*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ البته این سربازه بودشااا...جمع معمارا رو دید در رفت لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ من میخام ببینم شما رو چه به ساختمونشما چی از ساختمون سرتون میشه؟هاااا گیرم که اسکلتو هوا کردین خوب بعدش چی؟ شما چی از طراحی میدونید؟ شما چی از دید و منظر میدونید؟ چی از نور مطلوب میدونید؟ چی از زیبایی شناختی میدونید؟ بازم بگم؟ ول کن بابا اصلا شما هیچی نمیدونین حرص نخور بابا ولشون کن بزار خوش باشن 2 لینک به دیدگاه
somaye.stormy 355 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ اینجا چه خبرهمنم اومدم تو جمع معمارانه عزیز دوستان شبتون خوش خب بحثتون چیه به مام بگین :ws2: 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ حرص نخور بابا ولشون کن بزار خوش باشن جون شاهین اگه نگرفته بودیم جای بتن چالش کرده بودما 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ اینجا چه خبرهمنم اومدم تو جمع معمارانه عزیز دوستان شبتون خوش خب بحثتون چیه به مام بگین :ws2: بیا اینو :167:بگیر غیر معمار دیدی بزن تو سرش:167::167: 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ چه عصبی؟بشین بینیم بااااااااااا این کار ها چیه وقتی میشه قشنگ نشست و صحبت کرد چرا میخوای دعوا کنی وردنه رو بزار کنار بیا مثل مرد حرفت رو بزن مثل آواتارت؟ تو اون جوجه هه یا من؟:3384s: لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ من میخام ببینم شما رو چه به ساختمونشما چی از ساختمون سرتون میشه؟هاااا گیرم که اسکلتو هوا کردین خوب بعدش چی؟ شما چی از طراحی میدونید؟ شما چی از دید و منظر میدونید؟ چی از نور مطلوب میدونید؟ چی از زیبایی شناختی میدونید؟ بازم بگم؟ ول کن بابا اصلا شما هیچی نمیدونین یا الله .... بله صحبتی بود.. ما چیه به کل کل بابا ما با همه معمارا دوستیم اصلا حق با دوست ماست ما چیزی نمیدونم :ws6: حالا سر فرصت:putertired: بهتون ثابت میکنم که کی میدونه صبر کن یه چندتا از اون طرح هایه معماریمو بزارم حال کنید لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ هیچی بحث سر اینه که بچه های عمران هیچ چیزی جزء اسکلت هوا کردن بلد نیستن دی 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ جون شاهین اگه نگرفته بودیم جای بتن چالش کرده بودما اینو خوب اومدی 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ بیا اینو :167:بگیر غیر معمار دیدی بزن تو سرش:167::167: یدونه تیرجه هم بزنه تو سرش کافیه ها..... 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ یا الله ....بله صحبتی بود.. ما چیه به کل کل بابا ما با همه معمارا دوستیم اصلا حق با دوست ماست ما چیزی نمیدونم :ws6: حالا سر فرصت:putertired: بهتون ثابت میکنم که کی میدونه صبر کن یه چندتا از اون طرح هایه معماریمو بزارم حال کنید چی می گی؟ 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ یا الله ....بله صحبتی بود.. ما چیه به کل کل بابا ما با همه معمارا دوستیم اصلا حق با دوست ماست ما چیزی نمیدونم :ws6: حالا سر فرصت:putertired: بهتون ثابت میکنم که کی میدونه صبر کن یه چندتا از اون طرح هایه معماریمو بزارم حال کنید خوب دیگه خودتم اعتراف کردی که عمران چیزی نداره که بشه در موردش حرف زد میخای از رشته ما سو استفاده کنی:ws3: لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ یه چیزی گفت بگه منم هستم مهناز جون...حرص نخور لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ یه چیزی گفت بگه منم هستم مهناز جون...حرص نخور گلم من کاملا بی خیالم. لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ یه چیزی گفت بگه منم هستم مهناز جون...حرص نخور اینو نمیگف فکر میکردیم لاله دیگه لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ جون شاهین اگه نگرفته بودیم جای بتن چالش کرده بودما ههههههههههههه بیا اینو :167:بگیر غیر معمار دیدی بزن تو سرش:167::167: چوب منم بده مثل آواتارت؟تو اون جوجه هه یا من؟:3384s: 1 لینک به دیدگاه
somaye.stormy 355 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ بیا اینو :167:بگیر غیر معمار دیدی بزن تو سرش:167::167: چشم جناب گرفتم:167: حالا محکم بزنم یا یواش؟:167: 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ چشم جناب گرفتم:167: حالا محکم بزنم یا یواش؟:167: میونی این بستگی به قلب خودت داره مثل نماز میمونه دیگه هر چی بیشتر بخونی ثواب داره حالا اینم هر چی محکم تر بزنی ثواب داره:ws3: لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ چشم جناب گرفتم:167: حالا محکم بزنم یا یواش؟:167: راستی یادم رفت بگم قربونت برم 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ خوب دیگه خودتم اعتراف کردی که عمران چیزی نداره که بشه در موردش حرف زد میخای از رشته ما سو استفاده کنی:ws3: می دونی چیه این ها الان کارشون گیر ماست ایام تحویل پروژه هاست فهمیدن معمار ها چیکاره هستن اگر بی احترامی کنن قیمت انجام پروژه میره بالا 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده