Fakur 9754 ارسال شده در 26 مهر، 2010 مهمترین دلیل وبگردی یک نفر وبچی چی میتونه باشه. من میگم: احساس بی کسی و تنهایی و خیلی چیزای دیگه شما چی میگید؟ 5
soheiiil 24251 ارسال شده در 26 مهر، 2010 نه من اصلا تنها نیستم به خاطر این نت کوفتی کلی از دوستام شاکی شدن که دیگه ما رو ادم حساب نمیکنی...ولی خودشون میدونن که اینطوری نیس اینترنت جذبش خیلی بالاس همه چی هست توش 5
میلاد 24047 ارسال شده در 26 مهر، 2010 خیلی چیزای دیگه شما چی میگید؟ منم همینو میگم...خیلی چیزای دیگه 2
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 26 مهر، 2010 واسه من یه تجربه هس و یه نوع انتخاب یعنی خودم انتخابش کردم 3
mIn 2294 ارسال شده در 26 مهر، 2010 نه من اصلا تنها نیستمبه خاطر این نت کوفتی کلی از دوستام شاکی شدن که دیگه ما رو ادم حساب نمیکنی...ولی خودشون میدونن که اینطوری نیس اینترنت جذبش خیلی بالاس همه چی هست توش من دقیقا با سهیل موافقم . من توی وب چیزای جدید می بینم ( که تو جامعه هم میشه دید ) با این تفاوت که راحت نشستم پای پی سی و خنک هم هست . و تنهایی شاید یه گوشه خیلی کوچیکی باشه برای یه تعدادی ! اما دلایل دیگش رو من فکر می کنم بیشتر باشه . همین دوستای خوب اینجا که سرعت دوستی باهاشون و تعامل هم بالاست یه نکته خوب هست . 3
سمندون 19437 ارسال شده در 26 مهر، 2010 من دقیقا با سهیل موافقم . من توی وب چیزای جدید می بینم ( که تو جامعه هم میشه دید ) با این تفاوت که راحت نشستم پای پی سی و خنک هم هست . و تنهایی شاید یه گوشه خیلی کوچیکی باشه برای یه تعدادی ! اما دلایل دیگش رو من فکر می کنم بیشتر باشه . همین دوستای خوب اینجا که سرعت دوستی باهاشون و تعامل هم بالاست یه نکته خوب هست . سمندونو میگه 2
mIn 2294 ارسال شده در 26 مهر، 2010 سمندونو میگه هوم ؟ تابلو بود ؟ البته این پست از طرف سمنی هم بود . خو اونم منظورش من بودم
VINA 31339 ارسال شده در 27 مهر، 2010 شاید دلیل بعضیا تنهایی باشه اما من اینجا هم یه عالمه دوست دارم همین سمندون که خیلی هم دوسش دارم یا همین امین که کلی اذیتش میکنم کیف میده در کل من دنیای مجازی دوست دارم
pianist 31129 ارسال شده در 27 مهر، 2010 خوب احساس تنهايي هم يه موردشه که گاهي ميترسيم بهش اعتراف کنيم ولي کلا اينترنت هم خوبه هم بد 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 27 مهر، 2010 :167::167: نمکدون تو هنوز کنکور ندادی بابا پیر شدی کی میخوای بدی
ارسال های توصیه شده