soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ سلام رفقا پنج شنبه این هفته بهترین تاپیک هفته رو انتخاب میکنیم جمیعا معیار ها بیشتر بر اساس محتوا و ارزش پستای ارسالی خواهد بود به برترین تاپیک هفته یک عدد جایزه نفیس ربانی(شارژایرانسل) + امتیاز از طرف مدیریت سایت اهدا میشه پنج تاپیک گزینش شده رو منو امینو قاصدک انتخاب میکنیم و شما لطف میکنید انتخاب میکنید منتظر فعالیت هرچه سازنده تر شما عزیزان هستیم 9 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ سلام رفقاپنج شنبه این هفته بهترین تاپیک هفته رو انتخاب میکنیم جمیعا معیار ها بیشتر بر اساس محتوا و ارزش پستای ارسالی خواهد بود به برترین تاپیک هفته یک عدد جایزه نفیس ربانی(شارژایرانسل) + امتیاز از طرف مدیریت سایت اهدا میشه پنج تاپیک گزینش شده رو منو امینو قاصدک انتخاب میکنیم و شما لطف میکنید انتخاب میکنید منتظر فعالیت هرچه سازنده تر شما عزیزان هستیم .. . . . . .حالا چرا پنجتا ؟؟؟؟؟:w127: 3 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ چه کار خوبی!!!!!! :girl_yes2:بابا یه تنوعی باید ایجاد میشد.... از پیشنهاد دهنده متشکرم!!! 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ من گفتم!!!!!!! http://noandishaan.com/forums/showthread.php?t=21067 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ من گفتم!!!!!!! http://noandishaan.com/forums/showthread.php?t=21067 چه خوشحاله!!! کشتین خودتونو با این سرعت عملتون.... این تاپیک که مال 4 هفته پیش بود.... :banel_smiley_4: داشتین جوانب موضوع رو بررسی میکردین این همه مدت؟؟؟!؟! 2 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ .. . . . . .حالا چرا پنجتا ؟؟؟؟؟:w127: پس چنتا؟ لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ چه خوشحاله!!! کشتین خودتونو با این سرعت عملتون.... این تاپیک که مال 4 هفته پیش بود.... :banel_smiley_4: داشتین جوانب موضوع رو بررسی میکردین این همه مدت؟؟؟!؟! اوهوم!!! جات خالی انخد پیچیده بود!!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ اوهوم!!!جات خالی انخد پیچیده بود!!!!!!! میدونم دیگه...ایرانی ایم هممون....از طرح تا اجرا یه چشم به هم زدن طول میکشه!!! 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ میدونم دیگه...ایرانی ایم هممون....از طرح تا اجرا یه چشم به هم زدن طول میکشه!!! باحال پروندی 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ بهترین تاپیک هفته: فرکانسهای جدید فارسی 1 8 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ بهترین تاپیک هفته: فرکانسهای جدید فارسی 1 شرمنده ...ولی خیلی تاپیکه ..... بود. هر روزم آپ بود!!!! 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ شرمنده ...ولی خیلی تاپیکه ..... بود. هر روزم آپ بود!!!! خو به خاطر اینکه هر روز آپ بود بهترین تاپیک بود :4chsmu1: تاپیک چرند هم نبود...توش مطالب مفید بود.....رفع اشکال هم میکردند از هم کلی هم بحث سیاسی و فحش رد و بدل شد به سران ج.ا.ا 5 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ خو به خاطر اینکه هر روز آپ بود بهترین تاپیک بود :4chsmu1:تاپیک چرند هم نبود...توش مطالب مفید بود.....رفع اشکال هم میکردند از هم کلی هم بحث سیاسی و فحش رد و بدل شد به سران ج.ا.ا من نگفتم چرنده...هر تاپیکی مخاطب خودشو داره....:JC_thinking: تا باشه از این تاپیکا.... 3 لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ بهترین تاپیک هفته: فرکانسهای جدید فارسی 1 :ws28::ws28::ws28: آره تاپیکش بسی پرمحتوا بود...کانالش هم پرمحتواتر بود...دیگه تو هر فرومی میرفتی بحث سر قطع شدن فارسی 1 بود:w00: 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ بهترین تاپیک هفته: فرکانسهای جدید فارسی 1 اوهوم منم اومدم تو كه همينو بگم 3 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ بهترین تاپیکهای هفته توی یه تاپیک مهم شده تو بخش ویژه به اطلاع همه میرسه اینطوری اسمتون جاودانه میشه 1 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۸۹ انتخابات امشب برگزار میشه تا فردا شب هم ادامه دارد.... تاپیکایی که به نظرتون قابلیت شرکت رو دارن معرفی کنید 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۸۹ انتخابات امشب برگزار میشهتا فردا شب هم ادامه دارد.... تاپیکایی که به نظرتون قابلیت شرکت رو دارن معرفی کنید زودتر شوروع کنین دیگههههه.... من شب شاید نباشم!!!!:w00: منم میخوام نظر بدم!!!! 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۸۹ به نظر من،همین تاپیک به عنوان بهترین تاپیک هفته انتخاب شود. چون چیزی جدید همراه با پول و ساندیس و ..... است. 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۸۹ انتخابات امشب برگزار میشهتا فردا شب هم ادامه دارد.... تاپیکایی که به نظرتون قابلیت شرکت رو دارن معرفی کنید ولی تاپیکای مدیرا بعضیاشون خیلی تاپیکای خوبین...... چرا تو نظر سنجی نباید باشه آخه!!!؟؟؟:w00: :w00: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده