Atre Baroon 19624 ارسال شده در 25 مهر، 2010 امریکا امریکا٬ ما داریم میآییم هرکه دارد هوس امریکا بسمالله :shad: باطلاع برادران و خواهران عزیز میرساند نظر به مذاکره قریب الوقوع بین ایران و امریکا و باز شدن راه امریکای معلی٬کاروان زیارتی حاج بارونی از شما شیفتگان و عاشقان آن دیار ثبت نام بعمل میآورد.هرچه زودتر ثبت نام كنيد !:shad: برنامه سفر: - حرکت از مصلی تهران با اتوبوسهای میهنتور و عبور از کشورهای ترکیه٬ بلغارستان٬ رومانی٬ مجارستان٬ اتریش ایتالیا٬ فرانسه٬ کشور اقیانوس اطلس ٬ کانادا و بالاخره به امریکا خواهیم رسید. ( برادران و خواهران عزیز توجه داشته باشند برای اینکه از اتوبوس جا نمانند٬ لااقل از یک شب قبل کنار پیاده رو محله حاضر باشند. این کاروان هیچ مسئولیتی در قبال جا ماندهها ندارد) -لوازم سفر بغیر از لوازم شخصی ٬ آوردن زیرانداز٬ پتو٬ قابلمه٬ گاز پیک نیک٬ کاسه و بشقاب و مقدرای برنج و حبوبات و مواد خوراکی الزامی است. آوردن کتاب دعا و تسبیج و جانماز و قبله نما فراموش نشود. آوردن قالیچه و پسته و زعفران برای فروش در دیار غربت اشکالی ندارد بشرطی که حجم آن بیشتر از بار یک کامیون نباشد.در اتوبوس هم اهنگ نوحه درخواستي هم ميتوانيد داشته باشيد - به محض مشرف شدن به ایالات متحده٬همه برادران و خواهران کاروان جلو صحن مطهر کاخ سفید اجتماع خواهیم کردو دعای ندبه خواهیم خواند و در آخر شعارهای مرگ بر امریکا سرخواهیم داد. - زیارت اماکن متبرکه نظیر خرابههای لاس وگاس٬ دیسنیلند هالیوود و دیدار با مداحان لوسآنجلس٬ از دیگر برنامههای این سفر زیارتی هستند - برای اسکان شما زوار عزیز هتل کارتن درنظر گرفته شده که هتلی است پر ستاره و خودمونی که توی یک پارک سرسبز و با صفا واقع شده است. کاروان زیارتی حاج باروني و شرکا 11
maryam_alien 9905 ارسال شده در 25 مهر، 2010 چرا از آلمان رد نمیشین؟؟:w00: من میخوام هامبورگ پیاده بشم.. 2
آریوبرزن 13988 ارسال شده در 25 مهر، 2010 هر کی پایه هست بیاد من میخوام تا اونجارو با پای پیاده برم میگن ثوابش بیشتره راستی جزو وسایل سفر آفتابه رو یادت رفت بگی آخه اونجا از این چیزای پیشرفته ندارن شناسنامه هاتون هم بیارید ممکنه احتیاج بشه به هر حال آدمیزاده دل داره دیگه 2
Ehsan 112346 ارسال شده در 25 مهر، 2010 من سفر واجب آمریکا ثبت نام میکنم نه عمره آمریکا. چون شنیدم تو سفر واجب ، لس آنجلس و سانفرانسیسکو و نیویورک و دالاس هم میبرند. اما تو سفر عمره،فقط میبرن تگزاس. 5
maryam_alien 9905 ارسال شده در 25 مهر، 2010 هر کی پایه هست بیاد من میخوام تا اونجارو با پای پیاده برم میگن ثوابش بیشتره راستی جزو وسایل سفر آفتابه رو یادت رفت بگی آخه اونجا از این چیزای پیشرفته ندارن شناسنامه هاتون هم بیارید ممکنه احتیاج بشه به هر حال آدمیزاده دل داره دیگه شناسنامه نمیخواد..همین که آدم تو دلش بگه کافیه..به جان خودم... 1
هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 25 مهر، 2010 امریکا امریکا٬ ما داریم میآییم هرکه دارد هوس امریکا بسمالله :shad: باطلاع برادران و خواهران عزیز میرساند نظر به مذاکره قریب الوقوع بین ایران و امریکا و باز شدن راه امریکای معلی٬کاروان زیارتی حاج بارونی از شما شیفتگان و عاشقان آن دیار ثبت نام بعمل میآورد.هرچه زودتر ثبت نام كنيد !:shad: برنامه سفر: - حرکت از مصلی تهران با اتوبوسهای میهنتور و عبور از کشورهای ترکیه٬ بلغارستان٬ رومانی٬ مجارستان٬ اتریش ایتالیا٬ فرانسه٬ کشور اقیانوس اطلس ٬ کانادا و بالاخره به امریکا خواهیم رسید. ( برادران و خواهران عزیز توجه داشته باشند برای اینکه از اتوبوس جا نمانند٬ لااقل از یک شب قبل کنار پیاده رو محله حاضر باشند. این کاروان هیچ مسئولیتی در قبال جا ماندهها ندارد) -لوازم سفر بغیر از لوازم شخصی ٬ آوردن زیرانداز٬ پتو٬ قابلمه٬ گاز پیک نیک٬ کاسه و بشقاب و مقدرای برنج و حبوبات و مواد خوراکی الزامی است. آوردن کتاب دعا و تسبیج و جانماز و قبله نما فراموش نشود. آوردن قالیچه و پسته و زعفران برای فروش در دیار غربت اشکالی ندارد بشرطی که حجم آن بیشتر از بار یک کامیون نباشد.در اتوبوس هم اهنگ نوحه درخواستي هم ميتوانيد داشته باشيد - به محض مشرف شدن به ایالات متحده٬همه برادران و خواهران کاروان جلو صحن مطهر کاخ سفید اجتماع خواهیم کردو دعای ندبه خواهیم خواند و در آخر شعارهای مرگ بر امریکا سرخواهیم داد. - زیارت اماکن متبرکه نظیر خرابههای لاس وگاس٬ دیسنیلند هالیوود و دیدار با مداحان لوسآنجلس٬ از دیگر برنامههای این سفر زیارتی هستند - برای اسکان شما زوار عزیز هتل کارتن درنظر گرفته شده که هتلی است پر ستاره و خودمونی که توی یک پارک سرسبز و با صفا واقع شده است. کاروان زیارتی حاج باروني و شرکا .. . .میشه یه کم بیشتر توضیح بدین ؟؟یعنی چی ؟؟
هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 25 مهر، 2010 . ..شاید منظورت اخرین حرفای شهرام امیری بوده ایشون:در آخرین اظهارات خود اعلام کرد ه که خدا در ربوده شدن او بوسیلهی ماموران سیا نقش داشته. وی در مصاحبه با ۲۰:۳۰ گفت: اگر خدا مرا نمیطلبید و به مکه مشرف نمیشدم ماموران صهیونیست آمریکایی هرگز نمیتوانستند مرا آدم ربایی کنند! 3
Atre Baroon 19624 مالک ارسال شده در 26 مهر، 2010 ...شاید منظورت اخرین حرفای شهرام امیری بوده ایشون:در آخرین اظهارات خود اعلام کرد ه که خدا در ربوده شدن او بوسیلهی ماموران سیا نقش داشته. وی در مصاحبه با ۲۰:۳۰ گفت: اگر خدا مرا نمیطلبید و به مکه مشرف نمیشدم ماموران صهیونیست آمریکایی هرگز نمیتوانستند مرا آدم ربایی کنند! تقریبا :girl_yes2:
novel guy 259 ارسال شده در 26 مهر، 2010 امریکا امریکا٬ ما داریم میآییم هرکه دارد هوس امریکا بسمالله :shad: باطلاع برادران و خواهران عزیز میرساند نظر به مذاکره قریب الوقوع بین ایران و امریکا و باز شدن راه امریکای معلی٬کاروان زیارتی حاج بارونی از شما شیفتگان و عاشقان آن دیار ثبت نام بعمل میآورد.هرچه زودتر ثبت نام كنيد !:shad: برنامه سفر: - حرکت از مصلی تهران با اتوبوسهای میهنتور و عبور از کشورهای ترکیه٬ بلغارستان٬ رومانی٬ مجارستان٬ اتریش ایتالیا٬ فرانسه٬ کشور اقیانوس اطلس ٬ کانادا و بالاخره به امریکا خواهیم رسید. ( برادران و خواهران عزیز توجه داشته باشند برای اینکه از اتوبوس جا نمانند٬ لااقل از یک شب قبل کنار پیاده رو محله حاضر باشند. این کاروان هیچ مسئولیتی در قبال جا ماندهها ندارد) -لوازم سفر بغیر از لوازم شخصی ٬ آوردن زیرانداز٬ پتو٬ قابلمه٬ گاز پیک نیک٬ کاسه و بشقاب و مقدرای برنج و حبوبات و مواد خوراکی الزامی است. آوردن کتاب دعا و تسبیج و جانماز و قبله نما فراموش نشود. آوردن قالیچه و پسته و زعفران برای فروش در دیار غربت اشکالی ندارد بشرطی که حجم آن بیشتر از بار یک کامیون نباشد.در اتوبوس هم اهنگ نوحه درخواستي هم ميتوانيد داشته باشيد - به محض مشرف شدن به ایالات متحده٬همه برادران و خواهران کاروان جلو صحن مطهر کاخ سفید اجتماع خواهیم کردو دعای ندبه خواهیم خواند و در آخر شعارهای مرگ بر امریکا سرخواهیم داد. - زیارت اماکن متبرکه نظیر خرابههای لاس وگاس٬ دیسنیلند هالیوود و دیدار با مداحان لوسآنجلس٬ از دیگر برنامههای این سفر زیارتی هستند - برای اسکان شما زوار عزیز هتل کارتن درنظر گرفته شده که هتلی است پر ستاره و خودمونی که توی یک پارک سرسبز و با صفا واقع شده است. کاروان زیارتی حاج باروني و شرکا آخ به خدا آرزومه یه روزی برم امریکا() من عاشق امریکام.:icon_gol::icon_gol::icon_gol: 1
maryam_alien 9905 ارسال شده در 26 مهر، 2010 آخ به خدا آرزومه یه روزی برم امریکا()من عاشق امریکام.:icon_gol::icon_gol::icon_gol: 1
novel guy 259 ارسال شده در 26 مهر، 2010 آخ به خدا آرزومه یه روزی برم امریکا()من عاشق امریکام.:icon_gol::icon_gol::icon_gol: البته منم با یه برداشت دیگه اینو گفتم. و الا شهرام امیری رو اصلآ آدم حسابش نمی کنم!
Atre Baroon 19624 مالک ارسال شده در 26 مهر، 2010 آخ به خدا آرزومه یه روزی برم امریکا()من عاشق امریکام.:icon_gol::icon_gol::icon_gol: خب بیا با کاروان ما بریم 2
novel guy 259 ارسال شده در 26 مهر، 2010 خب بیا با کاروان ما بریم من با هواپیما دوس دارم نه با شتر. به علاوه دولت اقانوس اطلس هم مرزای خاکیشو بسته! 1
ارسال های توصیه شده