Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۸۹ برید کنار که مهندش عمران . وارد میشود ..... شلام به همه دوستان معمار و شهرساز و دوستان مهندس فضایه سبز و مهندس کشاورزی .... یا الله...... 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۸۹ علیک سلام به مهندس عمران و طلاب حوزه علمیه قم و دانشجوهای امام صادق و....!! چه خبره دادا؟!! به همه اینا یه جا سلام میدی!! مواظب معمارا باشا!! اینجا خطرناکه!! 1 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۸۹ علیک سلام به مهندس عمران و طلاب حوزه علمیه قم و دانشجوهای امام صادق و....!!چه خبره دادا؟!! به همه اینا یه جا سلام میدی!! مواظب معمارا باشا!! اینجا خطرناکه!! نگران نباش داداش ... کسی نمیتونه واسه ما عمرانی ها خطرناک باشه:167: سلام ه مهندس عمران بفرما چه عجب اینجا یکی پیدا شد یه تعارف زد بازم دم فضا سبزی ها گرم 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۸۹ سلام مهناز خوبی؟راستی بهت تبریک میگم مرسی گلم. برید کنار که مهندش عمران . وارد میشود ..... شلام به همه دوستان معمار و شهرساز و دوستان مهندس فضایه سبز و مهندس کشاورزی .... یا الله...... باز تو خودتو قاطی کردی؟ چی بگم والا؟ 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۸۹ علیک سلام به مهندس عمران و طلاب حوزه علمیه قم و دانشجوهای امام صادق و....!!چه خبره دادا؟!! به همه اینا یه جا سلام میدی!! مواظب معمارا باشا!! اینجا خطرناکه!! یه بار دیگه جملتو بگو 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۸۹ انتظار داری حرفتو گوش کنم؟!! 100%... 2 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۸۹ باز تو خودتو قاطی کردی؟ چی بگم والا؟ اهه ... یا الله .... امشب کسی نیست .. ____________ ببینم هنوز نیومده ساب خونه شدی... برو بگو بزرگترت بیاد 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۸۹ اهه ...یا الله .... امشب کسی نیست .. ____________ ببینم هنوز نیومده ساب خونه شدی... برو بگو بزرگترت بیاد بزرگترم درس داره. من به جاش هستم. :w410: لینک به دیدگاه
sarai 769 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۸۹ بايد از مرتضي تشكر كرد كه باعث پيوند بيشتر معمارها با هم ميشه عدو شود سبب خير:icon_pf (34): مرسي مرتضي . چاله هاي شهرتو پر كردي؟؟؟؟؟؟؟؟؟/!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۸۹ بايد از مرتضي تشكر كرد كه باعث پيوند بيشتر معمارها با هم ميشه عدو شود سبب خير:icon_pf (34): مرسي مرتضي . چاله هاي شهرتو پر كردي؟؟؟؟؟؟؟؟؟/!!!!!!!!!!!!!!!!!! عجب حالا من شدم عدوو ؟؟ والا برا چاله های شهر چند تا پیمانکار گرفتیم گفتن که معماراشون سر کار دیگه ای هستن . کار معمارا تموم شه میارنشون که چاله ها رو پر کنن . . . :ws28: :2525s::2525s::2525s: 2 لینک به دیدگاه
sarai 769 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۸۹ عجب حالا من شدم عدوو ؟؟ والا برا چاله های شهر چند تا پیمانکار گرفتیم گفتن که معماراشون سر کار دیگه ای هستن . کار معمارا تموم شه میارنشون که چاله ها رو پر کنن . . . :ws28: :2525s::2525s::2525s: عدو كه چه عرض كنم بايد از بقيه پرسيد:167::167: والا معمارها دارند خراب كاري شهرسازهارو درست مي كننددارند طرح بهشون ميدن واسه همين سرشون شلوغه حالا تو برو چاله تو پركن پسرجان تا بگم كاربعديت چيه:ws47: 3 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۸۹ عدو كه چه عرض كنم بايد از بقيه پرسيد:167::167:والا معمارها دارند خراب كاري شهرسازهارو درست مي كننددارند طرح بهشون ميدن واسه همين سرشون شلوغه حالا تو برو چاله تو پركن پسرجان تا بگم كاربعديت چيه:ws47: آخه نازی :icon_pf (17): فکر کنم اول معماری بوده . بعد اینقدر خرابکاری کردن . گفتن اینا رو جدا کنیم نزاریم تو کار بزرگترا دخالت کنن . واسه همین بعد شهرسازی بوجود اومد . تا شهرامون مثه خونه هامون نشه . 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۸۹ آخه نازی :icon_pf (17): فکر کنم اول معماری بوده . بعد اینقدر خرابکاری کردن . گفتن اینا رو جدا کنیم نزاریم تو کار بزرگترا دخالت کنن . واسه همین بعد شهرسازی بوجود اومد . تا شهرامون مثه خونه هامون نشه . فعلا که اوضاع خونه هامون بهتر از شهرامونه:2525s::2525s: 2 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۸۹ فعلا که اوضاع خونه هامون بهتر از شهرامونه:2525s::2525s: عجب ، شما به این قوطی کبرییتا میگین خونه ؟ ؟؟/ 3 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۸۹ فعلا که اوضاع خونه هامون بهتر از شهرامونه:2525s::2525s: آخه نازی :icon_pf (17): فکر کنم اول معماری بوده . بعد اینقدر خرابکاری کردن . گفتن اینا رو جدا کنیم نزاریم تو کار بزرگترا دخالت کنن . واسه همین بعد شهرسازی بوجود اومد . تا شهرامون مثه خونه هامون نشه . عجب ، شما به این قوطی کبرییتا میگین خونه ؟ ؟؟/ :ws47::ws47::ws47: 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۸۹ :ws47::ws47::ws47: :ubhuekdv133q83a7yy7 برای امروز کافیه 1 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۸۹ بزرگترم درس داره. من به جاش هستم. :w410: خدا بخیر کنه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده