Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ آیـا تـا به حال فکر کرده اید که چرا همیشه بعضی از مردها در ارتـبـاطات خود با خانمها از سایرین موفق تر هستـند؟ گــروه خاصی از مردها وجود دارند که خانمها به هیچ وجه نمیتـوانند از آنها اجتناب کنند و این امر هیچ ارتباطی به چهرههای زیبا و یا تناسب اندام آنها ندارد. اون ویژه گی به نظر شما چی میتونه باشه؟ حالا بگید اون خصوصیات منحصر به فرد چی ها میتونن باشند. 10 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ آیـا تـا به حال فکر کرده اید که چرا همیشه بعضی از مردها در ارتـبـاطات خود با خانمها از سایرین موفق تر هستـند؟ گــروه خاصی از مردها وجود دارند که خانمها به هیچ وجه نمیتـوانند از آنها اجتناب کنند و این امر هیچ ارتباطی به چهرههای زیبا و یا تناسب اندام آنها ندارد. اون ویژه گی به نظر شما چی میتونه باشه؟ راهنمایی میکنم : سهیل اون ویژه گی رو داره. spow هم همینطور . حالا بگید اون خصوصیات منحصر به فرد چی ها میتونن باشند. سهیل الان دیگه ندارهننر شده:3384s: 8 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ من که از مردای شوخ خوشم میاد شوخ و با جنبه سهیل خیلی دوست میدارم :banel_smiley_4: امینم پسر خوبیه 4 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ صد در صدامین از سهیلم هم بهتره سهیل گاهی بد اخلاق میشه:banel_smiley_52: بپر بریم بیرون تو تاپیک فکور اسپم نکن:w410: اسپم آزاده. تازه اینا که اسپم نبود که؟ 4 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ آیـا تـا به حال فکر کرده اید که چرا همیشه بعضی از مردها در ارتـبـاطات خود با خانمها از سایرین موفق تر هستـند؟ گــروه خاصی از مردها وجود دارند که خانمها به هیچ وجه نمیتـوانند از آنها اجتناب کنند و این امر هیچ ارتباطی به چهرههای زیبا و یا تناسب اندام آنها ندارد. اون ویژه گی به نظر شما چی میتونه باشه؟ راهنمایی میکنم : سهیل اون ویژه گی رو داره. spow هم همینطور . حالا بگید اون خصوصیات منحصر به فرد چی ها میتونن باشند. بهش می گن charisma! معنی فارسی درست و حسابی نداره اما یه جورایی میشه گفت گیرایی یعضی قدیمی ها هم می گن یارو مهره مار داره! من یه نمونه شو می شناختم که عالم و آدم عاشق این آدم بودن واسه اینکه خیلی شوخ ودوست داشتنی بود و همیشه و تو هر لحظه ای با اخلاق و مهربون بود خود من یکی از عاشقاش بودم! 11 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ زیاد هم به شوخ بودن ربطی نداره... بعضیا دوست داشتنی هستن.بعضیام نچسب هستن.. به نظرم آدما باهاش به دنیا میان..یه چیز ذاتیه 5 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ منم یه لب داشتم و 1000 خنده..ولی هیشکی دوستم نداشت 8 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ منم یه لب داشتم و 1000 خنده..ولی هیشکی دوستم نداشت حتما کشف نشده موندی عزیزم از حسودی شون بوده:rose: 6 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ من یه نفرو می شناختم نه قیافه داشت نه خوش تیپ بود ، تازه واستادنشم کج بود،خیلی هم مذهبی و سر به زیر و ساده بود ولی تمام دخترا هلاکش بودن ،آخر سر هم خوشگل ترین و خوش تیپ ترین دختر دانشگاه مخشو زد. به نظرم آروم بودن و پاکی و البته کم توجهیش به دخترا دلیل محبوبیتش بوده،دختره معمولا از پسرایی که محلشون نمی دن خوششون میاد 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ منم یه لب داشتم و 1000 خنده..ولی هیشکی دوستم نداشت :there::there::there: 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ مثلا سالوادور یکی از این نمونه هاست که یه مشت زن بی عقل دورشو گرفتن اینم فکر می کنه اره به اینا اصطلاحا دون ژوان هم می گن پیامبر مسلمونا هم میگن یه دون ژوان بود 5 لینک به دیدگاه
elaheh_ 444 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ درس نميدونم ولي فك كنم يكي از مهمترين دلايلش همون كم محلي باشه دخترا از پسرايي كه همه جا سرو كلشون پيدا ميشه و نظر ميدنخوششون نمياد 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ بازم میگم..به نظرم این یه چیز ذاتیه..خیلی ربطی به رفتارنداره از همدردیاتونم ممنون بچه ها 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ بازم میگم..به نظرم این یه چیز ذاتیه..خیلی ربطی به رفتارندارهاز همدردیاتونم ممنون بچه ها :flowerysmile::flowerysmile: منم مث تو هم مریم جون :smiley (18): 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ :flowerysmile::flowerysmile:منم مث تو هم مریم جون :smiley (18): وا؟؟ تو که اینقده محبوبی.... به حق چیزای ندیده و نشنیده 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ آیـا تـا به حال فکر کرده اید که چرا همیشه بعضی از مردها در ارتـبـاطات خود با خانمها از سایرین موفق تر هستـند؟ گــروه خاصی از مردها وجود دارند که خانمها به هیچ وجه نمیتـوانند از آنها اجتناب کنند و این امر هیچ ارتباطی به چهرههای زیبا و یا تناسب اندام آنها ندارد. اون ویژه گی به نظر شما چی میتونه باشه؟ راهنمایی میکنم : سهیل اون ویژه گی رو داره. spow هم همینطور . حالا بگید اون خصوصیات منحصر به فرد چی ها میتونن باشند. من که از مردای شوخ خوشم میاد شوخ و با جنبه سهیل خیلی دوست میدارم :banel_smiley_4:امینم پسر خوبیه این تاپیک آنالیز پسرای انجمنه.... :w58: اگه این طوریه که یکی دیگه ام هست..... :banel_smiley_4: منم یه لب داشتم و 1000 خنده..ولی هیشکی دوستم نداشت من که خیلی دوسِت دارم....:girl_blush2:اون هیشکی ام 100% آخر کج سلیقه بوده!!!!:girl_yes2: 5 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ من که خیلی دوسِت دارم....:girl_blush2:اون هیشکی ام 100% آخر کج سلیقه بوده!!!!:girl_yes2: :wubpink::shad::girl_blush2::rose::dancegirl2::w330::4uboxsmiley::aghosh::pichak::pichak::pichak::pichak::pichak::pichak: 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ آیـا تـا به حال فکر کرده اید که چرا همیشه بعضی از مردها در ارتـبـاطات خود با خانمها از سایرین موفق تر هستـند؟ گــروه خاصی از مردها وجود دارند که خانمها به هیچ وجه نمیتـوانند از آنها اجتناب کنند و این امر هیچ ارتباطی به چهرههای زیبا و یا تناسب اندام آنها ندارد. اون ویژه گی به نظر شما چی میتونه باشه؟ راستی نظرم یادم رفت!!! من به شخصه از مردهای موقعیت شناس خوشم میاد....به نظرم این جور ادما آگاهی کامل نسبت به موقعیت های مختلف دارند....اکثرا هم با تجربه ان... اگه بخوایم در مورد مردهایی که خانوم ها نمیتونن ازشون بگذرن حرف بزنیم باید بگم...این جور مردا اغلب با پیچیدگی های روحیات خانم ها آشنا هستن....و به همون دلیل بالایی خوب میدونن کی چی کار کنن... کی چی بگن و..... :banel_smiley_4: 6 لینک به دیدگاه
نگارین 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ آیـا تـا به حال فکر کرده اید که چرا همیشه بعضی از مردها در ارتـبـاطات خود با خانمها از سایرین موفق تر هستـند؟ گــروه خاصی از مردها وجود دارند که خانمها به هیچ وجه نمیتـوانند از آنها اجتناب کنند و این امر هیچ ارتباطی به چهرههای زیبا و یا تناسب اندام آنها ندارد. اون ویژه گی به نظر شما چی میتونه باشه؟ راهنمایی میکنم : سهیل اون ویژه گی رو داره. Spow هم همینطور . حالا بگید اون خصوصیات منحصر به فرد چی ها میتونن باشند. اعتماد به نفس کاذب 2 لینک به دیدگاه
elaheh_ 444 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ من دوستت داشتم همیشهحالا ما رو ادم حساب نمیکنی بحثش جداست ببین پسر بی ادب با پسر شوخ فرق داره ها ميدونم اما بعضياشون خيلي فوضولن ديگه:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده