Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۸۹ حالا تو هم وسط دعوا نرخ تعیین نکن.....بابا حالا کوتاه بیاین....داریم باهم شوخی میکنیم....ما نمیایم که خوب و بد رشته هامون و به رخ بکشیم که...همه رشته ها چه معماری چه شهرسازی..چه عمران هم خوبی دارن هم بدی،هم سختی دارن هم اسونی...ما هم میایم اینجا فقط گپ بزنیم نه دعوا کنیم..سارای جان...مرتضی خان... سلام مینا من که حرفی نزدم ، فقط از این دوستمون پرسیدم حرفاش شوخی بود یا جدی که اگه شوخی بوده ، یکم تو شوخیاش مراعات کنه ممکنه بچه ها ناراحت بشن . همین 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۸۹ سلام مینامن که حرفی نزدم ، فقط از این دوستمون پرسیدم حرفاش شوخی بود یا جدی که اگه شوخی بوده ، یکم تو شوخیاش مراعات کنه ممکنه بچه ها ناراحت بشن . همین سلام مرتضی..خوبی؟ اره..درسته..سارای جان معذرت میخوام..اما مرتضی هم راست میگه 2 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۸۹ سلام مرتضی..خوبی؟اره..درسته..سارای جان معذرت میخوام..اما مرتضی هم راست میگه میگم مینا این نی نی خوشگله رو از کجا پیدا کردی ؟ اینم بزرگ شه معماری می خونه ؟ 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۸۹ اره...اینم قراره معماری بخونه....:ws2: 1 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۸۹ اره...اینم قراره معماری بخونه....:ws2: ولی من شک دارم این حتما شهرسازی می خونه آخه یه جورایی بچه بلند نظر و آینده نگره :w14::w14: 1 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۸۹ سپهر خیلی با معماریا خوبه هااااااااااااا... اصلنشم عمران و معماری و از هم جدا نمی کنه... عمران و معماری مکمل هم هستن! بیخود نیارش اینجا که چون من معماری می خونم عمراً با ما معماریا دعوا نمی کنه... خب من هم معمارا رو دوست دارم اصلا برای همینه که داریم بحث میکنیم ... ما هممون مکمل یکدیگر هستیم:w73: .... یه جورایی داریم شوخی میکنیم دعوا بشه اخه موضوع اینه که این واقعیتارو هم که شما میسازید نظارتش با ماست...بعدشم برو خدارو شکر کن ما معمارا هستیم یه طرحی تحویلتون میدیم وگرنه الان همتون بیکار تو خونه هاتون نشسته یودین:ws28: خب ااگه کسی نباشه بسازه چی .... اونوقت باید تخیلتون منفجر شه حالا تو هم وسط دعوا نرخ تعیین نکن.....بابا حالا کوتاه بیاین....داریم باهم شوخی میکنیم....ما نمیایم که خوب و بد رشته هامون و به رخ بکشیم که...همه رشته ها چه معماری چه شهرسازی..چه عمران هم خوبی دارن هم بدی،هم سختی دارن هم اسونی...ما هم میایم اینجا فقط گپ بزنیم نه دعوا کنیم..سارای جان...مرتضی خان... تایید میشه ... بر منکرش لعنت 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۸۹ ولی من شک دارم این حتما شهرسازی می خونه آخه یه جورایی بچه بلند نظر و آینده نگره :w14::w14: نخیرم....معمار میشهههههههههههههه 1 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۸۹ سلام گلم خوبی؟:flowerysmile: این برچسبا کار کیه؟:w00: 1 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حسابتونو میرسم:vahidrk: تالار تخصصیه هآآآآآآآآآآآآآآآآآا:w00: 2 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۸۹ بچه ها اینجوری نکنید دیگه!! خانم های معمار!!! یکم...!!! یه سوال ساده اینکه شما چی ساختین، که ازین حرفا نداره!! یک کلام بگین کاری از دستتون جز خرابکاری بر نمیاد!! کسی با محتوای معماری کاری نداره که!! میکشمت محمد حسین:guntootsmiley2: شوخی شوخی با معمارا هم شوخی:ubhuekdv133q83a7yy7 1 لینک به دیدگاه
*ملینا* 1582 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۸۹ درود بر برو بچ معمااااااااااااااااااااااار...خوبید؟ تقدیم به همه بچه های پر انرژی معمار [FLASH=quality='high' width='17' height='17'] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] 2 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ درود بر برو بچ معمااااااااااااااااااااااار...خوبید؟تقدیم به همه بچه های پر انرژی معمار /Files/ef5fb9b34e5a4adb90d4.swf[/FLASH] میسییییییییییییییییییی:flowerysmile::flowerysmile::flowerysmile: دستت درد نکنه :w31::w31::w31: 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ سلام بروبچ معمار خوبید انشالله؟؟ ماهم یه کوچولو معماریم 4 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ :Laie_28::Laie_28::Laie_28::Laie_28::Laie_28::Laie_28::Laie_28::Laie_28::Laie_28: :ws42::ws42: :w14::w14::w14::w14::w14: :ws17::ws17::ws17::ws17: :w31::w31::w31::w31::w31: 4 لینک به دیدگاه
*ملینا* 1582 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ [FLASH=quality='high' width='17' height='17'] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ باز سلاملک اینا شروع شد....!! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده