am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ باز که لوس شدی تو:w00: اوهوی دوس جون منو اذیت نکنا :guntootsmiley2: از اون تابلوی به انزلی خوش آمدید آویزونت میکنما!!!!!!!!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ میگم امین بیادا خو امین که هستش خلاصه تو معلوم نشد بچه دوس داری یا نه ها اصن بحث بحث ازدواجه تو اینجا چیکار داری هان:w00: 2 لینک به دیدگاه
Milad 1 727 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ میخام عروس بشم مبارکه :w14::w14::w14::w42::w155::w155: 2 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ اوهویدوس جون منو اذیت نکنا :guntootsmiley2: از اون تابلوی به انزلی خوش آمدید آویزونت میکنما!!!!!!!!!!!!! امین خودت داری به حرفم میاریا آخه شمارو از خاچکین اینورتر که راه نمیدن 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ :w00: تارشم کی مای بی بی میگیره ولش میکنیم تو حیاط شبا میاریمش بالا :ws28: مگه مرغ و خروسه 6 لینک به دیدگاه
Milad 1 727 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ :ws28: مگه مرغ و خروسه خیلی با حالی :ws28::ws28: :w16: 3 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ چرا ازدواج می کنیم ؟ نیاز عاطفی عشق در اومدن از تنهایی رشد وتکامل پیدا کردن استقلال بیاید با خودمون صادق باشیم. چرا ازدواج می کنیم ؟ جفت گیری ( س ک س ) اولین و مهمترین علت ازدواجه. می گید نه همون موقعی که عاشق شدید حاضرید طرف مقابل تغییر جنسیت بده ؟ مگه آدم خوبی نبود؟ مگه خوش اخلاق نبود ؟ مگه ... همه ما این رو انکار می کنیم چون از بچگی با احساس گناه :icon_pf (34):از این موضوع بزرگ شدیم و سعی می کنیم پنهانش کنیم. اما توی دنیای امروز این موضوع نمی تونه تنها عامل ازدواج باشه و به همین جهته که برخی عاشقانه ازدواج می کنند و بعد از مدتی که نیازشون برآورده شد، تازه می فهمن چه اشتباهی کردن. خدایا چرا من با این ازدواج کردم ؟ چرا ؟ به خاطر این که بعد از مدتی این انگیزه از بین میره. یعنی در واقع این انگیزه لازمه ولی کافی نیست. به همین خاطر ما باید دنبال انگیزه دیگری یاشیم.. باید ازدواج رو صحیح بشناسیم و با مراحلش آشنا باشیم. وگرنه آینده ای جز این چنین در انتظارمون نخواهد بود. 5 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ من الان با ازدواج مخالفم به نظرم ازدواج باعث میشه کار کنی و من از کار خونه متنفرم خب مگه همه کارا واسه زناست؟؟؟؟ یا برعکس مردا؟؟؟؟؟ دروغ دروغ مثل پیچک تموم زندگی - فکر - روح و حتی جسم مونو تنیده با این حساب ایا میشه به یه نفر یه عمر که چه عرض کنم به اندازه چن ساعت اعتماد کرد ؟ حق داری والا:rose: این پسرا دخترارو اینطوری کردن با این ازدواج ازدواج گفتنشونوگرنه کجای دنیا اینقد دخترا واسه پسرا ناز میکنن آخه:w00: تو جزایر گالاپاگوس!!!!!!! کار خونه نصف نصفههمه جا باید همکاری باشه اینم حرف خوبیه اما مسلما نصف نصف نمیشه اصولا مردا بیرون از خونه باید مسئولیت بیشتری داشته باشن زنا تو خونه!!!!!!!! شاید 70 به 30 خوب باشه 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ ازدواج چیز خوبیه ،من به همه توصیه می کنم.ما یکی از فامیلامون ازدواج کرد بهش وام ازدواج دادن تازه قراره مسکن مهرم بدن.دکترم بهشون گفته تا سقف 4 تا می تونید بچه دار بشید .سهمیه ی کنکور متاهلا هم بیشتر از مجرداست .شاید سهمیه ی بنزینشونم دو برابر کنن!نصف دینشونم کشکی کشکی کامل شد دیگه چی بهتر از ازدواج !!!!!! جمیعا صلوات!!!!!!!!!!! :imoksmiley: :w00: تارشم کی مای بی بی میگیره ولش میکنیم تو حیاط شبا میاریمش بالا :ws28: باحال گفتی تازه میتونیم قلاده هم ببندیم بش که گم نشه!!!!!!!!!! تو متنفری همه که مثل تو نیستن.خلاصه بهانه زیاده. تنها نبودن گرم شدن کانون خانواده چمیدونم نزدیکتر شدن زنو مرد به هم منم خودم متنفرم اصن بچه که گریه میکنه دلم میخاد کلشو بکوبم به دیوار:w00: چه با لطافت برخورد میکنی 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ ازدواج از نظر من فرآیندی است که در آن یک مرد و یک زن عهد یا قراردادی می بندند تا در یک دوره ی زمانی معین در اختیار یکدیگر باشند. حالا این مدت زمان معین میتونه تمام عمر باشه. میتونه تا زمان دادخواست طلاق باشه، یا میتونه موقت باشه. حالا انگیزه ها از ازدواج فرق میکنه. یکی عاشق میشه. یکی دنبال یه سرپناس. یکی دنبال پیشرفته و ... 3 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ ازدواج از نظر من فرآیندی است که در آن یک مرد و یک زن عهد یا قراردادی می بندند تا در یک دوره ی زمانی معین در اختیار یکدیگر باشند. حالا این مدت زمان معین میتونه تمام عمر باشه. میتونه تا زمان دادخواست طلاق باشه، یا میتونه موقت باشه.حالا انگیزه ها از ازدواج فرق میکنه. یکی عاشق میشه. یکی دنبال یه سرپناس. یکی دنبال پیشرفته و ... تعریف خیلی خوبیه ها ولی فکر میکنم اگه اون یه تیکه که قرمز کردم رو عوض کنید خیلی بهتر میشه. 2 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ به نظر من ازدواج بزرگترین و مهمترین و زیباترین انتخاب و تصمیم آدمه.شاید شرایط اقتصادی باعث کم شدن میل به ازدواج شده. از طرفی هم پسرا و دخترای زیادی از همه نظر از طریق دوست دختر و دوست پسراشون ساپورت میشن بدون داشتن تعهدی پس نیاز به ازدواجو درک نمیکنن تو جوونی بعدا که سنشون بالا میره به فکر میفتن. ازدواجم در درجه ی اول رسیدن به آرامشه که خوب رابطه ی جنسی که یکی از نیازهای زیبای زن و مرده خیلی دخیله تو این قضیه. ولی نباید هدف باشه چون باعث میشه آدم از ملاکهای دیگش غافل بشه. وقتی هم که مزدوج میشی باید توی همه ی موارد نظر و تصمیم طرف مقابلتم در نظر بگیری این خیلی قشنگه به نظرم. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده