*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ مینا شام چی خوردی اینقدر شجاع شدی ؟ ؟ نکنه با پسر شجاع نسبتی داری ؟؟؟؟ :167::167::167: نهخیر..من از همون اولشم شجاع بودم....شما باور نداشتید:ws2::167::167::167::167: لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ محمد حسین من 10 دقیقه میرم میام نبینمت اینجاهاااااااا پس همون بهتر که برنگردی!! دادا مگه کسی جرات می کنه :167::167::167: این دلشون خوشه یه حرفی زده باشن . :w42::w42::w42: آره والا!! الان باز این unforgiven میاد میگه معماری - شهرسازی، پس معماری بهتره!! اره..من جرات دارم....خیلی خوشتون اومده تا دوباره بگم:ws2: شما؟! من من:mrsbeasley: سر کلاس هم همین کارا میکنید که استاداتون دیوونه شدن!! 1 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ مینا ناخن بزن :ws52: چیکا کنه ؟ لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ مینا شام چی خوردی اینقدر شجاع شدی ؟ ؟ نکنه با پسر شجاع نسبتی داری ؟؟؟؟ :167::167::167: حریف میطلبم...:167::167: 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ خوش اومدی حامی ماشالا جرات سلام ما پشتمون پره داداش پارتی داریم که گردن کلفتی میکنیم. البته گفته 10 دقیقه دیگه میاد 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ پس همون بهتر که برنگردی!! آره والا!! الان باز این unforgiven میاد میگه معماری - شهرسازی، پس معماری بهتره!! شما؟! سر کلاس هم همین کارا میکنید که استاداتون دیوونه شدن!! این از زرنگیمونه که استادا دیوونه شدن...شما رو نمیدونم...شاید شما سر کلاساتون اینقدر معماری و شهرسازی میکنید استاداتون دیوونه شدن:ws28: 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ این از زرنگیمونه که استادا دیوونه شدن...شما رو نمیدونم...شاید شما سر کلاساتون اینقدر معماری و شهرسازی میکنید استاداتون دیوونه شدن:ws28: اره اینو راس گفتی نیس باره علمی خیلی بالاس استادا کم اوردن:jawdrop::jawdrop::jawdrop: لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ اره اینو راس گفتی نیس باره علمی خیلی بالاس استادا کم اوردن:jawdrop::jawdrop::jawdrop: معلومه....تازه از خداشونم هست که ما باهاشون کلاس ورداشتیم..:ws2: لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ معلومه....تازه از خداشونم هست که ما باهاشون کلاس ورداشتیم..:ws2: اره بعضیاشونم اینقد سیریشن اه اه اه:banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ مثل اینکه سنگر در خطره .................. نفس کشششششششششششششششششش 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ مثل اینکه سنگر در خطره ..................نفس کشششششششششششششششششش نه داداش اسوده بخاب که من بیدارم لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ اجازه اقا ما:icon_pf (95): حریف میطلبم...:167::167: چی شده شجاع شدی؟!! سلامما پشتمون پره داداش پارتی داریم که گردن کلفتی میکنیم. البته گفته 10 دقیقه دیگه میاد بابا Ana... دختره!! اینا مشکل هویت شناسی دارن با هم دیگه هنوز!! این از زرنگیمونه که استادا دیوونه شدن...شما رو نمیدونم...شاید شما سر کلاساتون اینقدر معماری و شهرسازی میکنید استاداتون دیوونه شدن:ws28: مانیکو ببین!! مثل اینکه سنگر در خطره ..................نفس کشششششششششششششششششش وای!! بچه دررررید!! این الان با راپیدو آبرنگ میوفته به جونمون!! لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ میگم الان که دشمن نیس یکمک استراحت کنیم :bigbed::bigbed: لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ اره اینو راس گفتی نیس باره علمی خیلی بالاس استادا کم اوردن:jawdrop::jawdrop::jawdrop: معلومه....تازه از خداشونم هست که ما باهاشون کلاس ورداشتیم..:ws2: باز واسه هم پپسی باز کردین ناخن یعنی ناخن می دونم یعنی ناخن ، میشه روش کار رو توضیح بدین . 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ باز واسه هم پپسی باز کردین می دونم یعنی ناخن ، میشه روش کار رو توضیح بدین . اینقده خوبه :ws3: به خدا لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ وای!! بچه دررررید!! این الان با راپیدو آبرنگ میوفته به جونمون!! فک کردی ما مثل شما بچه ننه ایم؟؟؟:w00: 2 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ این hami_sani با حاله!! توام باحالیا کوشولو 3 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ این hami_sani با حاله!! مگه صندلیم که میگی این یه ضمیر بهتر استفاده کن بابا (حالا چرا میخندی کجام خنده داره؟؟؟؟):ws44: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده