Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ سلاممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم به همه ی معمارا و غیر معمارا سلام خوبی ؟ 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ ترسیدم :vahidrk:از معماری که به جای نمیرسین حداقل بزنین تو کار دکور شاید یه فرجی شد :2525s: نه اینکه خودتون سر کارینو 24 ساعته اینجا نیستین همیشه تو تعطیلاتین دیگه لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ مرتضی یه لنگ دمپاییت اینجا افتاده ها...چه طرزه دمپایی دراوردنه...پرت میکنی...نمیگی میخوره تو سر یکی؟ 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ سلاممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم به همه ی معمارا و غیر معمارا سلام گل پسر ................ معمار پسر............. لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ نه اینکه خودتون سر کارینو 24 ساعته اینجا نیستینهمیشه تو تعطیلاتین دیگه بیخال دادا ، معمارا رو ما باید سرکار ببریمشون . مرتضی یه لنگ دمپاییت اینجا افتاده ها...چه طرزه دمپایی دراوردنه...پرت میکنی...نمیگی میخوره تو سر یکی؟ وا کاره من نبوده من اصلا دمپایی نداشتم . این unforgiven برداشته خواسته کسی نفهمه پرت کرده . به من چه :w00: لینک به دیدگاه
maryam*arch 1022 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ سلام خوبی ؟ سلام مرسی تو خوفی باز داری دوستای مارو اذیت می کنی؟:167: 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ این شهرسازا کاری غیر از این ندارن مریم جون که 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ بینم کی پشت شهرسازا حرفی زده؟!! :vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ بینم کی پشت شهرسازا حرفی زده؟!! :vahidrk: محمد حسین من 10 دقیقه میرم میام نبینمت اینجاهاااااااا 2 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ بینم کی پشت شهرسازا حرفی زده؟!! :vahidrk: دادا مگه کسی جرات می کنه :167::167::167: این دلشون خوشه یه حرفی زده باشن . :w42::w42::w42: 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ دادا مگه کسی جرات می کنه :167::167::167: این دلشون خوشه یه حرفی زده باشن . :w42::w42: :w42: اره..من جرات دارم....خیلی خوشتون اومده تا دوباره بگم:ws2: 2 لینک به دیدگاه
maryam*arch 1022 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ وایییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی دعوا مینا تخمه بده 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ بینم کی پشت شهرسازا حرفی زده؟!! :vahidrk: من من:mrsbeasley: 3 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ من من:mrsbeasley: مینا شام چی خوردی اینقدر شجاع شدی ؟ ؟ نکنه با پسر شجاع نسبتی داری ؟؟؟؟ :167::167::167: لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ بینم کی پشت شهرسازا حرفی زده؟!! :vahidrk: اجازه اقا ما:icon_pf (95): 1 لینک به دیدگاه
maryam*arch 1022 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ اجازه اقا ما:icon_pf (95): خوش اومدی حامی ماشالا جرات 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده