Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ مهمترین دلیل وبگردی یک نفر وبچی چی میتونه باشه. من میگم: احساس بی کسی و تنهایی و خیلی چیزای دیگه شما چی میگید؟ 5 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ منم با اینایی که تو گفتی موافقم.درد خودمم همینه 1 لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ بی کاری حوصله ی کسی و نداشتن و ... 1 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ نه من اصلا تنها نیستم به خاطر این نت کوفتی کلی از دوستام شاکی شدن که دیگه ما رو ادم حساب نمیکنی...ولی خودشون میدونن که اینطوری نیس اینترنت جذبش خیلی بالاس همه چی هست توش 5 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ خیلی چیزای دیگه شما چی میگید؟ منم همینو میگم...خیلی چیزای دیگه 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ واسه من یه تجربه هس و یه نوع انتخاب یعنی خودم انتخابش کردم 3 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ نه من اصلا تنها نیستمبه خاطر این نت کوفتی کلی از دوستام شاکی شدن که دیگه ما رو ادم حساب نمیکنی...ولی خودشون میدونن که اینطوری نیس اینترنت جذبش خیلی بالاس همه چی هست توش من دقیقا با سهیل موافقم . من توی وب چیزای جدید می بینم ( که تو جامعه هم میشه دید ) با این تفاوت که راحت نشستم پای پی سی و خنک هم هست . و تنهایی شاید یه گوشه خیلی کوچیکی باشه برای یه تعدادی ! اما دلایل دیگش رو من فکر می کنم بیشتر باشه . همین دوستای خوب اینجا که سرعت دوستی باهاشون و تعامل هم بالاست یه نکته خوب هست . 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ من دقیقا با سهیل موافقم . من توی وب چیزای جدید می بینم ( که تو جامعه هم میشه دید ) با این تفاوت که راحت نشستم پای پی سی و خنک هم هست . و تنهایی شاید یه گوشه خیلی کوچیکی باشه برای یه تعدادی ! اما دلایل دیگش رو من فکر می کنم بیشتر باشه . همین دوستای خوب اینجا که سرعت دوستی باهاشون و تعامل هم بالاست یه نکته خوب هست . سمندونو میگه 2 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ سمندونو میگه هوم ؟ تابلو بود ؟ البته این پست از طرف سمنی هم بود . خو اونم منظورش من بودم لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ شاید دلیل بعضیا تنهایی باشه اما من اینجا هم یه عالمه دوست دارم همین سمندون که خیلی هم دوسش دارم یا همین امین که کلی اذیتش میکنم کیف میده در کل من دنیای مجازی دوست دارم لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ خوب احساس تنهايي هم يه موردشه که گاهي ميترسيم بهش اعتراف کنيم ولي کلا اينترنت هم خوبه هم بد 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ سمندونو میگه دیقیا تو رو میگه........... 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ دیقیا تو رو میگه........... :167::167: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ :167::167: نمکدون تو هنوز کنکور ندادی بابا پیر شدی کی میخوای بدی لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ منم همینو میگم...خیلی چیزای دیگه لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ از سر بی کاری! همین که این گفت بعلاوه بی کسی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده