Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ در حد یک پیشنهاد!!! اون نقطه های نواندیشان با رنگ متناسب میشه یعنی مثلا برای مدیر کل سایت نقطه ها قرمز میشه فقط اون زیر نواندیشان رو پاک کردم ولی الان میبینم کامل پاک نشده احتمالا اپاسیتی پاک کن 90 بوده 10 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ منم با پیشنهاد اسماعیل موافقم.... هیلی خشتگه.... بنفش 9 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ اون قبلی ها بنظر میرسید رنگ شادتری داشتنو طرحشون چشمگیرتر بود چرا سه بعدی رو کار نمیذاری ببینیم چطوری میشه؟ چرا میزنی خو ...... میزنم سه بعدی هم ... گفتم تنوع زیاد باشه تا انتخاب هر سخت تر شه .. 6 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ در حد یک پیشنهاد!!! اون نقطه های نواندیشان با رنگ متناسب میشه یعنی مثلا برای مدیر کل سایت نقطه ها قرمز میشه فقط اون زیر نواندیشان رو پاک کردم ولی الان میبینم کامل پاک نشده احتمالا اپاسیتی پاک کن 90 بوده قشنگه .... خوشحالم که دوستان علاقه مند شدن ........ فقط چرا پاک کن .. ! ... خو اون قسمتو از سه بعدی کم میکردی .... و بعد اینکه از سایه استفاده نکنید ( چون جالب نمیشه .. اگر سایه احتیاج دارید ... از خود شکل کپی بگیرید .. سیاهش کنید .. و اُپاسیتیشو کم کنید .. ) و گیف سیو تو وب بگیرید .. 7 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ قشنگه .... خوشحالم که دوستان علاقه مند شدن ........ فقط چرا پاک کن .. ! ... خو اون قسمتو از سه بعدی کم میکردی .... و بعد اینکه از سایه استفاده نکنید ( چون جالب نمیشه .. اگر سایه احتیاج دارید ... از خود شکل کپی بگیرید .. سیاهش کنید .. و اُپاسیتیشو کم کنید .. ) و گیف سیو تو وب بگیرید .. مرسی حس کردم سایه تاثیرگذارتره!!! :wubpink: امتحان میکنم. الان برا تست گذاشتم بعدا خواستم 4تاشو بذارم گیف سیو میکنم. مرسی بابت نظرت:wubpink: 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ قشنگه .... خوشحالم که دوستان علاقه مند شدن ........ فقط چرا پاک کن .. ! ... خو اون قسمتو از سه بعدی کم میکردی .... و بعد اینکه از سایه استفاده نکنید ( چون جالب نمیشه .. اگر سایه احتیاج دارید ... از خود شکل کپی بگیرید .. سیاهش کنید .. و اُپاسیتیشو کم کنید .. ) و گیف سیو تو وب بگیرید .. فقط یه چیزی من منظورتون رو از اینکه "خو اون قسمتو از سه بعدی کم میکردی" نفهمیدم!!! میشه توضیح بدید؟؟ مرسی 4 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ فقط یه چیزیمن منظورتون رو از اینکه "خو اون قسمتو از سه بعدی کم میکردی" نفهمیدم!!! میشه توضیح بدید؟؟ مرسی خیلی راحته ... لایه عکست رو انتخاب کن .. کلید کنترل رو پائین نگه دار ... روی عکس کوچک لایه سه بعدی کلیک کن ( گوشه سمت چپ لایه ) ... اون قسمت از لایه سه بعدی در لایه عکس انتخاب میشه ... اونو حذف کن ... لایه سه بعدی رو غیر فعال کن .. و مابقی اضافات رو از لایه عکس بصورت دستی حذف کن 3 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ به به خدایی صبح اول صبحی کلی انرژی گرفتم اسماعیل جان طرحش فوق العاده شده رنگ بندی ها هم خیلی خوب دراومدن فقط یه سوال از حمید داشتم: میشه لوگوی سه بعدی که به پرسپکتیو رفته رو یه جوری تنظیم کنی که کمتر داخل پرسپکتیو بره؟ اون قسمت انتهای لوگو که تو پرسپکتیو قرار گرفته با قسمت دو بعدی طرح که نوشته ها قرار گرفته یه جورایی همخوانی ندارن. ولی تو طرح اولت که سه بعدی رو سمت راست گذاشته بودی در ادامه اون نوشته ها قرار گرفته بود و این دو قسمت بهتر مچ شده بودن. ولی با هم که مقایسه میکنیم وقتی لوگو سمت چپ قرار میگیره چشمگیرتر میشه. فکر کنم باید پرسپکتیوش یه دست کاری بشه. بچه ها دست همتون درد نکنه ... کارتون عالیه... خداییش دارین به من کلی روحیه میدین 9 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ به به خدایی صبح اول صبحی کلی انرژی گرفتم اسماعیل جان طرحش فوق العاده شده رنگ بندی ها هم خیلی خوب دراومدن فقط یه سوال از حمید داشتم: میشه لوگوی سه بعدی که به پرسپکتیو رفته رو یه جوری تنظیم کنی که کمتر داخل پرسپکتیو بره؟ اون قسمت انتهای لوگو که تو پرسپکتیو قرار گرفته با قسمت دو بعدی طرح که نوشته ها قرار گرفته یه جورایی همخوانی ندارن. ولی تو طرح اولت که سه بعدی رو سمت راست گذاشته بودی در ادامه اون نوشته ها قرار گرفته بود و این دو قسمت بهتر مچ شده بودن. ولی با هم که مقایسه میکنیم وقتی لوگو سمت چپ قرار میگیره چشمگیرتر میشه. فکر کنم باید پرسپکتیوش یه دست کاری بشه. بچه ها دست همتون درد نکنه ... کارتون عالیه... خداییش دارین به من کلی روحیه میدین مرسی عمه جان آره.. به نظر من هم پرسپکتیوه همخوانی نداره. من باز هم تلاشم رو میکنم :wubpink::girl_blush2: کلا رنگ بندی هام در همین مایه هستن. 3-4 رنگ 3 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ مرسی عمه جانآره.. به نظر من هم پرسپکتیوه همخوانی نداره. من باز هم تلاشم رو میکنم :wubpink::girl_blush2: کلا رنگ بندی هام در همین مایه هستن. 3-4 رنگ اتفاقا رنگ بندی که با رنگهای مدیران ست کردی خیلی خوب شده. حالا بذار ببینم مدیرا چه رنگی باشن خوبه که داریم این عکسها رو عوض میکنیم یه کودتای رنگی برای مدیرا داشته باشیم. من که عاشق رنگ آبی هستم. 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ اتفاقا رنگ بندی که با رنگهای مدیران ست کردی خیلی خوب شده. حالا بذار ببینم مدیرا چه رنگی باشن خوبه که داریم این عکسها رو عوض میکنیم یه کودتای رنگی برای مدیرا داشته باشیم. من که عاشق رنگ آبی هستم. همکارای مدیر رو سبز کنید لطفا اگه هم نشد آبی درخشندگی در این کار باید خیلی مشخص باشه. مثلا اگه به همین زیر یوزرهای الان یه نگا بندازی میبینی خیلی تاریک هستن. یعنی مُرده!!! من سعی کردم به درخشندگی و گرادینت این کار رو انجام بدم 5 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ مدیرا اول یه سبز بد رنگ بودن بعد شدن رنگ مدیرای ارزیاب. خیلی خوب بود بعد مموشکی و سپیده اومدن شورش کردن که رنگ مدیرا رو بنفش کنن. بعد محمد سریع رنگمون رو بنفش کرد وگرنه همون سبز خیلی خوب بود حالا بذار ببینیم میتونیم سبز کنیم خودمون رو یا نه 4 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ به به خدایی صبح اول صبحی کلی انرژی گرفتم اسماعیل جان طرحش فوق العاده شده رنگ بندی ها هم خیلی خوب دراومدن فقط یه سوال از حمید داشتم: میشه لوگوی سه بعدی که به پرسپکتیو رفته رو یه جوری تنظیم کنی که کمتر داخل پرسپکتیو بره؟ اون قسمت انتهای لوگو که تو پرسپکتیو قرار گرفته با قسمت دو بعدی طرح که نوشته ها قرار گرفته یه جورایی همخوانی ندارن. ولی تو طرح اولت که سه بعدی رو سمت راست گذاشته بودی در ادامه اون نوشته ها قرار گرفته بود و این دو قسمت بهتر مچ شده بودن. ولی با هم که مقایسه میکنیم وقتی لوگو سمت چپ قرار میگیره چشمگیرتر میشه. فکر کنم باید پرسپکتیوش یه دست کاری بشه. بچه ها دست همتون درد نکنه ... کارتون عالیه... خداییش دارین به من کلی روحیه میدین چرا نمیشه خانم مدیر ...... یه کم میچرخونمش .. یه رندر میگیرم .... ( مکس = زندگی !) 3 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ همکارای مدیر رو سبز کنید لطفااگه هم نشد آبی درخشندگی در این کار باید خیلی مشخص باشه. مثلا اگه به همین زیر یوزرهای الان یه نگا بندازی میبینی خیلی تاریک هستن. یعنی مُرده!!! من سعی کردم به درخشندگی و گرادینت این کار رو انجام بدم سبز دوس دارم ... 3 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ بفرما ... ببین خوبه زاویش ..( متریالشو گیر ندیا .. این الکیه ... ) 6 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ بفرما ... ببین خوبه زاویش ..( متریالشو گیر ندیا .. این الکیه ... ) ای ول قشنگ شدن بذار یه تلاشی کنم باز 3 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ عالی شد حمید جان :girl_yes2: پس اسلیمی هاش چی شد؟ 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ میزنم برات .... فقط فرصت کردم 4 تا رندر بگیرم ... تو که میدونی چقده سرم شلوخه .. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده