rahele_s 6472 ارسال شده در 3 آبان، 2010 به به عجب هنرمندایی داریم تو انجمن بهتون افتخار میکنم :w14: بچه ها خیلی قشنگن افرین 4
FrnzT 18194 ارسال شده در 4 آبان، 2010 میزنم برات .... فقط فرصت کردم 4 تا رندر بگیرم ... تو که میدونی چقده سرم شلوخه .. :there: به به عجب هنرمندایی داریم تو انجمن بهتون افتخار میکنم :w14: بچه ها خیلی قشنگن افرین مرسی عزیزم :dancegirl2: لطف داری البته دوستان زحمت کشیدن:persiana__hahaha: 3
CodePlus 15426 مالک ارسال شده در 4 آبان، 2010 :there: مرسی عزیزم :dancegirl2: لطف داری البته دوستان زحمت کشیدن:persiana__hahaha: آها ... همین ...... تو چرا خودت زحمت نمیکشی .. ؟!! 4
FrnzT 18194 ارسال شده در 4 آبان، 2010 آها ... همین ...... تو چرا خودت زحمت نمیکشی .. ؟!! من اینهمه زحمت میکشم حالا یه بار هم میدونن بیوفته دست شما جوونا مگه بده 3
CodePlus 15426 مالک ارسال شده در 4 آبان، 2010 من اینهمه زحمت میکشم حالا یه بار هم میدونن بیوفته دست شما جوونا مگه بده :jawdrop: .... جوووووونننننننن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1
FrnzT 18194 ارسال شده در 4 آبان، 2010 :jawdrop: .... جوووووونننننننن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ااا حالا یه چی میگی همه فکر میکنن ما دوتا پیر و فرسوده ایم 3
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 5 آبان، 2010 ااا حالا یه چی میگی همه فکر میکنن ما دوتا پیر و فرسوده ایم اسپم؟؟؟؟:167: 2
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 29 آبان، 2010 شنیده بودم این مدت که نیستم تو گروه گرافیک یه سری کارا داره میشه الان که برگشتم گفتم بیام یه سری بزنم ببینم چه خبره. واقعا خیلی عالی بود. به همتون خسته نباشید میگم. خیلی زحمت کشیدین. ولی من هر سری میام تو این تالار بیشتر حس بی هنریم یادم میفته 4
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 29 آبان، 2010 شنیده بودم این مدت که نیستم تو گروه گرافیک یه سری کارا داره میشه الان که برگشتم گفتم بیام یه سری بزنم ببینم چه خبره.واقعا خیلی عالی بود. به همتون خسته نباشید میگم. خیلی زحمت کشیدین. ولی من هر سری میام تو این تالار بیشتر حس بی هنریم یادم میفته خیلی خوشحالم که تا جوونی به این نتیجه رسیدی زود خودت رو بکش بالا 3
CodePlus 15426 مالک ارسال شده در 30 آبان، 2010 شنیده بودم این مدت که نیستم تو گروه گرافیک یه سری کارا داره میشه الان که برگشتم گفتم بیام یه سری بزنم ببینم چه خبره.واقعا خیلی عالی بود. به همتون خسته نباشید میگم. خیلی زحمت کشیدین. ولی من هر سری میام تو این تالار بیشتر حس بی هنریم یادم میفته خوش برگشتي محمد جان ..... بابا اين حرفا چيه .... شما خودت يه پا هنرمندي ... گردوندن انجمن خودش كلي هنره ..... ( پاچه خاري ) 5
FrnzT 18194 ارسال شده در 30 آبان، 2010 اينم 3 تا ديگه ..... :ws2: :jawdrop::jawdrop::jawdrop: ایییییووووووولللللل خودشه همینه آقا تصویب شد بزن اون زنگو 5
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 30 آبان، 2010 اون تاپیک من تو روانشناسی کو که گفته بودم چرا هیچ استعدادی تو هیچ زمینه هنری ندارم اسماعیل بالا اومدنی نیستم :icon_pf (34): حمید راستی یادم باشه به خاطر این پاچه خواریه یه امتیازی واست در نظر بگیرم. به خاطر این کارایی که کردی نه ها. به خاطر پاچه خواری حالا بریم سراغ ترفند گریز از اسپم: انصافاً این طرح هایی که داده شده خیلی جالبن و زیاد و انتخاب کردن فکر کنم خیلی سخت باشه. اما هروقت به نتیجه رسیدین که کدومشون بهتره بهم بگین و اون فایلاش رو بدین تا تغییرات رو انجام بدم. انقدر اینا جالب بودن که خیلی دوست دارم زودتر عوض بشن تا یکی از اینا بیاد جای اینی که الان هست 4
CodePlus 15426 مالک ارسال شده در 30 آبان، 2010 :jawdrop::jawdrop::jawdrop: ایییییووووووولللللل خودشه همینه آقا تصویب شد بزن اون زنگو اِ ... كلي طرح يهو ريخته تو مغزم .... چي چيو تصويب شد .. ! كدوم زنگو ؟ 3
CodePlus 15426 مالک ارسال شده در 30 آبان، 2010 اون تاپیک من تو روانشناسی کو که گفته بودم چرا هیچ استعدادی تو هیچ زمینه هنری ندارم اسماعیل بالا اومدنی نیستم :icon_pf (34):حمید راستی یادم باشه به خاطر این پاچه خواریه یه امتیازی واست در نظر بگیرم. به خاطر این کارایی که کردی نه ها. به خاطر پاچه خواری حالا بریم سراغ ترفند گریز از اسپم: انصافاً این طرح هایی که داده شده خیلی جالبن و زیاد و انتخاب کردن فکر کنم خیلی سخت باشه. اما هروقت به نتیجه رسیدین که کدومشون بهتره بهم بگین و اون فایلاش رو بدین تا تغییرات رو انجام بدم. انقدر اینا جالب بودن که خیلی دوست دارم زودتر عوض بشن تا یکی از اینا بیاد جای اینی که الان هست :ws3: 3
FrnzT 18194 ارسال شده در 30 آبان، 2010 بنظرم یکی از این طرحها رو با رنگبندیهای جدید بذاریم ببینیم چطوری میشه بعدشم باید رنگ مدیرا عوض بشه مخالفت بی مخالفت 4
CodePlus 15426 مالک ارسال شده در 30 آبان، 2010 خو آخه من عااااااااشششققققق این رنگبندی شدم: آره .. منم دوسش دارم .... رنگ اون n رو عوض ميكنيم واسه مدير و همكار و اينا ... بنظرم یکی از این طرحها رو با رنگبندیهای جدید بذاریم ببینیم چطوری میشه بعدشم باید رنگ مدیرا عوض بشه مخالفت بی مخالفت مخالفت چيه بابا .. ( از ترسمون !) 4
ارسال های توصیه شده