maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ من دوستت داشتم همیشهحالا ما رو ادم حساب نمیکنی بحثش جداست خدا مرگم بده..این حرفا چیه....البته شما آدم نیستی..فرشته ای.. 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ منم یه لب داشتم و 1000 خنده..ولی هیشکی دوستم نداشت بمیرم الهی ........بیا خودم دوست دارم نبینم گریه کنی 5 لینک به دیدگاه
mahan2 206 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ خوب راهنمایی بسه دیگه//// اونا چی یند؟ 1 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ وای چاکلز چاکلز بدون چاکلز هرگز 1 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ من یه نفرو می شناختم نه قیافه داشت نه خوش تیپ بود ، تازه واستادنشم کج بود،خیلی هم مذهبی و سر به زیر و ساده بود ولی تمام دخترا هلاکش بودن ،آخر سر هم خوشگل ترین و خوش تیپ ترین دختر دانشگاه مخشو زد.به نظرم آروم بودن و پاکی و البته کم توجهیش به دخترا دلیل محبوبیتش بوده،دختره معمولا از پسرایی که محلشون نمی دن خوششون میاد فکر نمی کنم این تنها دلیلش باشه! شاید ایشون مهره ی مار داشتن! به نظر منم یه چیز ذاتیه! من چند تا از دوستامم همیچین ویژگی ای دارن و به دل می شینن. البته تا یه حدی اکتسابی هم هست! اما مطمعنا,لحن گفتن و تن صدا هم خیلی خیلی اهمیت داره 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ من اصولا از مردهای مودب خوشم میاد و از اونایی هم که زود پسر خاله میشن متنفرم. به نظرم این خصوصیت ذاتی نیست بلکه اکتسابی یه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده