوشگله چشاتون خوشگل میبینه ....... (اسپم) 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ خب تو مدیر تالاری، یه جلسه بذار تو همین تالار، بگو تصمیم گیری در مورد مثلاً رنگ و عناوین کاربری و اینا. یا اصلاً تو مسنجر سه تایی صحبت کنین و نتیجه رو بذارین. من در مورد رنگ و کلاً ظاهر کاری ندارم، چون نمیدونم چی خوبه چی خوب نیست. 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ خب تو مدیر تالاری، یه جلسه بذار تو همین تالار، بگو تصمیم گیری در مورد مثلاً رنگ و عناوین کاربری و اینا. یا اصلاً تو مسنجر سه تایی صحبت کنین و نتیجه رو بذارین. من در مورد رنگ و کلاً ظاهر کاری ندارم، چون نمیدونم چی خوبه چی خوب نیست. شرمنده ... جلسه 4 نفره یا سه نفره ( خودت - فرناز - سحر- من )...........حضوری .... لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ من چیکاره بیدم دیگه. تو و سحر و فرناز دیگه حضوری، غیرحضوریشم خودتون تصمیم بگیرین آخه من باشم فقط تیریپ نظاره گر میشم. سر در نمیارم که. لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ ورژن جدید .............. اول اینکه بسیار بسیار زیبا شدن بسی سپاس حمید جان :flowerysmile: این ترکیب که در راستای افقی کشیده شده خیلی بهتر شد. در مورد ستاره ها که بجاشون مستطیل گذاشتی هم موافقم در مورد عناوین فکر کنم احتیاج به تصمیم گیری مجدد داریم. چون عضوهای جدید آیکن دارند ولی عضوهایی مثل کاربر فعال ندارند. بعد یه سوال دیگه پیش میاد اینکه برای تمامی کاربران و رده های تعریف شده آیا باید از آیکون استفاده کنیم؟ در اون صورت مجبوریمز برای لود سریعتر صفحات عکس آواتار رو کوچیکتر تعریف کنیم که فضای کمتری اشغال کنه. یه مورد دیگه که الان به چشمم خورد اینه که بجای عضو همون کلمۀ کاربر مناسب تر هست. در مورد مدیران ارشد .... آیا همگی سبز باشن؟ من که فکر کنم بهتره سبز باشن بخاطر اینکه زیاد رنگ و وارنگ نشیم.... اگر نه که من رو لطفا آبی آسمانی کنید. 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ اول اینکه بسیار بسیار زیبا شدن بسی سپاس حمید جان :flowerysmile: این ترکیب که در راستای افقی کشیده شده خیلی بهتر شد. در مورد ستاره ها که بجاشون مستطیل گذاشتی هم موافقم در مورد عناوین فکر کنم احتیاج به تصمیم گیری مجدد داریم. چون عضوهای جدید آیکن دارند ولی عضوهایی مثل کاربر فعال ندارند. بعد یه سوال دیگه پیش میاد اینکه برای تمامی کاربران و رده های تعریف شده آیا باید از آیکون استفاده کنیم؟ در اون صورت مجبوریمز برای لود سریعتر صفحات عکس آواتار رو کوچیکتر تعریف کنیم که فضای کمتری اشغال کنه. یه مورد دیگه که الان به چشمم خورد اینه که بجای عضو همون کلمۀ کاربر مناسب تر هست. در مورد مدیران ارشد .... آیا همگی سبز باشن؟ من که فکر کنم بهتره سبز باشن بخاطر اینکه زیاد رنگ و وارنگ نشیم.... اگر نه که من رو لطفا آبی آسمانی کنید. حالا میدونی خنده دار چیه ..... اول که زدم اینارو .. بجای عضو نوشته بودم کاربر ... بعد یهو بنظرم اومد یه جوریه .... عوضشون کردم .. در پایان خاطر نشان میکنم ... : من نمیدونم زود یه کاری بکنین .. وگرنه هرچی دیدن از چشم خودتون دیدین ... (شکلک بسیار جدی !) 2 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ حالا میدونی خنده دار چیه ..... اول که زدم اینارو .. بجای عضو نوشته بودم کاربر ... بعد یهو بنظرم اومد یه جوریه .... عوضشون کردم .. در پایان خاطر نشان میکنم ... : من نمیدونم زود یه کاری بکنین .. وگرنه هرچی دیدن از چشم خودتون دیدین ... (شکلک بسیار جدی !) درجۀ تفاهماتمون داره روز به روز بیشتر میشه :persiana__hahaha: خب بذار الان میرم میگردم لیست تمام یوزرها رو پیدا میکنم در مورد رنگش همینجا بحث میکنیم که پراکنده نشه 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ من به نظرم واسه همه گروه های کاربری استفاده از آیکن احتیاج نیست. واسه رنگا هم زیاد رنگی نشه، ولی حالا اینکه چه رنگایی واسه مدیر یا مدیر ارشد یا همکار مدیر استفاده میشه هم دست خودتونه. اگه به نظرتون لازمه تغییر کنه رنگ گروه های کاربری، تصمیمش رو بگیرین و به همراه تعیین آیکن رنگش هم تعیین بشه. پیشنهاد میکنم اگه نمیخواین بازم آیکن پیشنهادی طراحی کنید، واسه تصمیم گیری سریع تر یه جلسه بذارین و آیکن و رنگا رو انتخاب کنین. اون آیکنایی هم که قبلاً طراحی کرده بودی هم میتونید روشون صحبت کنید. در نهایت تصمیم آخرش رو به من بگین. البته خود فرناز هم تغییرات رو انجام میده. اینجوری حس غافلگیریش بهتره 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ درجۀ تفاهماتمون داره روز به روز بیشتر میشه :persiana__hahaha: خب بذار الان میرم میگردم لیست تمام یوزرها رو پیدا میکنم در مورد رنگش همینجا بحث میکنیم که پراکنده نشه نری 1 هفته دیگه بیایا ...... من دارم کار میزنم ... بنویس تموم شد جواب میدم .... 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ من به نظرم واسه همه گروه های کاربری استفاده از آیکن احتیاج نیست.واسه رنگا هم زیاد رنگی نشه، ولی حالا اینکه چه رنگایی واسه مدیر یا مدیر ارشد یا همکار مدیر استفاده میشه هم دست خودتونه. اگه به نظرتون لازمه تغییر کنه رنگ گروه های کاربری، تصمیمش رو بگیرین و به همراه تعیین آیکن رنگش هم تعیین بشه. پیشنهاد میکنم اگه نمیخواین بازم آیکن پیشنهادی طراحی کنید، واسه تصمیم گیری سریع تر یه جلسه بذارین و آیکن و رنگا رو انتخاب کنین. اون آیکنایی هم که قبلاً طراحی کرده بودی هم میتونید روشون صحبت کنید. در نهایت تصمیم آخرش رو به من بگین. البته خود فرناز هم تغییرات رو انجام میده. اینجوری حس غافلگیریش بهتره من که دیگه طرح نمیزنم .. چون این آخری بنظرم در عین سادگی قشنگه .... فرنازم دست تو کار من ببره گوششو میبرم .... :167: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده