MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ چه ربطی به دمپایی پوشیدن داره؟؟؟؟ ...کت و شلوار و شما اقایون باید بپوشید...ما با لباس مجلسی میایم چراسلام نکردی؟!! :w00: سنت ها رو بهم میریزی!! 1 لینک به دیدگاه
sarai 769 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ نمي دونم والا ما هرجا هم بريم بالا سرمون چتر مي گيرند شايد خودتون رو زير چتر ما حس مي كنيد 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ محمد حسین من دارم میرم فوتبال نیگا کنم نیای اینجا شلوخ پلوخ کنیااااا:167: 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ نمي دونم والا ما هرجا هم بريم بالا سرمون چتر مي گيرند شايد خودتون رو زير چتر ما حس مي كنيد ببین اونی که بالا سرت چتر میگیره، ما هستیم!! سلام بی پرچم اگه کسی متوجه منظورش شده، بگه به من!! لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ نمي دونم والا ما هرجا هم بريم بالا سرمون چتر مي گيرند شايد خودتون رو زير چتر ما حس مي كنيد محمد حسین من دارم میرم فوتبال نیگا کنم نیای اینجا شلوخ پلوخ کنیااااا:167: حالا کی وقتی میبینه اوضاع بده، فرار میکنه؟! 2 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ اگه کسی متوجه منظورش شده، بگه به من!! بی پرچمی دیگه ...... اونور با معماری_شهرسازیا میچرخی:167: میای اینجا با معمارا میپری:w00: 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ بی پرچمی دیگه ...... اونور با معماری_شهرسازیا میچرخی:167: میای اینجا با معمارا میپری:w00: ما همه جا حال معمارا رو میگیریم!! هیچوقت باهاشون نمیپریم!! اونا به ما میپرن، ما هم جاخالی میدیم، با مخ می پوکن رو زمین!! برو عزيزم شب بخير بگو بخواب این بازم حرفای نا مفهوم زد!! لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ سلام به همه کسانی که در عرصه ساخت و ساز زحمت میکشن .... صاحب خونه نیستی؟ 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ نه!! اینا کلا نیستن! پذیرایی هم بلد نیستن!! تازه الان یکیشون که خیلی بهت اردت داره، میاد حسابی خدمتت میرسه!! 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ اینجا چه خبره؟:w00: علیک سلام!! لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ اینجا چه خبره؟:w00: واقعا که .... اینم از صاحب خونه یه روز با هفت تیر میان سلام میکنند یه روز هم که .... علیک سلام!! همین و بگو ... اینم از رسم مهمون نوازی معماری ها . حالا صبر کن مشکلات تالار عمران حل بشه مهمون نوازی رو بیان یاد بگیرن:putertired: 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ ای آقا!! شما وقعا خیلی کارتون سخته که با این معمارا زیاد سر و کار دارید!! البته کار معمارا هم به همین میزان سخته آآ!! لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ سلام به همه کسانی که در عرصه ساخت و ساز زحمت میکشن ....صاحب خونه نیستی؟ عزیزم اینجا بیشتر اوقات رو اسکرین سیوره وقتی میای یه اجری چوبی لگدی به یه جایی یا یه نفر بزن تا فعال بشن همه واسه مثال من لالن میزنم تو سره یکی ببین چه خبر میشه:167: حالا بزنم تو سر کی؟:167::167: 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ اینجا چه خبره؟:w00: اوه اوه صاحبش اومد خلبانان خلبانان............... حاج اقا به خدا ما داشتیم شعر انقلابی میخوندیماااااا 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ این معمارا به خودشون هم رحم نمیکنن!! :jawdrop: 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ این معمارا به خودشون هم رحم نمیکنن!! :jawdrop: طفلی معمارا مگه چشونه بیچاره ها؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده