CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ در این تاپیک قصد دارم عکسهای زیر یوزر رو که خودم یا دوستان طراحی میکنند بذارم یا بذارند .. ! بسم الله ... 14 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ ایول خیلی خوب شدن آفرین راستی حمید جان توی لوگو یه قسمتهایی هست که اسلیمی داره میتونی اون ها رو هم توی لوگوی سه بعدی که درست کردی ایجاد کنی؟ من از این سری خوشم اومد: ولی اگه بشه که طرح اون آدم با لوگوی زیر جایگزین بشه خیلی خوبه 13 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ ایول خیلی خوب شدن آفرین راستی حمید جان توی لوگو یه قسمتهایی هست که اسلیمی داره میتونی اون ها رو هم توی لوگوی سه بعدی که درست کردی ایجاد کنی؟ من از این سری خوشم اومد: ولی اگه بشه که طرح اون آدم با لوگوی زیر جایگزین بشه خیلی خوبه حتما ..... اعمال میشه خانم مدیر .... 11 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ البته اگر نیازی داشتی میتونم فایل بزرگترش رو برات بفرستم. 10 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ ممنون ... باشه درست میکنم ...... فک نکنم بزرگترش احتیاج باشه ..... :ws2: 8 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ ممنون در مورد رنگ بندی هم انشالله بعدا صحبت میکنیم لوگوی سه بعدی هم جالبه اون اسلیمی ها رو توش ایجاد کن ببینیم چطوری میشه :dancegirl2: 9 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ احسنت چقد رنگاشون شادن فکر کنم یه حال و هوایی به انجمن بده اون لوگوی سه بعدی که زحمتش رو کشیده بودی هم بذار ببینیم چطوری میشه 6 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ احسنتچقد رنگاشون شادن فکر کنم یه حال و هوایی به انجمن بده اون لوگوی سه بعدی که زحمتش رو کشیده بودی هم بذار ببینیم چطوری میشه اون اسلیمیه .. ؟ نزدم هنو .. وخت نکردم .... میزنم حالا ... 6 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ باشه فقط رنگ لوگو رو که آبی کردی یه کم از دید انداخته.. یعنی کوچیک بشه دیگه دیده نمیشه بنظرم فقط آوت لاین باشه و رنگ پس زمینه رو بگیره... البته در دو بعدی 4 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ باشه فقط رنگ لوگو رو که آبی کردی یه کم از دید انداخته.. یعنی کوچیک بشه دیگه دیده نمیشه بنظرم فقط آوت لاین باشه و رنگ پس زمینه رو بگیره... البته در دو بعدی اعمال میشود .. خانم مدیر ..... 5 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ باشه فقط رنگ لوگو رو که آبی کردی یه کم از دید انداخته.. یعنی کوچیک بشه دیگه دیده نمیشه بنظرم فقط آوت لاین باشه و رنگ پس زمینه رو بگیره... البته در دو بعدی همون لوگوئی که خودت زحمتشو کشیدی میذارم مکس خروجیه عکسش تعریفی نداره ( با این سیستم من !:icon_pf (34):) 4 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ همون لوگوئی که خودت زحمتشو کشیدی میذارم مکس خروجیه عکسش تعریفی نداره ( با این سیستم من !:icon_pf (34):) باشه اگه نیازی به تغییر بود بگو رو فایل اصلی اون تغییر رو انجام بدم. اگر کورل بلد باشی فایل اصلیش رو برات میفرستم. 5 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ ممنون با ایلاستراتور و فتوشاپ راحتم ... 3 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ اون قبلی ها بنظر میرسید رنگ شادتری داشتن و طرحشون چشمگیرتر بود چرا سه بعدی رو کار نمیذاری ببینیم چطوری میشه؟ 6 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ اون قبلی ها بنظر میرسید رنگ شادتری داشتنو طرحشون چشمگیرتر بود چرا سه بعدی رو کار نمیذاری ببینیم چطوری میشه؟ نظر من هم همینه! شاید 3 بعدی بهتر بشه! مرسی 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده