CodePlus 15426 ارسال شده در 26 مهر، 2010 در این تاپیک قصد دارم عکسهای زیر یوزر رو که خودم یا دوستان طراحی میکنند بذارم یا بذارند .. ! بسم الله ... 14
FrnzT 18194 ارسال شده در 26 مهر، 2010 ایول خیلی خوب شدن آفرین راستی حمید جان توی لوگو یه قسمتهایی هست که اسلیمی داره میتونی اون ها رو هم توی لوگوی سه بعدی که درست کردی ایجاد کنی؟ من از این سری خوشم اومد: ولی اگه بشه که طرح اون آدم با لوگوی زیر جایگزین بشه خیلی خوبه 13
CodePlus 15426 مالک ارسال شده در 26 مهر، 2010 ایول خیلی خوب شدن آفرین راستی حمید جان توی لوگو یه قسمتهایی هست که اسلیمی داره میتونی اون ها رو هم توی لوگوی سه بعدی که درست کردی ایجاد کنی؟ من از این سری خوشم اومد: ولی اگه بشه که طرح اون آدم با لوگوی زیر جایگزین بشه خیلی خوبه حتما ..... اعمال میشه خانم مدیر .... 11
CodePlus 15426 مالک ارسال شده در 26 مهر، 2010 ممنون ... باشه درست میکنم ...... فک نکنم بزرگترش احتیاج باشه ..... :ws2: 8
FrnzT 18194 ارسال شده در 26 مهر، 2010 ممنون در مورد رنگ بندی هم انشالله بعدا صحبت میکنیم لوگوی سه بعدی هم جالبه اون اسلیمی ها رو توش ایجاد کن ببینیم چطوری میشه :dancegirl2: 9
FrnzT 18194 ارسال شده در 27 مهر، 2010 احسنت چقد رنگاشون شادن فکر کنم یه حال و هوایی به انجمن بده اون لوگوی سه بعدی که زحمتش رو کشیده بودی هم بذار ببینیم چطوری میشه 6
CodePlus 15426 مالک ارسال شده در 27 مهر، 2010 احسنتچقد رنگاشون شادن فکر کنم یه حال و هوایی به انجمن بده اون لوگوی سه بعدی که زحمتش رو کشیده بودی هم بذار ببینیم چطوری میشه اون اسلیمیه .. ؟ نزدم هنو .. وخت نکردم .... میزنم حالا ... 6
FrnzT 18194 ارسال شده در 27 مهر، 2010 باشه فقط رنگ لوگو رو که آبی کردی یه کم از دید انداخته.. یعنی کوچیک بشه دیگه دیده نمیشه بنظرم فقط آوت لاین باشه و رنگ پس زمینه رو بگیره... البته در دو بعدی 4
CodePlus 15426 مالک ارسال شده در 27 مهر، 2010 باشه فقط رنگ لوگو رو که آبی کردی یه کم از دید انداخته.. یعنی کوچیک بشه دیگه دیده نمیشه بنظرم فقط آوت لاین باشه و رنگ پس زمینه رو بگیره... البته در دو بعدی اعمال میشود .. خانم مدیر ..... 5
CodePlus 15426 مالک ارسال شده در 27 مهر، 2010 باشه فقط رنگ لوگو رو که آبی کردی یه کم از دید انداخته.. یعنی کوچیک بشه دیگه دیده نمیشه بنظرم فقط آوت لاین باشه و رنگ پس زمینه رو بگیره... البته در دو بعدی همون لوگوئی که خودت زحمتشو کشیدی میذارم مکس خروجیه عکسش تعریفی نداره ( با این سیستم من !:icon_pf (34):) 4
FrnzT 18194 ارسال شده در 28 مهر، 2010 همون لوگوئی که خودت زحمتشو کشیدی میذارم مکس خروجیه عکسش تعریفی نداره ( با این سیستم من !:icon_pf (34):) باشه اگه نیازی به تغییر بود بگو رو فایل اصلی اون تغییر رو انجام بدم. اگر کورل بلد باشی فایل اصلیش رو برات میفرستم. 5
FrnzT 18194 ارسال شده در 1 آبان، 2010 اون قبلی ها بنظر میرسید رنگ شادتری داشتن و طرحشون چشمگیرتر بود چرا سه بعدی رو کار نمیذاری ببینیم چطوری میشه؟ 6
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 1 آبان، 2010 اون قبلی ها بنظر میرسید رنگ شادتری داشتنو طرحشون چشمگیرتر بود چرا سه بعدی رو کار نمیذاری ببینیم چطوری میشه؟ نظر من هم همینه! شاید 3 بعدی بهتر بشه! مرسی 5
ارسال های توصیه شده