EN-EZEL 13039 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۸ به سلامتی درخت! نه به خاطرِ میوش، به خاطرِ سایش. به سلامتی دیوار! نه به خاطرِ بلندیش، واسه اینکه هیچوقت پشتِ آدم روخالی نمیکنه. به سلامتی دریا! نه به خاطرِ بزرگیش، واسه یکرنگیش. به سلامتی سایه! که هیچوقت آدم رو تنها نمیذاره. به سلامتی پرچم ایران! که سهرنگه، تخممرغ! که دورنگه، رفیق! که یهرنگه. به سلامتی همه اونایی که دوسشون داریم و نمیدونن، دوسمون دارن و نمیدونیم. به سلامتی نهنگ! که گندهلات دریاست. به سلامتی زنجیر! نه به خاطر اینکه درازه، به خاطر اینکه به هم پیوستس. به سلامتی خیار! نه به خاطر «خ»ش، فقط به خاطر «یار»ش. به سلامتی شلغم! نه به خاطر (شل)ش، به خاطر(غم)ش. به سلامتی کرم خاکی! نه به خاطر کرمبودنش،به خاطر خاکیبودنش به سلامتی پل عابر پیاده! که هم مردا از روش رد میشن هم نامردا ! به سلامتی برف! که هم روش سفیده هم توش. به سلامتی رودخونه! که اونجا سنگای بزرگ هوای سنگای کوچیکو دارن. میخوریم به سلامتی گاو! که نمیگه من، میگه ما. به سلامتی دریا! که ماهی گندیدههاشو دور نمیریزه. میخوریم به سلامتی اون که همیشه راستشو میگه. به سلامتی سنگ بزرگ دریا!که سنگای دیگه رو میگیره دورش. به سلامتی بیل! که هرچه قدر بره تو خاک، بازم برّاقتر میشه. به سلامتی دریا! که قربونیاشو پس میآره. به سلامتی تابلوی ورود ممنوع! که یه تنه یه اتوبان رو حریفه. به سلامتی عقرب! که به خواری تن نمیده. (عرض شودکه عقرب وقتی تو آتیش میره و دورش همش آتیشه با نیشش خودش میکُشه که کسی نالههاشو نشنوه) به سلامتی سرنوشت! که نمیشه اونو از "سر" نوشت. به سلامتی سیم خاردار! که پشت و رو نداره 35 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۸۸ به سلامتی زغال! که با همهی سیاهی رنگ عوض نمیکنه. به سلامتی آينه! بخاطر راستگو بودناش. به سلامتی فیل! بخاطر وقار و فروتنیاش. به سلامتی ديوار!بخاطر سربلندی و خالی نکردن پشت آدم! و نه به سلامتی آدم قلدر! که نمیگه نمیتونم، میگه میمونم! و نه به سلامتی آدم زیادهخواه! که نمیگه بسّه دائم میگه کمه! و نه به سلامتی آدم بیسواد! که همهاش میگه تو نمیدونی من میدونم! >>>سربلندی گر تو خواهی، با همه یکرنگ باش قالی از صد رنگیاش در زیر پا افتادهاست 23 لینک به دیدگاه
am2 164 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۸۸ به سلامتی سه کس زندونی و سربازو کرکس. به سلامتي گاو كه نگفت من، گفت ما به سلامتي كرم خاكي نه بهخاطر كرم بودنش بلكه بهخاطر خاكي بودنش به سلامتي ديوار كه هرمرد و نامردي بهش تكيه ميكنه. به سلامتي مورچه كه تا بهحال هيچكي اشكشو نديده به سلامتي شلغم نه به خاطر شل بودنش بلكه به خاطر غمش به سلامتي هرچي نامرده كه اگه نامردا نباشن مردا شناخته نميشن به سلامتي كلاغ نه بهخاطر سياهيش بهخاطر يهرنگ بودنش به سلامتي دريا که قربانيا شو پس مياره..... به سلامتي پياز که چشه نامردو درمياره سلامتي در كه هر چي باز و بستش ميكني دردش و پنهان ميكنه..... به سلامتي به سلامتي رود خونه كه هر چي توش بشاشي بازم پاكه.... به سلامتي شقايق كه جام خون رو سر مي كشه..... به سلامتي بلبل كه براي وصال اواز ي خونه..... ميزنم به سلامتي آر دي...نه به خاطر موتور پيکانش.... به خاطره اينکه تو حسرت پژو ِ ...! 12 لینک به دیدگاه
am2 164 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۸۸ به سلامتي ژ-3 كه يه تف بندازي تو لولش از رو ميره به سلامتی رودخونه! بخاطر اینکه هوای همهی سنگهای ریز و درشت رو داره. به سلامتی پل عابر پياده! بخاطر اینکه هر مرد و نامردی از روش رد میشه. به سلومتي هرچي سرباز فلک زدس به سلامتي هرچي صندلي که هرکي روش مي شينه بهش خيانت نمي کنه سلامتي هرچي زندونيه که قدر آزادي رو ميدونه... به سلامتي دوست که هر چي ميکشم از اوست به سلامتي مگس نه به خاطر کثافتش به خاطر سماجتش به سلامتي خونواده كه اگه نباشه همه اين چيزا پشمه ! به سلامتي شلغم ...نه به خاطر مزش .....به خاطر خاصيتش به سلامتي پل كه وقتي بارون مياد كشتي ها ميرن زيرش تا خيس نشن به سلامتي همه اوناي كه تلخ ميخورن .شيزين سخن ميگن و در آخر مي خوريم به سلامتيه اونايي كه دستشون از اين دنيا كوتاست و به مي ابدي وصلند ..... 10 لینک به دیدگاه
am2 164 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۸۸ به سلامتی تو! يه دريا تکيلا! به سلامتی تو! تمام ودکاها... به سلامتی تو! طلای ويسکی ناب! به سلامتی تو! گيلاس سرخ شراب! سرگيجه های خوب به سلامتی تو! يه کانتينر مشروب به سلامتی تو! به سلامتی تو! تويی که اين جا نيستی! تويی که حتا پشته، اين استکان ها نيستی! به سلامتی تو! مستی زير رگبار! لکنت و ترانه... پا به پای گيتار! به سلامتی تو! تلوتلو خوردن! تمام دنيا رو از ياد خود بردن! عرق سگی، آبجو، به سلامتی تو! هق هق دور از تو، به سلامتی تو! به سلامتی تو! تويی که اين جا نيستی! تويی که برعکس من، غمگين و تنها نيستی! 9 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ به سلامتی سیگار که تا آخر باهات میسوزه...... :girl_in_dreams: 9 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ به سلامتی خودم که امشب دارم تاپیک زیر خاکی آپ میکنم.... :ws3: 7 لینک به دیدگاه
aida.comix 1809 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ به سلامتی خودم که امشب دارم تاپیک زیر خاکی آپ میکنم.... :ws3: به سلامتی لی لی که خودشم داره میره قاطی زیر خاکیا... 5 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ به سلامتی لی لی که خودشم داره میره قاطی زیر خاکیا... نزار جزئیات زندگی آیدارو رو کنم.....:167: :167: :167: 5 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ به سلامتی سمندونننننننننننننننن:w14: 6 لینک به دیدگاه
aida.comix 1809 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ نزار جزئیات زندگی آیدارو رو کنم.....:167: :167: :167: جزئیات زندگی آیدا شمایین!! و چند تا واج آرایی با ج میخوای رو کن!! 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ جزئیات زندگی آیدا شمایین!! و چند تا واج آرایی با جمیخوای رو کن!! :ws47: :ws47: 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ بسلامتیه مدیر گرافیک .. که دست هر چی مدیره بسته بسلامتیه خوده گرافیک .. که آخر رشتس 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ به سلامتی هر چی معتاده اینترنته 3 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ به سلامتیه هر چی سلول و باکتری و میکروبه .. که هر چی داریم از اینا داریم 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ به سلامتیه همه ی ادمای دلنواز(دلنشین) 1 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ به سلمتی همه بچه های باحال انجمن 4 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ بسلامتیه سنگ پای قزوین ..... که یه عمر به همه چی میسابیشو تموم نمیشه 1 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ به سلامتیه اونایی که جاشون پیشمون خالیه 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده