hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ نقدا که پست من قبل پست تو زده شد! ا در اوردی پاتو از تو چشت خدا رو شکر 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ سنگین باش نخند نمیبینی این همه مهندس اینجاس برو چای بیار پسر:ws2: من چایی بیارم، پس فردا یه مهندس میشم که به تو دستور میدم!! :vahidrk: تو میخوای چیکار کنی پس؟! 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ ا در اوردی پاتو از تو چشتخدا رو شکر بعدش کردم تو چشم تو!! 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ من چایی بیارم، پس فردا یه مهندس میشم که به تو دستور میدم!! :vahidrk:تو میخوای چیکار کنی پس؟! تو به من دستور میدی هه هه هه زهی خیال باطل خیلی دوس داری دستور بدی ولی هیچ وقت نمیتونی 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ بعدش کردم تو چشم تو!! میگفتن شما ها چش دیدن ما رو ندارینا باورم نمیشد 1 لینک به دیدگاه
maryam*arch 1022 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ بعدش کردم تو چشم تو!! منم دوست دارم دست بکنم تو چش یه نفر 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ منم دوست دارم دست بکنم تو چش یه نفر اخه تو دستتو بکنی تو چششون پاشون بیکار میشه کلا اینا شبا پاهاشونو تو چشاشون پارک میکنن:ws3: 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ من دوست دارم تو گوشه یکی فوت کنم:ws2: تا حالا اینکارو کردی؟؟.. 4 لینک به دیدگاه
maryam*arch 1022 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ مینا دیگه از این جنگولک بازیا نداشتیما خوب کر میشه بدبخت 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ مینا دیگه از این جنگولک بازیا نداشتیما خوب کر میشه بدبخت نه بابا اینا فوت و فن معمارانس اینکارس 3 لینک به دیدگاه
sarai 769 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ باز دمپاییتو گم کردی پابرهنه افتادی وسط جمع دوتا معمار؟؟؟[/quote اين مرتضي عادت داره به اينجور پريدن اهميت نده وخودت رو ناراحت نكن معمارها هواي هم رو دارند:icon_pf (17): 3 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ اين مرتضي عادت داره به اينجور پريدن اهميت نده وخودت رو ناراحت نكن معمارها هواي هم رو دارند:icon_pf (17): معمارا هوای هم رو دارند ؟ خوب داشته باشن ؟ کی چی ؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
sarai 769 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ من دوست دارم تو گوشه یکی فوت کنم:ws2:تا حالا اینکارو کردی؟؟.. عزيزم چون مي دونم معماري رو اصولش رو بلدي من حاضرم 2 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ معمارا هوای هم رو دارند ؟ خوب داشته باشن ؟ کی چی ؟؟؟؟ خو اصن به من چه:jawdrop: . . . . . . اصن کی تورو راه داد؟؟:w00: اینجا معمارا با الطافه لطیفشون با هم دردو دل میکنن 2 لینک به دیدگاه
sarai 769 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ مرتضي بايد يه نوازش لطيفي ببينه تا بفهمه نبايد هرجايي پريد:icon_pf (95): لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ خو اصن به من چه:jawdrop: . . . . . . اصن کی تورو راه داد؟؟:w00: اینجا معمارا با الطافه لطیفشون با هم دردو دل میکنن با الطاف لطیفشون چی رد و بدل می کنند ؟ ؟؟؟ مرتضي بايد يه نوازش لطيفي ببينه تا بفهمه نبايد هرجايي پريد:icon_pf (95): نگو خوشم میاد 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ با الطاف لطیفشون چی رد و بدل می کنند ؟ ؟؟؟ خوب دیگه هههههههههههههه ............... بمون تو خماریش تا اموراتت بگذره 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ ببینم کی نوازش میخاست هااا:167::167::guntootsmiley2: 2 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ ببینم کی نوازش میخاستهااا:167::167::guntootsmiley2: دست بزن پیدا کردی؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده