Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ سلام بر تمام دوستان معمار سلام بر ابراهیم...معمار جوان سلام مینا جونم. خوبی؟ خوشی؟ سلام بر دوستای عزیزم:flowerysmile::shad::dancegirl2: خوب بچه معمارا حضور و غیاب می کنم هر کس حاضر بود بگه ؟ :ws28: ابرام ؟ مهناز ؟ آذر ؟ آنی ؟ مینا ؟ سپیده ؟ ستاره ؟ آخه اینجا مگه کلاسه یا مجبورتون کردن الکی تاپیک رو میارین بالا سلام میدین . شهرساز میاد میبینه فکر می کنه چه خبره ؟ فقط سلام ، سلام دارن :2525s::2525s::2525s: 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ خوب بچه معمارا حضور و غیاب می کنم هر کس حاضر بود بگه ؟ :ws28: ابرام ؟ مهناز ؟ آذر ؟ آنی ؟ مینا ؟ سپیده ؟ ستاره ؟ آخه اینجا مگه کلاسه یا مجبورتون کردن الکی تاپیک رو میارین بالا سلام میدین . شهرساز میاد میبینه فکر می کنه چه خبره ؟ فقط سلام ، سلام دارن :2525s::2525s::2525s: با اومدی مزه بریزی؟:167: از دست توووووووووووووووو در ضمن من حاضرم:mrsbeasley: 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۸۹ سلام... خوبین؟ چقدر شلوغه اینجا...همه روحها ریختن 1 لینک به دیدگاه
پیر مراد 76 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۸۹ با سلام باز هم موضوعی با محتوای کری خوتاندن یا کل کل در صدر موضوعات قرار گرفته است. مگر این انجمن، علمی نمی باشد؟ 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۸۹ با سلام باز هم موضوعی با محتوای کری خوتاندن یا کل کل در صدر موضوعات قرار گرفته است. مگر این انجمن، علمی نمی باشد؟ همين رو به مرتضي بگو سلام:icon_pf (44): 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۸۹ همين رو به مرتضي بگوسلام:icon_pf (44): یعنی مرتضی باید تالار معماری رو علمی کنه؟! لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۸۹ یعنی مرتضی باید تالار معماری رو علمی کنه؟! نه مرتضي مياد كل كل ميكنه:icon_pf (34): بعدشم نوشته كه چهارديواري معمارا و غير معمارا مگه بده شماهام باشين 4 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۸۹ نه مرتضي مياد كل كل ميكنه:icon_pf (34):بعدشم نوشته كه چهارديواري معمارا و غير معمارا مگه بده شماهام باشين از خداتون هم باشه!! همه گرد خاک اینجا بخاطر نبود ماهاس!! الان اگه نیایم، بعد چند روز فقط پست سلام و خوبین بچه ها میبینیم اینجا!! 4 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۸۹ خواهش میکنم!! قابلی نداشت!! دیگه گاهی وقتا از تنهایی باید در بیاریم شما رو دیگه!! 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۸۹ :ws28: مرسي محمدحسين تابحال بهت گفته بودن چقدر مهربوني 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۸۹ :ws28:مرسي محمدحسين تابحال بهت گفته بودن چقدر مهربوني نه تاحالا یه معمار نگفته بود بهم!! چه حقارتی!!! من به یه معمار مهربونی کنم!! جامعه شهرسازا واقعا معذرت میخوام!! ایشون سوء برداشت دارن!! :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۸۹ یعنی مرتضی باید تالار معماری رو علمی کنه؟! همینو بگو مرسي بخاطر حضور پررنگتون خواهش می کنیم جمیعا خواهش میکنم!!قابلی نداشت!! دیگه گاهی وقتا از تنهایی باید در بیاریم شما رو دیگه!! دیگه قدر بدون نیستن اینا 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۸۹ چرا معمارا نمیان سلام کنن؟!! 2 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۸۹ چرا معمارا نمیان سلام کنن؟!! کلا تمامه تنت میخواره نه؟:vahidrk: با ناخون گیر میخوای بخارونمت؟:guntootsmiley2: 2 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۸۹ همینو بگو خواهش می کنیم جمیعا دیگه قدر بدون نیستن اینا تو هم مثه محمد حسین هآآآآ :guntootsmiley2: معمارای بی زبون و طفلکی گیر آوردید؟:icon_razz: . . . . . . . . . . :flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۸۹ اصولا اینجا با وجود معمارا خاک بگیر نیست....شما شهرسازا شاید خاک گیر باشین...دیر به دیر قسمت خودتون و گرد گیری میکنین دیگه... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده