MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ وای!! بچه دررررید!! این الان با راپیدو آبرنگ میوفته به جونمون!! فک کردی ما مثل شما بچه ننه ایم؟؟؟:w00: مثل ما که نیستید ولی اونو نمیدونم!! بعید نیس!! 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ فک کردی ما مثل شما بچه ننه ایم؟؟؟:w00: مثل ما که نیستید ولی اونو نمیدونم!! بعید نیس!! خدا نکنه مثل شما باشیم....... بلا به دور 1 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ مگه صندلیم که میگی این یه ضمیر بهتر استفاده کن بابا (حالا چرا میخندی کجام خنده داره؟؟؟؟):ws44: دادا اگه صندلی بودی که می گفت صندلی نمی گفت این . . . :ws28: تازگی داره برات ؟؟؟ :2525s::2525s::2525s: لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ دادا اگه صندلی بودی که می گفت صندلی نمی گفت این . . . :ws28: شما سوادتون به این چیزا قد نمیده دادا شما برید خاک بازیتونو بکنید برو بابا برو:ws17: 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ توام باحالیا کوشولو ببین این لفظ که برا خودت استفداه کردمو برا خودم استفاده نکن!! مگه صندلیم که میگی این یه ضمیر بهتر استفاده کن بابا (حالا چرا میخندی کجام خنده داره؟؟؟؟):ws44: بماند دیگه!! 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ شما سوادتون به این چیزا قد نمیده دادا شما برید خاک بازیتونو بکنید برو بابا برو:ws17: شما هم برو نقاشیاتو بکش عزیزم!! 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ بماند دیگه!! باشه البته از شماها بیشتر ازینم انتظار نمیره:banel_smiley_4: میگن نباید به کارگر جماعت رو بدی ها:ws3::ws3: 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ شما هم برو نقاشیاتو بکش عزیزم!! شما که خط خطیم نمیتونید کنید...:ws28: 3 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ شما که خط خطیم نمیتونید کنید...:ws28: البته اینا بیشتر از خط خطیم نیاز ندارن یه نگاه به شهر بندازی خط خطیاشون دیده میشه 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ البته اینا بیشتر از خط خطیم نیاز ندارن یه نگاه به شهر بندازی خط خطیاشون دیده میشه اوه اوه اوه...اونو که دیگه نگووو 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ ما که خط خطیو ازین باز های بچگونه نداریم!! شما که میتونی یکشی، باریکلا!! آره!! دیگه حالا ما میخوایم یکم بهتون حال بدیم، شما باید بگین که به کارگر نباید رو داد؟! 2 لینک به دیدگاه
maryam*arch 1022 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ راستی محمد حسین شاید من پسرم بهم نمی یادددددددددددددددددددد 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ ما که خط خطیو ازین باز های بچگونه نداریم!! شما که میتونی یکشی، باریکلا!! آره!! دیگه حالا ما میخوایم یکم بهتون حال بدیم، شما باید بگین که به کارگر نباید رو داد؟! زیاد خودتو تحویل نگیر..ممکنه شصت پات بره تو چشت.:ws28: 3 لینک به دیدگاه
maryam*arch 1022 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ زیاد خودتو تحویل نگیر..ممکنه شصت پات بره تو چشت.:ws28: کمپلت تایید میشه 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ راستی محمد حسین شاید من پسرم بهم نمی یادددددددددددددددددددد معمارا رو هرچی ازشون بگی، بر میاد!!! زیاد خودتو تحویل نگیر..ممکنه شصت پات بره تو چشت.:ws28: کمپلت تایید میشه کار همیشگی معمارا!! 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ زیاد خودتو تحویل نگیر..ممکنه شصت پات بره تو چشت.:ws28: بچه ها من دارم نگرانش میشم اخه جواب نداد فکر کنم شصت پاش واقعا رفت تو چشش 3 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ معمارا رو هرچی ازشون بگی، بر میاد!!! کار همیشگی معمارا!! سنگین باش نخند نمیبینی این همه مهندس اینجاس برو چای بیار پسر:ws2: 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ بچه ها من دارم نگرانش میشم اخه جواب نداد فکر کنم شصت پاش واقعا رفت تو چشش نقدا که پست من قبل پست تو زده شد! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده