rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ به به عجب هنرمندایی داریم تو انجمن بهتون افتخار میکنم :w14: بچه ها خیلی قشنگن افرین 4 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ میزنم برات .... فقط فرصت کردم 4 تا رندر بگیرم ... تو که میدونی چقده سرم شلوخه .. :there: به به عجب هنرمندایی داریم تو انجمن بهتون افتخار میکنم :w14: بچه ها خیلی قشنگن افرین مرسی عزیزم :dancegirl2: لطف داری البته دوستان زحمت کشیدن:persiana__hahaha: 3 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ :there: مرسی عزیزم :dancegirl2: لطف داری البته دوستان زحمت کشیدن:persiana__hahaha: آها ... همین ...... تو چرا خودت زحمت نمیکشی .. ؟!! 4 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ آها ... همین ...... تو چرا خودت زحمت نمیکشی .. ؟!! من اینهمه زحمت میکشم حالا یه بار هم میدونن بیوفته دست شما جوونا مگه بده 3 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ من اینهمه زحمت میکشم حالا یه بار هم میدونن بیوفته دست شما جوونا مگه بده :jawdrop: .... جوووووونننننننن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ :jawdrop: .... جوووووونننننننن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ااا حالا یه چی میگی همه فکر میکنن ما دوتا پیر و فرسوده ایم 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ ااا حالا یه چی میگی همه فکر میکنن ما دوتا پیر و فرسوده ایم اسپم؟؟؟؟:167: 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ بفرما .. اینم اسلیمی .... 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ شنیده بودم این مدت که نیستم تو گروه گرافیک یه سری کارا داره میشه الان که برگشتم گفتم بیام یه سری بزنم ببینم چه خبره. واقعا خیلی عالی بود. به همتون خسته نباشید میگم. خیلی زحمت کشیدین. ولی من هر سری میام تو این تالار بیشتر حس بی هنریم یادم میفته 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ شنیده بودم این مدت که نیستم تو گروه گرافیک یه سری کارا داره میشه الان که برگشتم گفتم بیام یه سری بزنم ببینم چه خبره.واقعا خیلی عالی بود. به همتون خسته نباشید میگم. خیلی زحمت کشیدین. ولی من هر سری میام تو این تالار بیشتر حس بی هنریم یادم میفته خیلی خوشحالم که تا جوونی به این نتیجه رسیدی زود خودت رو بکش بالا 3 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ اينم 3 تا ديگه ..... :ws2: 5 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ شنیده بودم این مدت که نیستم تو گروه گرافیک یه سری کارا داره میشه الان که برگشتم گفتم بیام یه سری بزنم ببینم چه خبره.واقعا خیلی عالی بود. به همتون خسته نباشید میگم. خیلی زحمت کشیدین. ولی من هر سری میام تو این تالار بیشتر حس بی هنریم یادم میفته خوش برگشتي محمد جان ..... بابا اين حرفا چيه .... شما خودت يه پا هنرمندي ... گردوندن انجمن خودش كلي هنره ..... ( پاچه خاري ) 5 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ اينم 3 تا ديگه ..... :ws2: :jawdrop::jawdrop::jawdrop: ایییییووووووولللللل خودشه همینه آقا تصویب شد بزن اون زنگو 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ اون تاپیک من تو روانشناسی کو که گفته بودم چرا هیچ استعدادی تو هیچ زمینه هنری ندارم اسماعیل بالا اومدنی نیستم :icon_pf (34): حمید راستی یادم باشه به خاطر این پاچه خواریه یه امتیازی واست در نظر بگیرم. به خاطر این کارایی که کردی نه ها. به خاطر پاچه خواری حالا بریم سراغ ترفند گریز از اسپم: انصافاً این طرح هایی که داده شده خیلی جالبن و زیاد و انتخاب کردن فکر کنم خیلی سخت باشه. اما هروقت به نتیجه رسیدین که کدومشون بهتره بهم بگین و اون فایلاش رو بدین تا تغییرات رو انجام بدم. انقدر اینا جالب بودن که خیلی دوست دارم زودتر عوض بشن تا یکی از اینا بیاد جای اینی که الان هست 4 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ :jawdrop::jawdrop::jawdrop: ایییییووووووولللللل خودشه همینه آقا تصویب شد بزن اون زنگو اِ ... كلي طرح يهو ريخته تو مغزم .... چي چيو تصويب شد .. ! كدوم زنگو ؟ 3 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ اون تاپیک من تو روانشناسی کو که گفته بودم چرا هیچ استعدادی تو هیچ زمینه هنری ندارم اسماعیل بالا اومدنی نیستم :icon_pf (34):حمید راستی یادم باشه به خاطر این پاچه خواریه یه امتیازی واست در نظر بگیرم. به خاطر این کارایی که کردی نه ها. به خاطر پاچه خواری حالا بریم سراغ ترفند گریز از اسپم: انصافاً این طرح هایی که داده شده خیلی جالبن و زیاد و انتخاب کردن فکر کنم خیلی سخت باشه. اما هروقت به نتیجه رسیدین که کدومشون بهتره بهم بگین و اون فایلاش رو بدین تا تغییرات رو انجام بدم. انقدر اینا جالب بودن که خیلی دوست دارم زودتر عوض بشن تا یکی از اینا بیاد جای اینی که الان هست :ws3: 3 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ خو آخه من عااااااااشششققققق این رنگبندی شدم: 4 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ بنظرم یکی از این طرحها رو با رنگبندیهای جدید بذاریم ببینیم چطوری میشه بعدشم باید رنگ مدیرا عوض بشه مخالفت بی مخالفت 4 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ خو آخه من عااااااااشششققققق این رنگبندی شدم: آره .. منم دوسش دارم .... رنگ اون n رو عوض ميكنيم واسه مدير و همكار و اينا ... بنظرم یکی از این طرحها رو با رنگبندیهای جدید بذاریم ببینیم چطوری میشه بعدشم باید رنگ مدیرا عوض بشه مخالفت بی مخالفت مخالفت چيه بابا .. ( از ترسمون !) 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده