maryam_alien 9906 ارسال شده در 26 مهر، 2010 من دوستت داشتم همیشهحالا ما رو ادم حساب نمیکنی بحثش جداست خدا مرگم بده..این حرفا چیه....البته شما آدم نیستی..فرشته ای.. 2
هوتن 15061 ارسال شده در 26 مهر، 2010 منم یه لب داشتم و 1000 خنده..ولی هیشکی دوستم نداشت بمیرم الهی ........بیا خودم دوست دارم نبینم گریه کنی 5
arian ariaey 1755 ارسال شده در 4 بهمن، 2011 من یه نفرو می شناختم نه قیافه داشت نه خوش تیپ بود ، تازه واستادنشم کج بود،خیلی هم مذهبی و سر به زیر و ساده بود ولی تمام دخترا هلاکش بودن ،آخر سر هم خوشگل ترین و خوش تیپ ترین دختر دانشگاه مخشو زد.به نظرم آروم بودن و پاکی و البته کم توجهیش به دخترا دلیل محبوبیتش بوده،دختره معمولا از پسرایی که محلشون نمی دن خوششون میاد فکر نمی کنم این تنها دلیلش باشه! شاید ایشون مهره ی مار داشتن! به نظر منم یه چیز ذاتیه! من چند تا از دوستامم همیچین ویژگی ای دارن و به دل می شینن. البته تا یه حدی اکتسابی هم هست! اما مطمعنا,لحن گفتن و تن صدا هم خیلی خیلی اهمیت داره 2
Farnoosh Khademi 20025 ارسال شده در 5 بهمن، 2011 من اصولا از مردهای مودب خوشم میاد و از اونایی هم که زود پسر خاله میشن متنفرم. به نظرم این خصوصیت ذاتی نیست بلکه اکتسابی یه
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری