Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ طفلی معمارا مگه چشونه بیچاره ها؟ خوبی حامی جان. چه خبر؟ چشم این شهر سازیا در بیاد 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ خوبی حامی جان. چه خبر؟چشم این شهر سازیا در بیاد سلام عزیزم خوبی؟ میگم حالا خودمونیم چششونو در بیاریم کجا بزاریم؟ تو نما کار کنیم خوبه ؟یا تو فضای سبز؟ 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ سلام عزیزم خوبی؟میگم حالا خودمونیم چششونو در بیاریم کجا بزاریم؟ تو نما کار کنیم خوبه ؟یا تو فضای سبز؟ مرسی..... حالا دستت تو باشه چشمشون. هر جا خودت صلاح می دونی.... نظر شما مهمه! 1 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ این معمارا به خودشون هم رحم نمیکنن!! :jawdrop: اوه اوه صاحبش اومدخلبانان خلبانان............... حاج اقا به خدا ما داشتیم شعر انقلابی میخوندیماااااا عزیزم اینجا بیشتر اوقات رو اسکرین سیوره وقتی میای یه اجری چوبی لگدی به یه جایی یا یه نفر بزن تا فعال بشن همه واسه مثال من لالن میزنم تو سره یکی ببین چه خبر میشه:167: حالا بزنم تو سر کی؟:167::167: طفلی معمارا مگه چشونه بیچاره ها؟ خوبی حامی جان. چه خبر؟چشم این شهر سازیا در بیاد :ws47::ws47::ws47::ws47: لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ مرسی.....حالا دستت تو باشه چشمشون. هر جا خودت صلاح می دونی.... نظر شما مهمه! اگه به من باشه که میگم باشه همون سر جاش میدونی چرا؟ اخه ما معمارا خاری هستیم تویه چششون.نیس هنرمند وخلاقیم چش دیدنمونو ندارن؟اینجوری خود به خود چششون در میاد لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ اگه به من باشه که میگم باشه همون سر جاشمیدونی چرا؟ اخه ما معمارا خاری هستیم تویه چششون.نیس هنرمند وخلاقیم چش دیدنمونو ندارن؟اینجوری خود به خود چششون در میاد مرسی از ایده ی عالیت. 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ :ws47::ws47::ws47::ws47: عزیزم شوخی میکنیما ناراحت نشین:icon_gol::icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ عزیزم شوخی میکنیما ناراحت نشین:icon_gol::icon_gol: این عمرانیا و شهرسازیا که عین ما معماریا با جنبه نیستن..... 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ خوبی حامی جان. چه خبر؟چشم این شهر سازیا در بیاد فعلا که دارین سر و کله همو میشکونین!! مشغول باشین! 4 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ این عمرانیا و شهرسازیا که عین ما معماریا با جنبه نیستن..... اره بابا خود من اینقد جنبم بالاس که بعضی وقتا دستم بهش نمیرسه باید صندلی بزارم زیر پام:jawdrop::jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ فعلا که دارین سر و کله همو میشکونین!! مشغول باشین! نه بابا مال محبت زیاده لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ نه بابا مال محبت زیاده راست می گه..... منو ببین :w36: 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ کسی اینجا هست دعوا کنیم دعوا چرا بیا بووووووووووست کنم:w36: 2 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ حال نمیده آخه فقط تعریف کردنو به به چه چه زدن 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ حال نمیده آخه فقط تعریف کردنو به به چه چه زدن پس بیا یه کار کنیم من تورومیزنم در میرم بعد تو میای دنبال من بعد یهو مهناز میبینتت بعد اونم باز تورو میزنه بعد باز تو دنبال اون کن بعد باز من تو رو میزنم:ws3::ws3::ws3: 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ پس بیا یه کار کنیم من تورومیزنم در میرم بعد تو میای دنبال من بعد یهو مهناز میبینتت بعد اونم باز تورو میزنه بعد باز تو دنبال اون کن بعد باز من تو رو میزنم:ws3::ws3::ws3: کی کی رو می زنه؟ 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ پس بیا یه کار کنیم من تورومیزنم در میرم بعد تو میای دنبال من بعد یهو مهناز میبینتت بعد اونم باز تورو میزنه بعد باز تو دنبال اون کن بعد باز من تو رو میزنم:ws3::ws3::ws3: :ws27: خلاصه من همش کتکرو بوخورم دیگه:w00: 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ :ws27:خلاصه من همش کتکرو بوخورم دیگه:w00: هر وقت خسته شدی بگو تا جاتو با مهناز عوض کنم:banel_smiley_52::banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ کی کی رو می زنه؟ تو فقط بزن چیکار به بقیش داری بزن:167::167: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده