sarai 769 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ ببخشید الان اینا شوخی بود ؟؟؟ سلام پسر جانم ناراحت شدي عزيز شهرسازها كه طاقت بيشتر از اينهارو دارند باشه آتش بس حالا كه دلخور شدي همش شوخي بود ناراحت نشو كوچولوي من با هم دوست:icon_pf (17): 2 لینک به دیدگاه
sarai 769 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ سلام بروبچ معمارخوبید انشالله؟؟ ماهم یه کوچولو معماریم سلام قبولت داريم با همين كمي - باز معماري:wubpink: 2 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ سلام قبولت داريم با همين كمي - باز معماري:wubpink: مرسی 2 لینک به دیدگاه
sarai 769 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ میکشمت محمد حسین:guntootsmiley2:شوخی شوخی با معمارا هم شوخی:ubhuekdv133q83a7yy7 قبولت دارم مرسي:w42: 1 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ سلام پسر جانم ناراحت شدي عزيزشهرسازها كه طاقت بيشتر از اينهارو دارند باشه آتش بس حالا كه دلخور شدي همش شوخي بود ناراحت نشو كوچولوي من با هم دوست:icon_pf (17): سلام ، من که حرفی نزدم فقط خواستم مطمئن بشم بله شهرسازا طاقت بیشتر از این رو دارند . می خواستم مطمئن بشم شما هم طاقتش رو داری :eyepopping: 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ سلاااااااااااام...ای کاش واسه شهر سازا هم یه تاپیکی بود ببینم اونجا تمیز تر از اینجاست یا نه 2 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ باز سلاملک اینا شروع شد....!! فکر کردی مثل تو بی ادبیم؟:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ فکر کردی مثل تو بی ادبیم؟:vahidrk: اخه خودش کفش و دمپایی نپوشیده میپره وسط از هولش فکر میکنه ما هم اینجوریم 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ باز شما معمارا شروع کردین....!! خدایا اگه ما نبودیم که شما سالی یدونه پست هم نمیزدید!! البته بجز سلام ها!! 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ باز شما معمارا شروع کردین....!! خدایا اگه ما نبودیم که شما سالی یدونه پست هم نمیزدید!! البته بجز سلام ها!! باز خوبه این مزیت و دارین که بیاین به سلاما اضافه کنین و برین 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ من که تا حالا ندیدم معماری، به یه شهرساز سلام کنه!! این شهرسازان که همیشه با پرستیژ ظاهر میشن!! 4 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ من که تا حالا ندیدم معماری، به یه شهرساز سلام کنه!! این شهرسازان که همیشه با پرستیژ ظاهر میشن!! به به جناب محمد حسین خان شیفت شماست؟:167: 4 لینک به دیدگاه
پیر مراد 76 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ سلام!! اینجا کماکان کل کل ها ادامه دارد؟! 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ اره پیر مراد خان...میبینی تروخدا...همش تقصیر محمد حسینه.....با پرستیژ 3 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ اره پیر مراد خان...میبینی تروخدا...همس تقصیر محمد حسینه.....با پرستیژ اگه اومد اینو بش بگو میره ............:w410: میگه خابم میاد ........ بگو معماری-شهرسازی 3 لینک به دیدگاه
sarai 769 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ سلام ، من که حرفی نزدم فقط خواستم مطمئن بشم بله شهرسازا طاقت بیشتر از این رو دارند . می خواستم مطمئن بشم شما هم طاقتش رو داری :eyepopping: البته بايد طاقتتون زياد باشه با اين آفتاب گرم وسوزان طاقت نداشته باشيد كه از پا در مياين آخييييييييي 2 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ اخه خودش کفش و دمپایی نپوشیده میپره وسط از هولش فکر میکنه ما هم اینجوریم ببخشید شما وقتی میایین اینجا سلام بدین کت شلوار می پوشین ؟؟؟ باز شما معمارا شروع کردین....!! خدایا اگه ما نبودیم که شما سالی یدونه پست هم نمیزدید!! البته بجز سلام ها!! از این به بعد میایم اینجا حضور و غیاب می کنیم . تا حداقل این تاپیک با سلام بالا نیاد و دوستان حضورشون رو اعلام کنند . البته بايد طاقتتون زياد باشه با اين آفتاب گرم وسوزان طاقت نداشته باشيد كه از پا در مياينآخييييييييي چرا گرما؟ ؟ ما تو سایه وای میسیم . شما باید تو افتاب باشید می سوزید . کرم ضد آفتاب فراموش نشه . 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااام به همه به به خوش اومدم صفا اوردم:ws3: 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ ببخشید شما وقتی میایین اینجا سلام بدین کت شلوار می پوشین ؟؟؟ چه ربطی به دمپایی پوشیدن داره؟؟؟؟ ...کت و شلوار و شما اقایون باید بپوشید...ما با لباس مجلسی میایم 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااام به همهبه به خوش اومدم صفا اوردم:ws3: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده